Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

QUOTE(speedy @ 2014 04 29, 10:41)
O Jūs paskaitykite tos SPEC PRIEMONĖS sudėtį  g.gif

Skias, taip. Valymo tabletes - 30% phosphate, 15-30% oxygen-based bleach, silicates, carbonate, additives.
Nukalkinimo tabletes - contains maleic acid, organic acids, auxiliary agents. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 29, 09:33)
Pagal ka jie nustate, kad uzsikiso? Pagal klaidos koda? Bet vis tiek keista. Beje, mano aparato instrukcijose raso nenaudoti citrinos rugsties vietoj spec.priemoniu, ar cia smegenu plovimas?

Jie nustate palei tai kaip aparatas pila kava. Sako jums aparatas isijungia, sakom na taip tik is kavos netaiso tai del to ir isvada kad uzsikiso. Ir nebezinom ka daryt garantija kapsi i gala o jie aiskina kad cia ne garantinis darbas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2014 04 29, 17:23)
Jie nustate palei tai kaip aparatas pila kava. Sako jums aparatas isijungia, sakom na taip tik is kavos netaiso tai del to ir isvada kad uzsikiso. Ir nebezinom ka daryt garantija kapsi i gala o jie aiskina kad cia ne garantinis darbas  g.gif

bet koks garantin is yra garantinis, nebent mechaniniai pažeidimai smile.gif vežkit patys jei turit laiko.Jei ne pagrasinkit vartotojų teiėmis, be to patariu įrašykit pokalbį arba pasakykit,tegul tuo metu paaiškina kodėl negarantinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2014 04 29, 09:32)
Sveiki, reikia jusu patarimo. Turiu Jura C5 aparata ir jis grazuolis mums kavos nebetaiso paskambinus palei garantini pasake jog cia garantinis negalioja, jums tiesiog jis uzsikiso ir liepe ji praplauti su citrinos rugstele. Garantijos liko tik iki geguzes 29 tai nejau turiu pati ardyti ir valyti aparata?

o tai jus nuvezkit ir sakykit nedaro kavos, sugedo, kam ten dar aiskint kokia klaida ar kurioj vietoj nepila, atvezciau ir pasakyciau nezinau ...ijungiu ir vsio.. nieko nesuprantu... tipo apsimeskit ir tegu jungia ir ziuri daro kava.. kaip sako ijungi durniu ...net nesakyciau kad telefonu skambinau
Atsakyti
QUOTE(chypsa @ 2014 04 29, 17:56)
bet koks garantin is yra garantinis, nebent mechaniniai pažeidimai smile.gif vežkit patys jei turit laiko.Jei ne pagrasinkit vartotojų teiėmis, be to patariu įrašykit pokalbį arba pasakykit,tegul tuo metu paaiškina kodėl negarantinis smile.gif

tik nemanykit,kad garantiniam ten tik kvailiai,ir ,kad pagrasinus ar apsikarscius diktofonais kazka isgasdinsit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 05 01, 08:59)
tik nemanykit,kad garantiniam ten tik kvailiai,ir ,kad pagrasinus ar apsikarscius diktofonais kazka isgasdinsit schmoll.gif

Ko jau ko, bet vartotojų teisių garantiniai bijo mažiausiai biggrin.gif
Jūs nesutinkate su jais, garantinis nesutinka su jumis. Kaip manote, ką "vartotojai" kvies atlikti ekspertizę, jei su kavos aparatais tik keli žmonės Lietuvoje normaliai dirba mirksiukas.gif
Atsakyti
Koks skirtumas funkcijose ir patogume tarp Jura ENA 9 ir Jura IMPRESSA F7, kas juose geriau nei SIEMENS TE506201W http://www.kavosdrau...mens-te506201rw ?

Nes dabar apsisprendime, ar mokėti +1000-1500 už Jura, ar toks SIEMENS tenkins visus poreikius - one touch, jokių perstumdymų, kapučino/latte galimybės ?
Dar yra SIEMENS ir už 2300-2700 tame rėžyje, tai gal irgi verta į juos pasidairyti ?
Vien už vardą mokėti nelabai mėgstu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Parpaliutas @ 2014 05 05, 15:47)
Koks skirtumas funkcijose ir patogume tarp Jura ENA 9 ir Jura IMPRESSA F7, kas juose geriau nei SIEMENS TE506201W http://www.kavosdrau...mens-te506201rw ?

