Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

na aš tiesiog paklausiau dėl to, kad pardavėjai sako padaryta tik 8000 ar 10000 puodelių. man ir užkliuvo tas tik, nes mano nieko nesupantančiom akim tai daug. todėl nusprendžiau kad man per brangu eksperimentuoti ir už tokį aparatą mokėti 700-1200lt tai jau nusipirkau (užsisakiau) naują Siemens TE506201RW Siemens . bet kokiu atveju bent jau garantija dviems metams ir padaryta nulis puodelių lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti

na va,saunumelis , aparatukas su automatiniu kapucinatoriumi uz 1500lt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 16 kovo 2014 - 21:14
tai va, gera kaina iš tikro suviliojo, nes kitur su akcijom ir nuolaidom apie 2t kainuoja. manau kad perėjus nuo paprastučio prie šito man vis tiek bus super duper, labai norėjau kad nereiktų pačiai putų plaktis ir puodelio stumdyt rolleyes.gif rytoj turi atvešti, aprašysiu kai pasinaudosiu kažkiek laiko, nes kaina tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 17, 11:54)
tai va, gera kaina iš tikro suviliojo, nes kitur su akcijom ir nuolaidom apie 2t kainuoja. manau kad perėjus nuo paprastučio prie šito man vis tiek bus super duper, labai norėjau kad nereiktų pačiai putų plaktis ir puodelio stumdyt  rolleyes.gif  rytoj turi atvešti, aprašysiu kai pasinaudosiu kažkiek laiko, nes kaina tikrai super  thumbup.gif

jop...puiki alternatyva tiems,kas nelabai gali isigyti aparatus kur prasideda nuo 3...ir puodelio nereiks stumdyt (as stumdau,kol kas dar nesukelia streso)...ir pagaliau kaip suprantu paskaitymas temos siame forume padejo apsisprest thumbup.gif ....niu tai parasykit paskum atsiliepimu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 17, 15:17)
ir pagaliau kaip suprantu paskaitymas temos siame forume padejo apsisprest thumbup.gif ....niu tai parasykit paskum atsiliepimu 4u.gif

supratau, ir dar parduotuvėj apžiūrėjau kad tikrai nenoriu su tuo indeliu pienui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 16, 18:57)
na aš tiesiog paklausiau dėl to, kad pardavėjai sako padaryta tik 8000 ar 10000 puodelių. man ir užkliuvo tas tik, nes mano nieko nesupantančiom akim tai daug. todėl nusprendžiau kad man per brangu eksperimentuoti ir už tokį aparatą mokėti 700-1200lt tai jau nusipirkau (užsisakiau) naują Siemens TE506201RW Siemens . bet kokiu atveju bent jau garantija dviems metams ir padaryta nulis puodelių  lotuliukas.gif

Jei tik yra galimybe, patarsiu papildomai isigyti pratesta garantija, duoda daug psichologinio komforto. As sau pasizadejus, kad viska viskiausia pirksiu su prailginta garantija. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 17, 16:01)
Jei tik yra galimybe, patarsiu papildomai isigyti pratesta garantija, duoda daug psichologinio komforto. As sau pasizadejus, kad viska viskiausia pirksiu su prailginta garantija. ax.gif

uz pinigus viska galima nusipirkt-garantija,draudima,komforta,laime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 16, 20:57)
naują Siemens TE506201RW Siemens . bet kokiu atveju bent jau garantija dviems metams ir padaryta nulis puodelių  lotuliukas.gif

paklausiu, gal yra atitikmuo kaip sis tik mazesnio dydzio kavos aparatui, mums netelpa toks pastatyt, kadangi mazai labai vietos turim, aciu
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 16, 19:57)
na aš tiesiog paklausiau dėl to, kad pardavėjai sako padaryta tik 8000 ar 10000 puodelių. man ir užkliuvo tas tik, nes mano nieko nesupantančiom akim tai daug. todėl nusprendžiau kad man per brangu eksperimentuoti ir už tokį aparatą mokėti 700-1200lt tai jau nusipirkau (užsisakiau) naują Siemens TE506201RW Siemens . bet kokiu atveju bent jau garantija dviems metams ir padaryta nulis puodelių  lotuliukas.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 16, 22:13)
na va,saunumelis , aparatukas su automatiniu kapucinatoriumi uz 1500lt.  4u.gif

Aš jau seniai nusižiūrėjus šį aparačiuką, bet kaina dar buvo man netinkama smile.gif
Jei galit pasidalinkit kur už 1500lt galim paimt šį daikčiuką. Man geriausią kainą meta 1890 lt.
Galima asmeninę žinutę, jei čia nenorit(gal ir negalima-reklama gaunasi)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 03 19, 07:31)
paklausiu, gal yra atitikmuo kaip sis tik mazesnio dydzio kavos aparatui, mums netelpa toks pastatyt, kadangi mazai labai vietos turim, aciu

abejoju. visi tiek automatiniai pakankamai nemaži 4u.gif tie kur paprasti, pvz aš turėjau delonghi 155, tai nedidukas, bet jis jau labai paprastas...
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 19, 10:44)
abejoju. visi tiek automatiniai pakankamai nemaži  4u.gif  tie kur paprasti, pvz aš turėjau delonghi 155, tai nedidukas, bet jis jau labai paprastas...

Mažas ir automatinis su kapučinatoriumi.
Kaina iki 1300 lt.
Atsakyti
QUOTE(Rovy68 @ 2014 03 19, 09:40)
Aš jau seniai nusižiūrėjus šį aparačiuką, bet kaina dar buvo man netinkama smile.gif
Jei galit pasidalinkit kur už 1500lt galim paimt šį daikčiuką. Man geriausią kainą meta 1890 lt.

Jeigu teisingai supratau, praeitą savaitė kažkuri firma jam papildomą nuolaidą taikė ir kaina buvo 1499 LT 4u.gif
Atsakyti