Labai ačiū visiems už nuomones ir atsiliepimus.
Išsirinkau
Philips saeco Intelia Esu labai patenkinta. Kava skani, puta tvirta. Tai pirmas mano automatinis aparatas. Parduotuvėj bandžiau Jura kavytę,bet buvo labai aštri ir pardavėjas nesugebėjo pasakyt nieko konkretaus apie jų išskirtinumą,o tik kartojo šveicarų kokybė, šveicarų kokybė.
Nusipirkau papildomą garantiją dar 3metam po garantinio, iš viso 5 metai, tai nelabai ir pergyvenu dėl tos kokybės.
Dar nusipirkau filtriuką į vandens indą. Dar nenusprendžiau ar be reikalo.
QUOTE(jurgina@ @ 2013 07 05, 14:01)
Ir dar nepagalvojau prieš pirkdama, kad neis atskirai pieno putos išplakt vaikams.
Pradžioj žiūrinėjau tuos vieno mygtuko aparatus. Po Jūsų posto nusprendžiau stumdyt puodelį kol dar labai aktuali kakava.
Vaikai kaifuoja.
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 01 11, 08:34)
pas mani ant saeco-philips yra 2 mygtukai,vienas espresso,kitas dvigubas,be to abu yra programuojami,t.y. kiek vandens uzprogramuosi,tiek ir pribegs....belieka kavos stipruma(kieki) zinot koks patinka....zodziu ziureti reikia konkreciai i aparatus,ju valdyma ir tt...
Nors man ir rodė kaip nustatyt tą kiekį ir instrukcija po nosim dar neįsikertu kaip tą kiekį nustatyt.
Vienintelis dalykas kas neramina kapučinatorius.
Pas mane tik toks plastmasinis š. Bet puta gera išeina. Bet gal toks metalinis geriau.
O gal galima dasipirkt metalinį. Va tokį. Galkas žinot kuo jie skiriasi.