Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

SVEIKI, NUSIZIUREJAU KAVOS APARATA JURA ENA 9 , BET KAINELE KANDZIOJASI - KA GALETUMETE PATARTI IDENTISKO NA BENT 1000 LT PIGIAU. NA KAVOS APARATUOSE NESIGAUDAU TAD PARDUOTUVIU KONSULTANTAIS NEPASITIKIU MAN REIKIA PATARIMO ZMONIU KURIE JUOS NAUDOJA ax.gif IR DAR PASAKYKITE AR KAVA PARUOSTA YRA KARSTA AR TIK SILTA. ACIU ISANKSTO 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bartuke @ 2013 02 24, 13:57)
SVEIKI, NUSIZIUREJAU KAVOS APARATA JURA ENA 9 , BET KAINELE KANDZIOJASI - KA GALETUMETE PATARTI IDENTISKO NA BENT 1000 LT PIGIAU. NA KAVOS APARATUOSE NESIGAUDAU TAD PARDUOTUVIU KONSULTANTAIS NEPASITIKIU MAN REIKIA PATARIMO ZMONIU KURIE JUOS NAUDOJA  ax.gif  IR DAR PASAKYKITE AR KAVA PARUOSTA YRA KARSTA AR TIK SILTA. ACIU  ISANKSTO  4u.gif  4u.gif

perskaitykit ankstesnes temas,o taip pat sita tema nuo pradziu ir suzinosit atsakymus...cia kiekviena karta niekas nekartos,juolab,kad klausimai tas pats per ta pati.........kavos temperatura yra reguliuojama,gali buti karsta,maziau karsta ir dar maziau karsta (koks klausimas,toks ir atsakymas)....verdanti kava niekad nebuna ir visi aparatai gamina kava tokia kokia ir priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bartuke @ 2013 02 24, 12:57)
SVEIKI, NUSIZIUREJAU KAVOS APARATA JURA ENA 9 , BET KAINELE KANDZIOJASI - KA GALETUMETE PATARTI IDENTISKO NA BENT 1000 LT PIGIAU. NA KAVOS APARATUOSE NESIGAUDAU TAD PARDUOTUVIU KONSULTANTAIS NEPASITIKIU MAN REIKIA PATARIMO ZMONIU KURIE JUOS NAUDOJA  ax.gif  IR DAR PASAKYKITE AR KAVA PARUOSTA YRA KARSTA AR TIK SILTA. ACIU  ISANKSTO  4u.gif  4u.gif

Aš manau, kad tas AGFA nurodytas bosh'as geras variantas, pati į jį seilę varvinu, JURA gerai, bet kaina didoka vidutinio lietuvio kišenei deja verysad.gif Įdomu tik kaip tas Bosh'as veiks, skaičiau rusų atsiliepimus. Dauguma geri, bet yra keli skundai kad neveikė net tik parsivežus.
Dvi draugės mano turi Saeco ir Saeco Philips tai dažnokai genda ir tenka taisyti, čia iš patirties, gal kitiems ir gerai dirba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 02 24, 19:51)
Aš manau, kad tas AGFA nurodytas bosh'as geras variantas, pati į jį seilę varvinu, JURA gerai, bet kaina didoka vidutinio lietuvio kišenei deja  verysad.gif Įdomu tik kaip tas Bosh'as veiks, skaičiau rusų atsiliepimus. Dauguma geri, bet yra keli skundai kad neveikė net tik parsivežus.
Dvi draugės mano turi Saeco ir Saeco Philips tai dažnokai genda ir tenka taisyti, čia iš patirties, gal kitiems ir gerai dirba.  4u.gif

mano philips saeco sugedo po menesio,sudege valdymo plokste,buvo sekmingai pakeista ir veikia jau daugiau kaip metai be priekaistu thumbup.gif .....del bosh-siemens as neturiu nuomones...nenustebciau jei kavos aparatus tuoj prades gaminti hitachi,panasonic,samsung,husqvarna ir kt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 24, 18:54)
mano philips saeco sugedo po menesio,sudege valdymo plokste,buvo sekmingai pakeista ir veikia jau daugiau kaip metai be priekaistu thumbup.gif .....del bosh-siemens as neturiu nuomones...nenustebciau jei kavos aparatus tuoj  prades gaminti hitachi,panasonic,samsung,husqvarna ir kt. thumbup.gif

Tai jums pasisekė, o mano draugė daug kartų jau vežė taisyti, ožiuojasi kai kapučino reikia padaryt verysad.gif Kita dar nė metų neturi, o jau irgi taisė.
Todėl aš irgi pasimetus kavos aparato paieškose, norėtųsi gero ir pigiau nei beveik 4 tūkstančiai ax.gif Du tūkstančiai būtų idealu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 24 vasario 2013 - 19:55
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 24, 18:54)
.....del bosh-siemens as neturiu nuomones...nenustebciau jei kavos aparatus tuoj  prades gaminti hitachi,panasonic,samsung,husqvarna ir kt. thumbup.gif

....ei ei...tik nereik varyt ant mano boscho..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

3000 ir man buvo gaila mokėt...todėl išsirinkau boscha....ir visai jis gerai. Ryte tai eilė stovi...vienas vienokią kavą kitas kitokią..... thumbup.gif

Ir didelio skirtumo neišragavau tarp Eno 9 ir Boscho. Aš nuvažiavau į kavosdraugo parduotuvę ir iš abiejų aparatų man padarė kavą.....nu gal iš Eno9 puta standesnė....nu gal. Bet visumoj kavos skonis priklauso ne nuo kavos aparato....o nuo kavos pupelių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2013 02 24, 21:22)
....ei ei...tik nereik varyt ant mano boscho..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

