Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

QUOTE(Snobė @ 2014 03 21, 23:01)
Kasco E-robot gyvena šioje temoje ir neadekvačiai liguistai reaguoja į visus pasisakymus.

Esmė: jei naudoju pieną, per kelias minutes išplaunu pieno vamzdelį ir šlangutę. Tai darau tik vakare, nors rekomenduojama nedelsti.

Blondines, emocijas, nakleikas, kas kur ką klijuoja - pasilikite sau. Ačiū.
Šio aparato kainos ir kokybės santykis mane tenkina, visus mano poreikius atitinka ir yra niekuo ne blogesnis už tos pačios klasės, tačiau brangesnę Jurą.

asai gyvenu namuose...ne palatoi.......ir kadangi jau 2 savaites gripas tai ir sukuosi cia kaip vijurkas drinks_cheers.gif ....tikiu,kad jus tenkina,jauciu ir mane tenkintu,tikrai kol kas nepajegus moketi virs 3 uz jura aparata,nes ir ir maniskis ir jusiskis puikiai susitvarko neskaitant puodelio pastumimo ar vieno kito mygtuko daugiau paspaudimo.....aisku as kvailas kaip cebato aulas ir man nedasunta kam reikia kazka plauti,nes pvz pas mane tai po pieno gaminimo,jei jau baigta tai tereikia padeti puodeli su svariu vandeniu,imerkti slangute ir paspausti praplovimo mytuka,tada po keletos sekundziu kai matysiu,pajausiu,kad prasiplove paspaudziu mygtuka ir vualia...viskas,daugiau nieko daryti nereikia,ir po sekancio gaminimo tas pats....o va isardyma ir praplovima rankiniu budu ar indaplovoje instrukcija raso kad karta i savaite...as ta darau kas 3-4 svaites...dar ne karto niekas neuzsikimso ir pieno puta buna kaip priklauso ir ne ka blogesne negu jura impressa (draugas naudoja) thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif prajuokinot

Skirtumo tarp tos pačios klasės Juros ir mano pasirinkto modelio (Siemens, Bosch, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi) nesugebėjo įvardinti ir pardavėjas, kuris specializuojasi kavos aparatuose. Paklausiau, kodėl turėčiau pakloti tūkstančiu daugiau ir atsakymo, kad Jura kažkuo pranašesnė nesulaukiau. Mano zymensiukas jau virš metų intensyviai pluša, niekuo nesiskundžiu. Jeigu reiktų rinktis iš naujo, rinkčiausi tą patį, kurį turiu dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snobė: 21 kovo 2014 - 22:47
QUOTE(Snobė @ 2014 03 21, 23:46)
biggrin.gif  prajuokinot

Skirtumo tarp tos pačios klasės Juros ir mano pasirinkto modelio (Siemens, Bosch, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi) nesugebėjo įvardinti ir pardavėjas, kuris specializuojasi kavos aparatuose. Paklausiau, kodėl turėčiau pakloti tūkstančiu daugiau ir atsakymo, kad Jura kažkuo pranašesnė nesulaukiau. Mano zymensiukas jau virš metų intensyviai pluša, niekuo nesiskundžiu. Jeigu reiktų rinktis iš naujo, rinkčiausi tą patį, kurį turiu dabar.

as kai pirkau biudzetini 2.5 karto uz jura ena9 pigesni philips-saeco su automatiniu kapucinatorium tai iskarto nusinesiau ji pas viena bendradarbi,kuris turejo ta ena9 modeli ir mes visaip bandem ta pieno puta isgauti...nu ir taip ir anaip bandem,ir sokolada tarkavom ant visaus, ir cukru berem ant putos ,ir putos vizualini vaizda ir standuma tikrinom....zodziu isvada buvo viena,kad jie niekuom nesiskiria apart ,kad juroi buvo daugiau automatikos ir maziau valakitos...o pvz pieno puta buvo identiska,momentais pieno burbuliukai putoje pas ena9 buvo didesni nei saeco...zodziu stebuklu nebuna,technologijos tikrai cia ne kosmines...as ir sveciai taip pat dziaugiames kava ,o as dar dziaugiuosi ir uz jus....ir is vis fain kai nereikia tiek tukstanciu isleist drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 21 kovo 2014 - 23:22
labas. pratęsiant kavos aparatų temą lotuliukas.gif

tai va gavau instrukciją, tik ne siemens o bosho, bet viens prie vieno viskas, pradu tikėt nakleikom lotuliukas.gif

kalbant apie kavos aparato padarytų puodelių skaičių, tai ant dėžės rašo "garantiją 2 metai arba 15 000 vnt kavos puodelių". tai va darau išvadą kad pirkti dėvėtą aparatą,kuris padaręs palei 10 000tūkstančių puodelių, yra jau rizikinga.

