Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

QUOTE(Rovy68 @ 2014 03 19, 09:40)
Aš jau seniai nusižiūrėjus šį aparačiuką, bet kaina dar buvo man netinkama smile.gif
Jei galit pasidalinkit kur už 1500lt galim paimt šį daikčiuką. Man geriausią kainą meta 1890 lt.

žinok aš pirkau iš mediashop, bet jau nebėra tokių ten. o daugiau tai taip, kainos didesnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 19, 14:21)
žinok aš pirkau iš mediashop, bet jau nebėra tokių ten. o daugiau tai taip, kainos didesnės  ax.gif

reklama cia gal nedraudziama g.gif ....jo,tas aparatas ta kaina buvo butent mediashop,o jei dabar nebera tai nebera,reikia laukti,knistis po vortinkli arba pirkti didesne kaina,ar ba is vis kita varianta rinktis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2014 03 19, 10:00)
Jeigu teisingai supratau, praeitą savaitė kažkuri firma jam papildomą nuolaidą taikė ir kaina buvo 1499 LT  4u.gif

ne papildoma nuolaida...tiesiog nuolaida taike drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas. nu va, gavau jau savo kavos aparatą. nepatiko tik kad lietuviškos instrukcijos nėra doh.gif norėjau paklausti, pasidarius latte, ar reikia visą vamzduką ardyti ir plauti, ar užtenka padaryti programą milk system rinse?
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 20, 12:26)
labas. nu va, gavau jau savo kavos aparatą. nepatiko tik kad lietuviškos instrukcijos nėra  doh.gif  norėjau paklausti, pasidarius latte, ar reikia visą vamzduką ardyti ir plauti, ar užtenka padaryti programą milk system rinse?

Koki aparata? Jei Lietuvoj pirkot, pardavejas privalo duoti arba atsiusti PDF lietuviska instrukcija.
Atsakyti
Aryvle, system rinse galite atlikti tam kartui, jeigu dienos eigoje dar gaminsite kavą su pienu.
Aš vakare visuomet nuimu vamzdelį, išardau, dalis pamerkiu į šiltą vandenį ir po kelių minučių pamirkus išplaunu su šepetėliu. Čia juk pienas, jis greitai rūgsta, išplaukite kartą per dieną.

Gerai, kad nesu kavos su pienu mėgėja, nes šitas vamzdelių ardymas ir plovimas greit mane užknistų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 20, 13:28)
Koki aparata? Jei Lietuvoj pirkot, pardavejas privalo duoti arba atsiusti PDF lietuviska instrukcija.

siemens EQ.5 macchiatoPlus
Titanas
TE506201RW

tai skambinau į parduotuvę sakė paieškos ir atsiųs el paštu. tai da el paštu parašiau, kad nepamirštų. bet tai kiaulės, negana kad aparatą turėjau gauti jau antradienį, tai da ir instrukcijos nėra. gerai kad angliškai pakankamai suprantu, bet esu lietuvė ir gyvenu lietuvoj, neprivalau "vargti"...

QUOTE(Snobė @ 2014 03 20, 13:54)
Aryvle, system rinse galite atlikti tam kartui, jeigu dienos eigoje dar gaminsite kavą su pienu.

ačiū 4u.gif labai bijau kad neuždžiūtų ten, nes paskui spėju nepigiai kainuos ax.gif o išplauti ten nesudėtinga, tikrai labai džiaugiuosi kad neimiau su ta pieno talpa kai būna doh.gif

dabar beliko kavos pupelių įsigyti, nes dar turiu pakelį maltų, tai nelabai patogu jas naudoti, bet sunaudosiu blush2.gif o paskui pupeles sumetu ir ramu cool.gif
Atsakyti
Varvinau seile i automatini kavos aparata vien del kapucino kavos,bet ziuriu,kad ten ne maziau plovimo,kaip po"Zyles" putos plakilio naudojimo ,tik, aisku,kava jau turiu malti atskirai,pati,bet kai nera daug vietos ir pinigu,laiminga su nedideliu kavos kavos aparatu..
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 03 20, 13:54)
Aš vakare visuomet nuimu vamzdelį, išardau, dalis pamerkiu į šiltą vandenį ir po kelių minučių pamirkus išplaunu su šepetėliu. Čia juk pienas, jis greitai rūgsta, išplaukite kartą per dieną.

