Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

QUOTE(Ledum @ 2014 05 10, 20:32)
Labai ačiū visiems už nuomones ir atsiliepimus.

Išsirinkau Philips saeco Intelia  Esu labai patenkinta. Kava skani, puta tvirta. Tai pirmas mano automatinis aparatas. Parduotuvėj bandžiau Jura kavytę,bet buvo labai aštri ir pardavėjas nesugebėjo pasakyt nieko konkretaus apie jų išskirtinumą,o tik kartojo šveicarų kokybė, šveicarų kokybė.
Nusipirkau papildomą garantiją dar 3metam po garantinio, iš viso 5 metai, tai nelabai ir pergyvenu dėl tos kokybės.  biggrin.gif
Dar nusipirkau filtriuką į vandens indą. Dar nenusprendžiau ar be reikalo.  biggrin.gif
Pradžioj žiūrinėjau tuos vieno mygtuko aparatus. Po Jūsų posto nusprendžiau stumdyt puodelį kol dar labai aktuali kakava.  4u.gif  Vaikai kaifuoja.
Nors man ir rodė kaip nustatyt tą kiekį ir instrukcija po nosim dar neįsikertu kaip tą kiekį nustatyt.  doh.gif  blush2.gif

Vienintelis dalykas kas neramina kapučinatorius.
Pas mane tik toks plastmasinis š. Bet puta gera išeina. Bet gal toks metalinis geriau.  unsure.gif O gal galima dasipirkt metalinį. Va tokį. Galkas žinot kuo jie skiriasi.
user posted image

nu jus cia priraset thumbup.gif ....kavytes skonis priklauso nuo pupeliu,o ne nuo to,kad jura ar upe aparatas 4u.gif ....nelabai supratau koki kieki jums neina nusistatyti,nes kiek zinau siame aparate galite tik nusistatyti juodos kavos vandens kieki,pvz vienas mygtukas-espresso,kitas mygtukas americano (maziau vandens,daugiau vandens).....tas metalinis kapucinatorius viduje yra plastmasinis,tad jei vadint juos kaip jus pavadinote,tai tada jie abu yra s.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 05 11, 14:01)
nu jus cia priraset thumbup.gif ....kavytes skonis priklauso nuo pupeliu,o ne nuo to,kad jura ar upe aparatas 4u.gif ....nelabai supratau koki kieki jums neina nusistatyti,nes kiek zinau siame aparate galite tik nusistatyti juodos kavos vandens kieki,pvz vienas mygtukas-espresso,kitas mygtukas americano (maziau vandens,daugiau vandens).....tas metalinis kapucinatorius viduje yra plastmasinis,tad jei vadint juos kaip jus pavadinote,tai tada jie abu yra s.... thumbup.gif

Tai ir sakau , pardavėjas labai norėjo pareklamuot Jura aparatą, bet kavos rūšis buvo per aštri man. mirksiukas.gif

Pirmu mygtuku man išeina tik labai mažas kiekis. Kiek supratau su STOP galima sustabdyt ir paskui jau tąmažesnįkiekį gausiu ,o kaip padidint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2014 05 11, 15:20)
Tai ir sakau , pardavėjas labai norėjo pareklamuot Jura aparatą, bet kavos rūšis buvo per aštri man.  mirksiukas.gif

Pirmu mygtuku man išeina tik labai mažas kiekis. Kiek supratau su STOP galima sustabdyt ir paskui jau tąmažesnįkiekį gausiu ,o kaip padidint?  ax.gif

cia jus juokaujat? ar rimtai neskaitete instrukcijos?...........abiems mygtukams galima uzprogramuoti koki norit kieki vandens (kavos)...uzprogramavus pirmam mygtukui pvz 50ml visada ji paspaudus tiek ir isbegs,antram mygtukui uzprogramavus pvz 150ml visada ji nuspaudus tiek ir isbegs....kavos stiprumas (sumaltos kavos pupeliu kiekis gramais) reguliuojasi atskirai........ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 05 11, 22:18)
cia jus juokaujat? ar rimtai neskaitete instrukcijos?...........abiems mygtukams galima uzprogramuoti koki norit kieki vandens (kavos)...uzprogramavus pirmam mygtukui pvz 50ml visada ji paspaudus tiek ir isbegs,antram mygtukui uzprogramavus pvz 150ml visada ji nuspaudus tiek ir isbegs....kavos stiprumas (sumaltos kavos pupeliu kiekis gramais) reguliuojasi atskirai........ g.gif

