Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

Gal ir teisingai sake rolleyes.gif Bet kai mes perkam "Dvaro",tai ir parasiau,nes dauguma raso,kad geriausias "Mu".Tik as niekur nemaciau 3.5,gal nebuna,nes visur 3 riebumo,tai matyt baltymai ir svarbiausi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaika: 09 kovo 2014 - 19:40
QUOTE(Smaika @ 2014 03 07, 19:31)
Turiu butent si plakikli,geras,puikiausiai suplaka ir is "Dvaro"pieno,man net atrodo,kad net ir is 2.5 riebumo suplake,kai riebesnes neturejau.As tai juo patenkinta,lengva isplauti,puta standi,kaip kad sako,kad turi cukrus uzbertas laikytis ,tai puikiausiai laikosi thumbup.gif

aciukas Smaika, jauciu pirksiu zyle plakikli smile.gif jei sakote, kad suplaka, nes ka raso tai sunku pasikliauti...
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2014 03 09, 20:39)
Gal ir teisingai sake rolleyes.gif Bet kai mes perkam "Dvaro",tai ir parasiau,nes dauguma raso,kad geriausias "Mu".Tik as niekur nemaciau 3.5,gal nebuna,nes visur 3 riebumo,tai matyt baltymai ir svarbiausi..

as naudoju isimtinai lietuviska 3.5 MU,o lenkiska DVARO 3.2 ar 2.5 perku tik nebent butu isskirtines nuolaidos...3 riebumo is situ gamintoju nei vienas negamina....tiesa dar esu bandes plakti su aparatu pieno puta is naturalaus karves pieno is kaimo,ir gan gerai viskas gavosi...labai retai tai buna 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif kažkada seniai seniai šitoj temoj domėjausi ir klausiau, ir išsirinakau delonghi 155. nu ir sugalvojau kad noriu pilnai automatinio kavos virimo aparato ir man gimė tokia mintis (spėju nelabai tikus, bet vistiek paklausiu lotuliukas.gif ) kad gal paieškoti dėvėto aparato blush2.gif na ir iškilo mna klausimas, rašo kad padaryta "tik" 8000 vnt kavos puodelių. man atrodo daug, o kaip "atrodo" kavos aparatui? g.gif kokiam skaičiui puodelių gaminamas aparatas? konkrečiau klausiu apie krups g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 14, 02:39)
.... rašo kad padaryta "tik" 8000 vnt kavos puodelių. man atrodo daug, o kaip "atrodo" kavos aparatui? ....

Mano skaičiavimais nudrožtas aparatas.
Vidutiniškai per metus kas dieną buvo gaminama 22 kavos puodelių.
Arba 5 metus kas dieną vidutiniškai po 4 puodelius doh.gif
Atsakyti
pasidlinkite nuomone apie Dolce Gusto kavos aparatus ax.gif
http://www.kavosdrau...afe-dolce-gusto
Atsakyti
labas dar kartą 4u.gif

QUOTE(Diamond_ @ 2013 12 16, 15:38)
DELONGHI- pigūs modeliukai (200-400lt) man pasirodė žaisliniai,iš pigios kinietiškos plastmasės surinkti ala aparačiukai, kurio tarnavimu aš stipriai abejočiau.

dėl įvairovės pasisakysiu. prieš kokius 4 metus nusipirkau 155modeliuką, kaina buvo 400lt.
problemų neturėjau. kasdien padaroma po porą puodelių kavos. tik kad užsinorėjau pilnai automatinio, atsibodo po kavos puodelio kratyti tirščius ir pačiai plakti pieno putą blush2.gif o šiaip tikrai nėra blogas variantas, tik kad terlionės nemažai ax.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 02 23, 15:17)
nu as pripazystu,kad mano nuomone labai griezta,daznai su juodu,sarkastisku humoru,ir daznai ant izeidinejimo ribos g.gif ...

pagarba už tai kad pripažystat 4u.gif iš patirties žinau kad reikia tokių žmonių, kitaip pražūtis lotuliukas.gif

