Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

QUOTE(*Persikute* @ 2014 04 29, 07:32)
Sveiki, reikia jusu patarimo. Turiu Jura C5 aparata ir jis grazuolis mums kavos nebetaiso paskambinus palei garantini pasake jog cia garantinis negalioja, jums tiesiog jis uzsikiso ir liepe ji praplauti su citrinos rugstele. Garantijos liko tik iki geguzes 29 tai nejau turiu pati ardyti ir valyti aparata?

Idomu, i kokia imone skambinot?
Atsakyti
QUOTE(voveriukas1 @ 2014 06 26, 13:38)
Įsigijom čia plačiai aptartą Siemens TE506209RW. Noriu paklausti kas juos turi, kuo nukalkinate? ar naudojate spec. tabletes ar yra kazkoks pakaitalas, pvz. skystis.? ar tinka tik Siemens aparatams skirtos priemones, ar tiks ir kitu imoniu gaminiams?

aš priemones valymui pirkau iš kavosdraugas.lt o valymą dariau pagal aparato instrukciją mirksiukas.gif nemanau kad verta ieškoti kažkokių "pakaitalų" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 06 23, 19:33)
o tai ka butent ziurejot?

ar visus variantus rasyti? biggrin.gif
de longhi daug tokiu aparaciuku, phillipso....jau kaip ir buvom apsistoje prie Arvyles pasiulytojo delonghi ec155, bet dar pasitarem su kavos draugu, isigijom si http://www.skytech.l...s-p-166731.html, jis pora pranasumu tiesiog turejo pries pirmaji (metalinis kapucinatorius ir sietelis kavai turi skylutes iš abiejų pusių).
Turim jį jau keletą dienų, bet rezultatas tai manęs visai nedžiugina - išbėga vos keli šaukštai normalios juodos kavos, o toliau kažkoks "sysaliukas" permatomas, bent kapučinatorius geras...Dar aiškinamės, ar mes patys viską teisingai darom, bet jei toks rezultatas ir turi būti, tai tikrai tada pinigų išmetimas į balą blush2.gif doh.gif ,
tokiu atveju greit teks grįžti dairantis normalaus aparato
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2014 06 29, 10:36)
išbėga vos keli šaukštai normalios juodos kavos, o toliau kažkoks "sysaliukas" permatomas,

juk tai espreso kavos aparatas, juk nepadarys jums 200ml kavos mirksiukas.gif aš tai dėdavau kavos dvigubą porciją (pas mane kavos sietelis buvo arba 1 arba 2 porcijos) ir tada du kartus "pildavau kavą" mirksiukas.gif tai išeidavo gal kokių jau link 100ml. gal mažiau...
Atsakyti
nemažai puslapių perskaičiau, ir neradau atsiliepimų apie JURA impressa c60, įdomu ar verta kaina kokybės atžvilgiu smile.gif .
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apie kavos aparatą DeLonghi ECAM26.455.C Primadonna S de Luxe?
Atsakyti
Saeco Incanto Classic kiavos aparatas niueko gero... uzsikemsa daznai, kavos puodelio daznai nepripila iki virsaus... prastas... man labiau patinka kaimynes smile.gif pasiklausiu patikslinsiu koki ji ten turi smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

koky kavos aparata rekomenduotumet is siu?
http://www.imperija..../#filter16:MTkx

tik as ziuriu kur su asoteliu,laselinius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 13 rugpjūčio 2014 - 10:58
Sveiki,

noriu patarimo ir as...
buvau nusprendusi kad noriu aparato be tos talpos pienui laikyti, o kad siurbtu tiesiai iš pakelio per šlangute..
paprašiau kavosdraugas patarimo koki kavos aparata isigyti, kad nereiktu stumdyti puodelio ir galetu reguliuoti kavos temperatūra.
ji pasiulė štai toki varianta http://www.kavosdrau...chine-hd8763-09

pagal ja jokio skirtumo dar su šlangute ar su talpa, nes vistiek tiek šlangute tiek talpa valyti turi pats žmogus...

tai dabar noriu paklausti tu kurie turi aparata su talpa pienui, ar jum daug vargo su jo prieziura? ar pirktumet vel toki? o gal kas turi konkreciai sita modeli?

aciu
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2014 08 19, 13:54)
tai dabar noriu paklausti tu kurie turi aparata su talpa pienui, ar jum daug vargo su jo prieziura? ar pirktumet vel toki? o gal kas turi konkreciai sita modeli?
aciu

Su talpa tikrai nepirkciau, dali sunaudoji, o kur det likusia dali? Atgal i pakeli nesupilsi, rauginti irgi nepaliksi, kaskart plaut talpa. Tik su zarnele, bet ir tai ja merkiu ne i pakeli tiesiai, o i stikline ar puodeli, kur supilu reikiama kieki pieno. Nes merkiant zarnele i pakeli ir to pakelio per savaite nesunaudojus - genda pienas jame.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 08 19, 14:00)
Su talpa tikrai nepirkciau, dali sunaudoji, o kur det likusia dali? Atgal i pakeli nesupilsi, rauginti irgi nepaliksi, kaskart plaut talpa. Tik su zarnele, bet ir tai ja merkiu ne i pakeli tiesiai, o i stikline ar puodeli, kur supilu reikiama kieki pieno. Nes merkiant zarnele i pakeli ir to pakelio per savaite nesunaudojus - genda pienas jame.

drinks_cheers.gif Pritariu kiekvienam žodžiui.
Mūsų aparatas toks, kad gaminant kapučiną, reikia perstumti puodelį. Nesuprantu kodėl daug ką tai baimina g.gif Bent jau mums tai nesukelia jokių problemų. Juk ne bulvių maišą tąsyti...
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 06 29, 12:37)
juk tai espreso kavos aparatas, juk nepadarys jums 200ml kavos  mirksiukas.gif  aš tai dėdavau kavos dvigubą porciją (pas mane kavos sietelis buvo arba 1 arba 2 porcijos) ir tada du kartus "pildavau kavą"  mirksiukas.gif  tai išeidavo gal kokių jau link 100ml. gal mažiau...

dekui, is ties, pripratau ir labai patinka man tas aparaciukas (zinoma, nelyginu su rimtais aparatais, bet taupant visai gerai, geriau, nei nieko, tikrai), anksciau buvom iprate kava dideliais puodais maukti, tai gal del to pradzioj keista ir mazai atrode, o dabar liuks, geriam skania kava su puikia puta thumbup.gif
Atsakyti