Ryt paskaitysiu, kol kas nesisekė. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2014 05 11, 22:30)
Ryt paskaitysiu, kol kas nesisekė.  doh.gif  blush2.gif

pirmas automatinis aparatas o jūs galit sua leisti rizikuoti ir naudoti neskaičius instrukcijos thumbup.gif

o šiaip mano vieno mygtuko aparatas bet galima atskirai tik pieno putą pagaminti, arba tik karštą vandenį (pvz arbatai). ir dariau atskiria vaiakm pieno putas ant kakavos pyliau tai nepatiko jiem schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 05 11, 22:18)

QUOTE(Aryvle @ 2014 05 12, 08:23)
pirmas automatinis aparatas o jūs galit sua leisti rizikuoti ir naudoti neskaičius instrukcijos  thumbup.gif

o šiaip mano vieno mygtuko aparatas bet galima atskirai tik pieno putą pagaminti, arba tik karštą vandenį (pvz arbatai). ir dariau atskiria vaiakm pieno putas ant kakavos pyliau tai nepatiko jiem  schmoll.gif

Nu skaičiau... ir pradėjau nuo to,kad instrukcija rankose ir spaudinėji. ( Dar ir pardavėjas pamokino viską kai pirkau) biggrin.gif
Bet kaip padidint vandens kiekį nerandu,jau kokius 5 kart atidžiai perverčiau instrukciją. Per MENIU tik temperatūra, vandens kietumas ir t.t. unsure.gif
Tik 41 psl vienas įrašas MEMO -Aparatas programuoja kavos kiekį virimui. Bet pas mane tas pats mygtukas. Spaudžiu vieną kartą - daro vieną puodelį. Spaudžiu du kart daro - 2. O kaip tą MEMO užprogramuot? g.gif
Apatinis panašiai į 150 ml ir gamina. O tas viršutinis su mažu puoduku gamina labai mažai. Norėčiau tokio tarpinio kiekio.Arba nerandu instrukcijoj reikiamo įrašo. Blogiausiu atveju nueisiu į parduotuvę ir dar kartą paaiškins. lotuliukas.gif

Mes kakavos miltukus maišom su cukrum ir maišant užpilam putom, tada tolygiai pasiskirsto. Ant paprastos kakavos ir man nepatiktų. biggrin.gif
Atsakyti
mergaites gal ir jus man galetumete pagelbeti noriu kavos aparato aisku ir nebrangaus issirinkau va toki varianta kaip ssakot ar geras pirkinys? Man ta firma krups tai tokia nepatikima atrodo

https://www.varle.lt...-sidabrine.html
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2014 05 12, 10:38)
Nu skaičiau... ir pradėjau nuo to,kad instrukcija rankose ir spaudinėji. ( Dar ir pardavėjas pamokino viską kai pirkau)  biggrin.gif
Bet kaip padidint vandens kiekį nerandu,jau kokius 5 kart atidžiai perverčiau instrukciją. Per MENIU tik temperatūra, vandens kietumas ir t.t.  unsure.gif
Tik 41 psl vienas įrašas MEMO -Aparatas programuoja kavos kiekį virimui. Bet pas mane tas pats  mygtukas. Spaudžiu vieną kartą - daro vieną puodelį. Spaudžiu du kart daro - 2.  O kaip tą MEMO užprogramuot?  g.gif
Apatinis panašiai į 150 ml ir gamina. O tas viršutinis su mažu puoduku gamina labai mažai. Norėčiau tokio tarpinio kiekio.Arba nerandu instrukcijoj reikiamo įrašo. Blogiausiu atveju nueisiu į parduotuvę ir dar kartą paaiškins.  lotuliukas.gif
Mes kakavos miltukus maišom su cukrum ir maišant užpilam putom, tada tolygiai pasiskirsto. Ant paprastos kakavos ir man nepatiktų.  biggrin.gif

jus mane varot is proto thumbup.gif ....juk viskas taip paprasta- nuspaudziat ir palaikot pasirinkta viena is dvieju mygtuku (kavos puodelis/memo)...prasideda vandens kiekio programavimas-gamina kava-ekrane rodomas STOP.....bega kava,ir kai jums pribegs reikiamas kiekis kavos tada jus dar karta nuspaudziat ta mygtuka (kavos puodelis/memo) ir gaminimas sustos......tiek kiek bus pribege tiek jums pribegs ir ateityje nuspaudus ta mygtuka....atatinkamai su kitu mygtuku:)