QUOTE(Jofky @ 2014 03 14, 08:56)
Mano skaičiavimais nudrožtas aparatas.
Vidutiniškai per metus kas dieną buvo gaminama 22 kavos puodelių.
Arba 5 metus kas dieną vidutiniškai po 4 puodelius   doh.gif

tai va aš irgi taip skaičiavau, sakau gal nesuprantu ko lotuliukas.gif

vis tik pagalvojau kad dar veikia mano delonghi, tai pataupysiu naujam aparatui, tik db sugalvojau, jei pirkti iš vokietijos pvz, kaip su garantiniu? nėra bendro europinio kažkokio? gal teko kam nors susidurti g.gif

tai va, tik kažkaip norėjau su indeliu pienui bet persigalvojau lotuliukas.gif geriau tegu kaba ta negraži žarnelė, bet tik išplauti lengviau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir dar paklausti norėjau, jei jura aparatas be automatinio kapučinatoriaus tai kaip suprantu galima jį įsigyti atskirai ir nebus vargo? ar ne visiems aparatams jis tinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aryvle: 14 kovo 2014 - 10:15
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 14, 10:59)
labas dar kartą  4u.gif
dėl įvairovės pasisakysiu. prieš kokius 4 metus nusipirkau 155modeliuką, kaina buvo 400lt.
problemų neturėjau. kasdien padaroma po porą puodelių kavos. tik kad užsinorėjau pilnai automatinio, atsibodo po kavos puodelio kratyti tirščius ir pačiai plakti pieno putą  blush2.gif  o šiaip tikrai nėra blogas variantas, tik kad terlionės nemažai  ax.gif
pagarba už tai kad pripažystat  4u.gif  iš patirties žinau kad reikia tokių žmonių, kitaip pražūtis  lotuliukas.gif
tai va aš irgi taip skaičiavau, sakau gal nesuprantu ko  lotuliukas.gif

vis tik pagalvojau kad dar veikia mano delonghi, tai pataupysiu naujam aparatui, tik db sugalvojau, jei pirkti iš vokietijos pvz, kaip su garantiniu? nėra bendro europinio kažkokio? gal teko kam nors susidurti  g.gif

tai va, tik kažkaip norėjau su indeliu pienui bet persigalvojau  lotuliukas.gif  geriau tegu kaba ta negraži žarnelė, bet tik išplauti lengviau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir dar paklausti norėjau, jei jura aparatas be automatinio kapučinatoriaus tai kaip suprantu galima jį įsigyti atskirai ir nebus vargo? ar ne visiems aparatams jis tinka?

ponia ,man atrodo,kad jus kazkur nuklydot g.gif ....nes skaitant jusu postus gan sunku suprast jusu santyki su kava...tiesa sakant is vis neina nieko suprast,nors esu baiges net 9 klases ax.gif ...toks jausmas,kad norit susirast automatini kavos aparata nu sakykim uz 100lt>?...........stebuklai tik kosmose buna...vis tik reiketu apsibrezti ribas,nes jei apratai kainuoja pigiausiai nuo pvz 1000lt,tai bandyt susirast panasu 5metus naudota,su pamestu kapucinatorium ir dal velnias zino kokios bukles uz 200lt...nu tai gal jau geriau arbata su pienu gert drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 15 kovo 2014 - 14:30
QUOTE(Monalli @ 2014 03 14, 10:46)
pasidlinkite nuomone apie Dolce Gusto kavos aparatus  ax.gif
http://www.kavosdrau...afe-dolce-gusto

paprasciau ir pigiau butu naudot trys viename nei toki aparata:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 15, 15:29)
vis tik reiketu apsibrezti ribas,nes jei apratai kainuoja pigiausiai nuo pvz 1000lt,tai bandyt susirast panasu 5metus naudota,su pamestu kapucinatorium ir dal velnias zino kokios bukles uz 200lt...nu tai gal jau geriau arbata su pienu gert drinks_cheers.gif

iš kurių eilučių tarpo perskaitėt tokias pinigų sumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 15, 17:52)
iš kurių eilučių tarpo perskaitėt tokias pinigų sumas?  g.gif

Paskutiniu metu sis dalyvis neadekvatus, ignoruokit.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 15, 19:05)
Paskutiniu metu sis dalyvis neadekvatus, ignoruokit.

jo jo...prasilenkiantis su realybe bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 15, 18:52)
iš kurių eilučių tarpo perskaitėt tokias pinigų sumas?  g.gif

man pasirode,tiksliau jus minejot,kad norit automatinio kavos aparato,nes atsibodo ten kazka virti,maisyti,gvildenti.....na,tokie aparatai prasideda mazdaug nuo 900lt....jus kazkur kazka susiradot naudota,su kuriuo jau padaryta virs 8000 puodeliu kavos...tai logiska,kad toks aparatas yra 5m senumo,jo savaikaina yra 0lt. ir ji greiciausiai pasinaudoje jusu maloniu veidu kokie nors sukciai dar parduoda uz koki nors 150lt.....taigi,jei jus atskleisit paslapties skraiste ko jums reikia,nesigedinsit ivardinti sumos,poreikiu,galimybiu tai tada gausit balazinkoki patarima... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 16 kovo 2014 - 12:56