Nes dabar apsisprendime, ar mokėti +1000-1500 už Jura, ar toks SIEMENS tenkins visus poreikius - one touch, jokių perstumdymų, kapučino/latte galimybės ?
Dar yra SIEMENS ir už 2300-2700 tame rėžyje, tai gal irgi verta į juos pasidairyti ?
Vien už vardą mokėti nelabai mėgstu smile.gif

pas mane toks aparatas kaip jūsų nuorodoj. juros nemačisu nebandžius bet nesiskundžiu ir šituo. kava skani, puta gera. ką aš žinau ko daugiau benorėt smile.gif jei turit lišnų pinigėlių galit pirkt jura, jei nesimėtot į kairę ir dešinę ar nesat super kavos gurmanai tai galit imti ir šitą pigesnį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2014 04 29, 16:23)
Jie nustate palei tai kaip aparatas pila kava. Sako jums aparatas isijungia, sakom na taip tik is kavos netaiso tai del to ir isvada kad uzsikiso. Ir nebezinom ka daryt garantija kapsi i gala o jie aiskina kad cia ne garantinis darbas  g.gif

Aš tai manau, kad tai tikrai ne garantinis darbas, aparatais reikia nuolat patiems rūpintis, praplauti, nukalkinti, valyti, keisti filtrus ir pan. Mes pradžioj irgi nežinojom, kad reikia dar vieną detalę išėmus praplauti, tai po kiek laiko, mums pradėjo aparatas leisti vandenį gaminant kavą - galvojom sugedo, bet paprasčiausiai užsikišo smile.gif Žinoma galit bandyti vežti jiems, kad žiūrėtų kas yra, bet jei iš tikro tai nėra gedimas, tuomet teks mokėti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rucike @ 2014 03 23, 20:27)
Turiu Philips Saeco. Pirmas mano aparatas senesnio modelio iškeliavo į vasaros namus, o tikruose namuose naujesnio modelio (pirktas pireš porą metų). Kompaktiškas, priežiūra labai paprasta, kavos gaminimas patogus, gedimų nebuvo. Neturim jokių priekaištų, jei reiktų keisti, žiūrėčiau kažko panašaus
Sėkmės rinkimuose smile.gif

Pas mus irgi šis, tikrai super aparatas, tik gal kiek mažesnis galėtų būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 05 05, 17:19)
pas mane toks aparatas kaip jūsų nuorodoj. juros nemačisu nebandžius bet nesiskundžiu ir šituo. kava skani, puta gera. ką aš žinau ko daugiau benorėt smile.gif jei turit lišnų pinigėlių galit pirkt jura, jei nesimėtot į kairę ir dešinę ar nesat super kavos gurmanai tai galit imti ir šitą pigesnį smile.gif

cia jei tiksliau tai reikejo parasyti- kavos aparatu gurmanai thumbup.gif ....nes pati kava ir pieno puta nesiskirs nei tame uz 1500 nei tame uz 3000lt aparatuose.....o aparatai skirsis g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 05 06, 21:37)
cia jei tiksliau tai reikejo parasyti- kavos aparatu gurmanai thumbup.gif ....nes pati kava ir pieno puta nesiskirs nei tame uz 1500 nei tame uz 3000lt aparatuose.....o aparatai skirsis g.gif  4u.gif

Sutinku smile.gif Turiu SIEMENS'ą ir dėl to nesijaučiu mažesne kavos gurmane, nei JURA savininkai biggrin.gif
Kuo aparatai skirsis?
Atsakyti
Labai ačiū visiems už nuomones ir atsiliepimus.

Išsirinkau Philips saeco Intelia Esu labai patenkinta. Kava skani, puta tvirta. Tai pirmas mano automatinis aparatas. Parduotuvėj bandžiau Jura kavytę,bet buvo labai aštri ir pardavėjas nesugebėjo pasakyt nieko konkretaus apie jų išskirtinumą,o tik kartojo šveicarų kokybė, šveicarų kokybė.
Nusipirkau papildomą garantiją dar 3metam po garantinio, iš viso 5 metai, tai nelabai ir pergyvenu dėl tos kokybės. biggrin.gif
Dar nusipirkau filtriuką į vandens indą. Dar nenusprendžiau ar be reikalo. biggrin.gif

QUOTE(jurgina@ @ 2013 07 05, 14:01)
Ir dar nepagalvojau prieš pirkdama, kad neis atskirai pieno putos išplakt vaikams.

Pradžioj žiūrinėjau tuos vieno mygtuko aparatus. Po Jūsų posto nusprendžiau stumdyt puodelį kol dar labai aktuali kakava. 4u.gif Vaikai kaifuoja.

QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 01 11, 08:34)
pas mani ant saeco-philips yra 2 mygtukai,vienas espresso,kitas dvigubas,be to abu yra programuojami,t.y. kiek vandens uzprogramuosi,tiek ir pribegs....belieka kavos stipruma(kieki) zinot koks patinka....zodziu ziureti reikia konkreciai i aparatus,ju valdyma ir tt... thumbup.gif

Nors man ir rodė kaip nustatyt tą kiekį ir instrukcija po nosim dar neįsikertu kaip tą kiekį nustatyt. doh.gif blush2.gif

Vienintelis dalykas kas neramina kapučinatorius.
Pas mane tik toks plastmasinis š. Bet puta gera išeina. Bet gal toks metalinis geriau. unsure.gif O gal galima dasipirkt metalinį. Va tokį. Galkas žinot kuo jie skiriasi.
user posted image
Atsakyti