kita tema, dėl pieno detalių plovimo. va pas mane aparato instrukcijoj parašyta kad po kiekvieno panaudojimo išplauti rankiniu būdų o paskui sudėjus į apartą įjungti automatinį pieno sistemos praplovimą. nu tai nežinau, bet aš darau papraščiau - pastatau šilto vandens pusė stiklinės ir jungių putojimo funkciją, tai visai neprastai išsivalo ir taip, kam ten laupyt jį doh.gif

beje, mano aparatas toks kaip snobė rodė tik spalva sidabrinė, tai va irgi, nuo ketvirtadieniio neatsidžiaugiu, kiek kavos jau išgėriau lotuliukas.gif vis tik gėris tas pilnai automatinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 22, 11:57)
labas. pratęsiant kavos aparatų temą  lotuliukas.gif

tai va gavau instrukciją, tik ne siemens o bosho, bet viens prie vieno viskas, pradu tikėt nakleikom  lotuliukas.gif

kalbant apie kavos aparato padarytų puodelių skaičių, tai ant dėžės rašo "garantiją 2 metai arba 15 000 vnt kavos puodelių". tai va darau išvadą kad pirkti dėvėtą aparatą,kuris padaręs palei 10 000tūkstančių puodelių, yra jau rizikinga.
kita tema, dėl pieno detalių plovimo. va pas mane aparato instrukcijoj parašyta kad po kiekvieno panaudojimo išplauti rankiniu būdų o paskui sudėjus į apartą įjungti automatinį pieno sistemos praplovimą. nu tai nežinau, bet aš darau papraščiau - pastatau šilto vandens pusė stiklinės ir jungių putojimo funkciją, tai visai neprastai išsivalo ir taip, kam ten laupyt jį  doh.gif

beje, mano aparatas toks kaip snobė rodė tik spalva sidabrinė, tai va irgi, nuo ketvirtadieniio neatsidžiaugiu, kiek kavos jau išgėriau  lotuliukas.gif  vis tik gėris tas pilnai automatinis  ax.gif

bosch ir siemens surinkinejami viename fabrike.
o va jura ir nivona taip pat gaminami sveicarijoje toje pacioje gamykloje, tik nivona pigesni nei jura 4u.gif
Atsakyti

per 2 metus isliuobti 15 stuku puodeliu tai reiskia,kad aparatas turi buti pastatytas prie iejimo i wembley stadiona londone,o uzeje ziurovai butu visi alei vieno priverstinai girdomi.... g.gif
Papildyta:
[quote=veiducka,2014 03 22, 15:04]

jeigu taip tiksliau,tai vienam fabrike surinkinejami vieni kavos aparatai,o paskui ant ju jau pakaitom klijuojami siemens ir bosh lipdukai...pakaitom taip,viena ranka tep,kita ranka slep bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2014 03 22, 14:04)
o va jura ir nivona taip pat gaminami sveicarijoje toje pacioje gamykloje, tik nivona pigesni nei jura  4u.gif

Koks skirtumas, kur surinktas aparatas - ar Šveicarijoje, ar Šiaurės Korėjos darbščiųjų rankų vaikų būrelyje? Manote, kad geografinė technikos surinkimo vieta yra tas veiksnys, kuris lemia kokybę?
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 03 22, 19:14)
Koks skirtumas, kur surinktas aparatas - ar Šveicarijoje, ar Šiaurės Korėjos darbščiųjų rankų vaikų būrelyje? Manote, kad geografinė technikos surinkimo vieta yra tas veiksnys, kuris lemia kokybę?

Na sveicariski bent jau laikrodziai kokybe labiau pasizymi nei kinijos darbsciuju ranku bureliu gaminiai.as turbut sveicarijoj gamintam kavos aparatui teikciau pirmenybe jei kainu skirtumas nebutu labai didelis.bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Veiducka, jūs kalbate apie gamintojo kilmės šalį, ne apie gaminio gamybos ir (arba) surinkimo kilmės šalį. Tai skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 03 22, 22:14)
Veiducka, jūs kalbate apie gamintojo kilmės šalį, ne apie gaminio gamybos ir (arba) surinkimo kilmės šalį. Tai skirtingi dalykai.

Kalbu tiek apie gamintoja tiek apie surinkima
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2014 03 23, 11:35)
Kalbu tiek apie gamintoja tiek apie surinkima

as tik kaip paprastas zmogus galiu pasamprotaut,kad tas zenklas made in germany atejes is senesniu laiku ir labiau tampa psichologinis,is tikro anksciau buvo labai vertinama vokiska kokybe,nes tiesiog praktiskai patvirtinta...o siuo metu jei bosh-siemens pvz turi fabrikus ispanijoi ar lenkijoi tai kazin ar ten labai ta kokybe prastesne,man rodos irengimai,komponentai ir kontrole turetu atitikti vokiska....aisku,logiskai jei kaina beveik nesiskiria noretusi daikta isigyti pagaminta vakaru europoi,nei kaliningrade.....

cia siokia tokia apzvalga daikto pagaminto rusijos fabrike (rusiskai):

toyota motors ru
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 23, 11:45)
as tik kaip paprastas zmogus galiu pasamprotaut,kad tas zenklas made in germany atejes is senesniu laiku ir labiau tampa psichologinis,is tikro anksciau buvo labai vertinama vokiska kokybe,nes tiesiog praktiskai patvirtinta...o siuo metu jei bosh-siemens pvz turi fabrikus ispanijoi ar lenkijoi tai kazin ar ten labai ta kokybe prastesne,man rodos irengimai,komponentai ir kontrole turetu atitikti vokiska....aisku,logiskai jei kaina beveik nesiskiria noretusi daikta isigyti pagaminta vakaru europoi,nei kaliningrade.....

cia  siokia tokia apzvalga daikto pagaminto rusijos fabrike (rusiskai):

toyota motors ru

As tikrai nepeikiu nei bosch nei siemens aparaciuku, tikiu kad jie tarnaus ir tarnaus, bet jei kainu skirtumas ne toks jau didelis, situ nesirinkciau.

Perziurejau bet taip ir nesupratau o kam jis ja pirko...
Atsakyti