QUOTE(Snobė @ 2014 03 21, 23:01)
Kasco E-robot gyvena šioje temoje ir neadekvačiai liguistai reaguoja į visus pasisakymus.
Esmė: jei naudoju pieną, per kelias minutes išplaunu pieno vamzdelį ir šlangutę. Tai darau tik vakare, nors rekomenduojama nedelsti.
Blondines, emocijas, nakleikas, kas kur ką klijuoja - pasilikite sau. Ačiū.
Šio aparato kainos ir kokybės santykis mane tenkina, visus mano poreikius atitinka ir yra niekuo ne blogesnis už tos pačios klasės, tačiau brangesnę Jurą.
Esmė: jei naudoju pieną, per kelias minutes išplaunu pieno vamzdelį ir šlangutę. Tai darau tik vakare, nors rekomenduojama nedelsti.
Blondines, emocijas, nakleikas, kas kur ką klijuoja - pasilikite sau. Ačiū.
Šio aparato kainos ir kokybės santykis mane tenkina, visus mano poreikius atitinka ir yra niekuo ne blogesnis už tos pačios klasės, tačiau brangesnę Jurą.
asai gyvenu namuose...ne palatoi.......ir kadangi jau 2 savaites gripas tai ir sukuosi cia kaip vijurkas ....tikiu,kad jus tenkina,jauciu ir mane tenkintu,tikrai kol kas nepajegus moketi virs 3 uz jura aparata,nes ir ir maniskis ir jusiskis puikiai susitvarko neskaitant puodelio pastumimo ar vieno kito mygtuko daugiau paspaudimo.....aisku as kvailas kaip cebato aulas ir man nedasunta kam reikia kazka plauti,nes pvz pas mane tai po pieno gaminimo,jei jau baigta tai tereikia padeti puodeli su svariu vandeniu,imerkti slangute ir paspausti praplovimo mytuka,tada po keletos sekundziu kai matysiu,pajausiu,kad prasiplove paspaudziu mygtuka ir vualia...viskas,daugiau nieko daryti nereikia,ir po sekancio gaminimo tas pats....o va isardyma ir praplovima rankiniu budu ar indaplovoje instrukcija raso kad karta i savaite...as ta darau kas 3-4 svaites...dar ne karto niekas neuzsikimso ir pieno puta buna kaip priklauso ir ne ka blogesne negu jura impressa (draugas naudoja)