3000 ir man buvo gaila mokėt...todėl išsirinkau boscha....ir visai jis gerai. Ryte tai eilė stovi...vienas vienokią kavą kitas kitokią..... thumbup.gif

Ir didelio skirtumo neišragavau tarp Eno 9 ir Boscho. Aš nuvažiavau į kavosdraugo parduotuvę ir iš abiejų aparatų man padarė kavą.....nu gal iš Eno9 puta standesnė....nu gal. Bet visumoj kavos skonis priklauso ne nuo kavos aparato....o nuo kavos pupelių.  smile.gif

thumbup.gif ...ei ei...sakau,kad neturiu nuomones apie tokius "gamintojus"....man rodos cia paprasciausias plagijatas-perpjove per puse koki saeco ar de longhi,nukopijavo,uzsake kokiam noname fabrike ir prikepe tu aparatu,beliko tik nakleikas suklijuot-bosh,siemens bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2013 02 24, 20:53)
Tai jums pasisekė, o mano draugė daug kartų jau vežė taisyti, ožiuojasi kai kapučino reikia padaryt  verysad.gif Kita dar nė metų neturi, o jau irgi taisė.
Todėl aš irgi pasimetus kavos aparato paieškose, norėtųsi gero ir pigiau nei beveik 4 tūkstančiai  ax.gif Du tūkstančiai būtų idealu  biggrin.gif

nu ,man viskas gerai-yra tas garu vamzdelis ,is jo pucia gara ir nera vietos oziams,o paskui uzsimauna kapucinatorius is 3 daliu,jos visos plaunasi ir nelabai randu kur galetu strigti tas pieno putos gaminimas.....automatiskai parodo kada nukalkint (pats nustaciau vandens kietuma)..hmmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 24, 20:34)
perskaitykit ankstesnes temas,o taip pat sita tema nuo pradziu ir suzinosit atsakymus...cia kiekviena karta niekas nekartos,juolab,kad klausimai tas pats per ta pati.........kavos temperatura yra reguliuojama,gali buti karsta,maziau karsta ir dar maziau karsta (koks klausimas,toks ir atsakymas)....verdanti kava niekad nebuna ir visi aparatai gamina kava tokia kokia ir priklauso biggrin.gif

Na perskaiciau ir vistiek nieko nesuprantu. Man susisuko galva g.gif Jus kaip aparatu ekspertas na parasykit keleta modeliu iki 2000 lt o as jau is ju pasirinksiu. Na kapucino , latte, kad butu one touch funkcija ir kad nereiketu stumdyt puodeliu , lengvai isplaunama pieno paemimo zarnele. Napagal mano norus kazin ar yra uz tokia suma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bartuke @ 2013 02 24, 23:26)
Na perskaiciau ir vistiek nieko nesuprantu. Man susisuko galva g.gif  Jus kaip aparatu ekspertas na parasykit keleta modeliu iki 2000 lt o as jau is ju pasirinksiu. Na  kapucino , latte, kad butu one touch funkcija ir kad nereiketu stumdyt puodeliu , lengvai isplaunama pieno paemimo zarnele. Napagal mano norus kazin ar yra uz tokia suma  ax.gif

jus nejuokaukit,koks as expertas 4u.gif ..........tai jei perskaitet tai matyt radot,kad vienintelis uz dvi stukas yra tas bosh-siemens nakleika turintis kavos aparatas....visu kitu firmu kainos su jusu norais prasideda nuo 2500,pasirinkimas nedidelis,nes biudzetas mazas blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turit ir galite parašyti atsiliepimų apie PHILIPS SAECO SYNTIA CAPPUCCINO (HD8838/09) aparačiuką ? Ar vertas savo kainos (apie 2500 lt) ?

user posted image

Tas grafinas man nelabai patinka, bet tik su šlangele nėra didelis pasirinkimas kavos aparatų... Bijau nusipirkti vargelį, nes už tokią kainą džiaugsmelio norėtųsi biggrin.gif

Draugė va su tokiu vargsta žiauriai doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 25 vasario 2013 - 23:22
Šitas įdomus 2012 metų modelis - PHILIPS SAECO ROYAL ONE TOUCH CAPPUCCINO, bet Lietuvoj dar nemačiau tokių bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Pagal atsiliepimus turėtų neblogas būt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 26 vasario 2013 - 00:02
QUOTE(Jolancike @ 2013 02 26, 00:52)
Šitas įdomus 2012 metų modelis - PHILIPS SAECO ROYAL ONE TOUCH CAPPUCCINO, bet Lietuvoj dar nemačiau tokių  bigsmile.gif

viespatie,kas cia per dizainas...is kur tokius traukiat....man rodos tokius sklepe,sandely ar imonei laikyt...o ten pieno funkcija nereikalinga bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2013 02 26, 00:08)
Gal kas turit ir galite parašyti atsiliepimų apie PHILIPS SAECO SYNTIA CAPPUCCINO (HD8838/09) aparačiuką ? Ar vertas savo kainos (apie 2500 lt) ?

tai jeigu galit i sita kaina ziuret,tai tada gal prisimeskit puse stukos ir ta jura ena 9 tiks,arba ten kokia is jura impressa serijos...siulau paskambint i kavosdraugas,jie jums paaiskins kaip ardosi ir valosi saeco kapucinatorius ir grafinas,nes cia pagrindines bedos.....nors kazkur auksciau yra ju paaiskinimas apie grafinus ir zarnokus 4u.gif
Atsakyti