Gerai, kad nesu kavos su pienu mėgėja, nes šitas vamzdelių ardymas ir plovimas greit mane užknistų  biggrin.gif

pas mane aparatas philips saeco ,ir as po pieno gaminimo paspaudziu tik automatini kapucinatoriaus praplovima,taip daryti raso ir instrukcijoje....o pilna kapucinatoriaus isplovima-isardymas ir isplovimas-atlieku tik karta i 2-3 savaites,kartu su viso aparato plovimu....ir jau 2 metai jokiu problemu....nezinau ar butina kiekviena vakara ten kazka ardyti ir su sepeteliu plauti,nes tiesiog pieno ten nera....as nepatarciau plauti tokiu budu kas diena-vis tik skaitykim kas parasyta-AUTOMATINIS KAVOS APARATAS thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Smaika @ 2014 03 20, 19:07)
Varvinau seile i automatini kavos aparata vien del kapucino kavos,bet ziuriu,kad ten ne maziau plovimo,kaip po"Zyles" putos plakilio naudojimo ,tik, aisku,kava jau turiu malti atskirai,pati,bet kai nera daug vietos ir pinigu,laiminga su nedideliu kavos kavos aparatu..

automatiniam kavos aparate visi plovimai atliekami automatiskai,iskyrus ta generalini ,kuri pvz as darau mazdaug karta i men ar 3 savaites....pradekit varvint seile toliau 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kasco E-robot,2014 03 19, 20:34]
reklama cia gal nedraudziama g.gif ....jo,tas aparatas ta kaina buvo butent mediashop,o jei dabar nebera tai nebera,reikia laukti,knistis po vortinkli arba pirkti didesne kaina,ar ba is vis kita varianta rinktis 4u.gif
Papildyta:

Net skambinau į tą parduotuvę, sakė, kad nebeturės verysad.gif
O kaip šis modelis,
http://www.mediashop...-kavos-aparatas

kaina irgi gera, tik reikės puodelį perstumti, jei su pienu daryčiau. Bet gal ir priežiūra paprastesnė. Tikrai nenorėčiau kiekvieną vakarą ardyt ir šveist kavos aparatą.

Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 20, 21:26)
pas mane aparatas philips saeco ,ir as po pieno gaminimo paspaudziu tik automatini kapucinatoriaus praplovima,taip daryti raso ir instrukcijoje....o pilna kapucinatoriaus isplovima-isardymas ir isplovimas-atlieku tik karta i 2-3 savaites,kartu su viso aparato plovimu....ir jau 2 metai jokiu problemu....nezinau ar butina kiekviena vakara ten kazka ardyti ir su sepeteliu plauti,nes tiesiog pieno ten nera....as nepatarciau plauti tokiu budu kas diena-vis tik skaitykim kas parasyta-AUTOMATINIS KAVOS APARATAS thumbup.gif
Papildyta:
automatiniam kavos aparate visi plovimai atliekami automatiskai,iskyrus ta generalini ,kuri pvz as darau mazdaug karta i men ar 3 savaites....pradekit varvint seile toliau 4u.gif

Aš kalbu apie kitą modelį, kurį ir pati turiu: tokį.
Nežinau, kaip jūs valote ir (arba) turite valyti savo Saeco, tačiau mano komentuojamo modelio instrukcijoje nurodyta apskritai tą pieno sistemą valyti iš karto panaudojus. Ir paaiškinta kodėl.
Tai ne viso aparato plovimas, o 2-3 minučių darbas. Taigi, vadovaujuosi jūsų patarimu, t. y. skaitau, kas parašyta.

P. S. Varvinti seilę dėl Saeco? Baikit juokus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 03 21, 20:08)
Aš kalbu apie kitą modelį, kurį ir pati turiu: tokį.
Nežinau, kaip jūs valote ir (arba) turite valyti savo Saeco, tačiau mano komentuojamo modelio instrukcijoje nurodyta apskritai tą pieno sistemą valyti iš karto panaudojus. Ir paaiškinta kodėl.
Tai ne viso aparato plovimas, o 2-3 minučių darbas. Taigi, vadovaujuosi jūsų patarimu, t. y. skaitau, kas parašyta.

P. S. Varvinti seilę dėl Saeco? Baikit juokus  biggrin.gif

prie ko cia saeco....kazkas varvino seile del automatinio kavos aparato...tik blondine taip galetu pagalvoti thumbup.gif .....man nei saeco,nei jusu firmos,kuri net negamina kavos aparatu o tik nakleikas ant kitu gaminamu gaminiu klijuoja aparatai ne rodiklis....nors gal ir varvinkit ta seile...juk man kapucinatoriu isardyti ir isplauti (irgi trunka 3min.) reikia mazdaug karta i 3 savaites (ilgiau netempiau gumos,nes tiesiog atsiranda noras isplaut rimciau),o jus kasdiena arba net po pieno gaminimo plaunat...skaitosi automatinis dar....joke g.gif 4u.gif
Atsakyti
Kasco E-robot gyvena šioje temoje ir neadekvačiai liguistai reaguoja į visus pasisakymus.

Esmė: jei naudoju pieną, per kelias minutes išplaunu pieno vamzdelį ir šlangutę. Tai darau tik vakare, nors rekomenduojama nedelsti.

Blondines, emocijas, nakleikas, kas kur ką klijuoja - pasilikite sau. Ačiū.
Šio aparato kainos ir kokybės santykis mane tenkina, visus mano poreikius atitinka ir yra niekuo ne blogesnis už tos pačios klasės, tačiau brangesnę Jurą.
Atsakyti