Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

QUOTE(jurgina@ @ 2013 02 28, 21:42)
Labai tikiuosi, kad Jums bloga diena...doh.gif
Pakomentavau vieną skaitytą atsiliepimą, o čia "kažkas" tik pasityčiojo iš manęs blink.gif

jo...sunkus tas gyvenimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 28, 22:04)
jo...sunkus tas gyvenimas thumbup.gif

linkiu lengvesnio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2013 02 28, 23:06)
linkiu lengvesnio mirksiukas.gif

aciu

viena bobute sake,kad tai blogas aparatas.......visi ir patikejom....
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 28, 22:17)

Mačiau jau šitą video, seniai pažiūrėtas, gaila nelabai gerai angliškai suprantu, bet supratau, kad dėdulė pagyrė...
Tiesa, apsigalvojau, pakeičiau MIELE CM 5100F užsakymą į JURA ENA 9 ONE TOUCH. Gausim išbandysim, gal ir sau įsigysiu g.gif Kaina su nuolaida palygint nebloga, nedaug damokėt reikėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 28 vasario 2013 - 22:31
QUOTE(jurgina@ @ 2013 02 28, 22:30)
Tiesa, apsigalvojau, pakeičiau MIELE CM 5100F užsakymą į JURA ENA 9 ONE TOUCH. Gausim išbandysim, gal ir sau įsigysiu g.gif Kaina su nuolaida palygint nebloga, nedaug damokėt reikėjo...

Kiek mokejot uz Jura jei ne paslaptis ?
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 02 28, 22:41)
Kiek mokejot uz Jura jei ne paslaptis ?

2990 + pristatymas 20 lt
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2013 02 28, 22:42)
2990 + pristatymas 20 lt

Vau, super kaina thumbup.gif Kai gausit parašykit atsiliepimus, aš dar vis prie tų neapsisprendžiančių - Boshas už 2000 ar Jura už 3000 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 28 vasario 2013 - 23:09
as jau antras menuo kai naudoju savo saeco intelia class, viskas super, tik karstumo truksta. nustatymuos pasidarius ant karsciausio, bet kadangi geriu kava tik su pienu tai tokia tik gerai silta buna
Atsakyti
QUOTE(alady @ 2013 03 01, 00:27)
as jau antras menuo kai naudoju savo saeco intelia class, viskas super, tik karstumo truksta. nustatymuos pasidarius ant karsciausio, bet kadangi geriu kava tik su pienu tai tokia tik gerai silta buna

ziurekim placiau i "problema" ir gal ji dings....as nemanau,kad saeco,jura ar kiti aparatu gamintojai yra "kvaili",o tik mes protingi.....cia panasiai kaip,kad pvz visa gyvenima sedeti ant medines taburetes,paskui nusipirkti mercedes automobili ir sakyti,kad ten sedynes per minkstos tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2013 03 01, 00:06)
Vau, super kaina  thumbup.gif  Kai gausit parašykit atsiliepimus, aš dar vis prie tų neapsisprendžiančių - Boshas už 2000 ar Jura už 3000 blush2.gif

as uz jura ,bet gal jus uz kaina? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 28 vasario 2013 - 23:54
QUOTE(Jolancike @ 2013 02 28, 23:06)
Vau, super kaina  thumbup.gif  Kai gausit parašykit atsiliepimus, aš dar vis prie tų neapsisprendžiančių - Boshas už 2000 ar Jura už 3000 blush2.gif

būtinai drinks_cheers.gif , tik mano atsiliepimas bus šališkas biggrin.gif nes neturėsiu su kuo palygint, nebent tik skonį su kavos iš MIELE 5100 bigsmile.gif . Man svarbu buvo lengvas naudojimas, nes jis vyresniam žmogui perkamas, ir kompaktiškumas. Miele kiek į ilgį per didelis, pasirodo, ir įtariu sudėtingesnis naudojimas kažkiek, ir stumdyt puodelių nereikės, tas man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2013 03 01, 09:22)
būtinai drinks_cheers.gif , tik mano atsiliepimas bus šališkas biggrin.gif nes neturėsiu su kuo palygint, nebent tik skonį su kavos iš MIELE 5100 bigsmile.gif . Man svarbu buvo lengvas naudojimas, nes jis vyresniam žmogui perkamas, ir kompaktiškumas. Miele kiek į ilgį per didelis, pasirodo, ir įtariu sudėtingesnis naudojimas kažkiek, ir stumdyt puodelių nereikės, tas man labai patiko thumbup.gif

tarsi kazkuom skonis skirtusi is miele,jura ar kito gamintojo aparatu>? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 01, 11:35)
tarsi kazkuom skonis skirtusi is miele,jura ar kito gamintojo aparatu>? thumbup.gif

Šiaip tai taip skonis kavos iš tų pačių pupelių, bet skirtingų aparatų tikrai gali skirtis, tik nevisi tai pajus, čia jau skonio receptorių ant liežuvio kiekio reikalas, ne visi pajaus tam tikrus skonių skirtumus ir tai normalu. Aišku paprastam žmogui tai didelės reikšmės nesudarys. Taip pat skirtusi ir skonis kavos gaminamos pusiau automatiniais aparatais, bet skirtingų žmonių. Ir beje, pusiau automatiniai ir mechaniniai aparatai daro geresnę kavą nei pilnai automatiniai, retas jų sugeba pagaminta kava prilygti pirmiesiems dviems aparatams. Bet čia vėl svarbu yra, kad paprastam žmogui tas vadinamas žaidimas, kai pats viską daraisi, yra papildomas nebūtinas rūpestis bei tie visi skonio, kokybės ir t.t. niuansai nėra taip svarbūs, kaip kokiam kavos žinovui ir pan.
Atsakyti