dabar jums yra mygtukai nustatyti gamykloje,pirmas mygtukas-espresso,antras mygtukas mazdaug dvigubai daugiau kavos....jus pasidekit puodeli,kuri dazniausiai naudojate ir prisileiskit toki kieki kavos koks jums patinka ir tinka su auksciau minetu metodu.... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zurbiukas @ 2014 05 17, 22:13)
mergaites gal ir jus man galetumete pagelbeti noriu kavos aparato aisku ir nebrangaus issirinkau va toki varianta kaip ssakot ar geras pirkinys? Man ta firma krups tai tokia nepatikima atrodo

https://www.varle.lt...-sidabrine.html

keistas daiktas....apzvalgose niekaip neradau kaip jis gamina pieno puta,is isores atrodo,kad daiktas turi automatini kapucinatoriu,bet kai ziuri apzvalgas youtube tai visur rodo,kad pieno puta gamina rankiniu budu....vienareiksmiai nepatarciau sito modelio pirkt,daug priezasciu-tingiu vardint..........mano nuomone tai yra brangus ir prastas daiktas,o su jusu nuomone,kad nebrangus nesutinku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 05 18, 08:59)
jus mane varot is proto thumbup.gif ....juk viskas taip paprasta- nuspaudziat ir palaikot pasirinkta viena is dvieju mygtuku (kavos puodelis/memo)...prasideda vandens kiekio programavimas-gamina kava-ekrane rodomas STOP.....bega kava,ir kai jums pribegs reikiamas kiekis kavos tada jus dar karta nuspaudziat ta mygtuka (kavos puodelis/memo) ir gaminimas sustos......tiek kiek bus pribege tiek jums pribegs ir ateityje nuspaudus ta mygtuka....atatinkamai su kitu mygtuku:)

dabar jums yra mygtukai nustatyti gamykloje,pirmas mygtukas-espresso,antras mygtukas mazdaug dvigubai daugiau kavos....jus pasidekit puodeli,kuri dazniausiai naudojate ir prisileiskit toki kieki kavos koks jums patinka ir tinka su auksciau minetu metodu.... thumbup.gif
Papildyta:
keistas daiktas....apzvalgose niekaip neradau kaip jis gamina pieno puta,is isores atrodo,kad daiktas turi automatini kapucinatoriu,bet kai ziuri apzvalgas youtube tai visur rodo,kad pieno puta gamina rankiniu budu....vienareiksmiai nepatarciau sito modelio pirkt,daug priezasciu-tingiu vardint..........mano nuomone tai yra brangus ir prastas daiktas,o su jusu nuomone,kad nebrangus nesutinku schmoll.gif

Labai aciu uz issakyta nuomone gal galetumete man tada kazka rekomenduoti geresnio? Noreciau su ta slangute kur pats apararas pasiima piena uz mazdaug panasia kaina iki 1500
Atsakyti
QUOTE(Zurbiukas @ 2014 05 18, 09:46)
Labai aciu uz issakyta nuomone gal galetumete man tada kazka rekomenduoti geresnio? Noreciau su ta slangute kur pats apararas pasiima piena uz mazdaug panasia kaina iki 1500

dauguma nuomoniu pritaria tam,kad su slangute praktiskiau,nes tiesiog isimi pieno pakeli is saldytuvo ir imerki slangute,o grafino laikymas saldytuve,pieno ipylimas i ta grafina,paskui to grafino plovimas neprideda patogumo ir praktiskumo.....del estetiskumo as jau geriau isigyciau grazu metalini inda,kuris keicia pieno pakeli,bet nera kaip grafinas.......1500 kanos ribose kavos aparatas bus su automatiniu kapucinatoriumi,bet reikes perstumti puodeli prie kavos piltuvelio (nepatogumas),nebent uztaikyti akciju,kur auksciau rasiusi forumiete isigijo bosh/siemens modeli uz 1500 su kapucino vienu paspaudimu........o siai dienai nebent:

http://www.mediashop...-kavos-aparatas

Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 05 18, 08:59)

Labai ačiū, tikrai labai paprasta 4u.gif Pasirodo labai naudinga kartais ką nors išvest iš proto. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zurbiukas @ 2014 05 18, 09:46)

pažiūrėkite kavosdraugas.lt gal už 1500 nebus, biški brangiau, bet ten gan didelis pasirinkimas plius bendravimas labai thumbup.gif
Atsakyti