Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

Mane domina, ar galima įsigyti filtruoto vandens. Norisi "patausoti" kavos aparatą. Kaip suprantu, Žalios girios ir visokie kitokie 5l taroje nelabai kuo skiriasi nuo vandentiekio?
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 03 04, 20:24)
Mane domina, ar galima įsigyti filtruoto vandens. Norisi "patausoti" kavos aparatą. Kaip suprantu, Žalios girios ir visokie kitokie 5l taroje nelabai kuo skiriasi nuo vandentiekio?

Manu virintas turėtu pilnai tikti 4u.gif
Aš tai filtrą turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 03 04, 20:24)

nu o tai pats aparatas ar praso ji "tausoti",pilti kazkoki filtruota,distiliuota ir kitoki -uota vandeni?....pilkit "borzomi" mineralini vandeni jei is tikro taip mylit ta aparata....as tai myliu kava thumbup.gif
Atsakyti
gal kazkas sita aparata galetu pakomentuoti? ar vertas demesio?
http://www.technoram...TES50621RW.html
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 04, 19:58)
nu o tai pats aparatas ar praso ji "tausoti",pilti kazkoki filtruota,distiliuota ir kitoki -uota vandeni?

Tiesiog pas mus vanduo l.kalketas, ir pastebiu, kad greitai sumazeja „srovele”. Ir pazistami, kol neturejo filtro, daznai taisydavo aparata. Mes filtro kol kas neplanuojame isigyti, tai ieskau vandens biggrin.gif
Kasco...jei taip mylite kava, turetumete zinoti, kad kavos skoniui labai turi itakos vandens kokybe tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 03 06, 22:04)
Tiesiog pas mus vanduo l.kalketas, ir pastebiu, kad greitai sumazeja „srovele”.

Tai isigykit koki Brita ar Kenwood.
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 03 06, 23:04)
Tiesiog pas mus vanduo l.kalketas, ir pastebiu, kad greitai sumazeja „srovele”. Ir pazistami, kol neturejo filtro, daznai taisydavo aparata. Mes filtro kol kas neplanuojame isigyti, tai ieskau vandens biggrin.gif
Kasco...jei taip mylite kava, turetumete zinoti, kad kavos skoniui labai turi itakos vandens kokybe  tongue.gif

normaliai pagal vandens kietuma reikia aparate nustatyti lygi ir tada pats aparatas daugmaz laiku pasipraso nukalkinti...ir siaip neturetu buti kazkokiu problemu.....pas mane mociuciu mieste tai labai geras vanduo,gana minkstas,tai kalkinti praso mazdaug 2kartus per metus 4u.gif .....zinokit idemiai paskaicius sita foruma momentais gali susidaryti ispudi,kad kavos skonis priklauso nuo aparato kainos,va pvz jei aparatas su negirdetu pavadinimu kainuoja 30 tukstanciu tai tada kava labai skani ir tikra,o jei 1,5k tai tada nekas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 07, 08:05)
normaliai pagal vandens kietuma reikia aparate nustatyti lygi ir tada pats aparatas daugmaz laiku pasipraso nukalkinti...ir siaip neturetu buti kazkokiu problemu.....pas mane mociuciu mieste tai labai geras vanduo,gana minkstas,tai kalkinti praso mazdaug 2kartus per metus 4u.gif .....zinokit idemiai paskaicius sita foruma momentais gali susidaryti ispudi,kad kavos skonis priklauso nuo aparato kainos,va pvz jei aparatas su negirdetu pavadinimu kainuoja 30 tukstanciu tai tada kava labai skani ir tikra,o jei 1,5k tai tada nekas thumbup.gif

Niekur čia panašios informacijos nėra smile.gif vanduo turi įtakos kokybei, kai pirkome kavos aparatą prie jo buvo juostelės, kurių dėka galima buvo nustatyti vandens kietumą, mūsų pasirodė 16dh, bet su nauju aparatu buvo problemų, nes paprasčiausiai užkalkėjo.Senasis prašydavo nukalkinimo kas 4 mėn. Po remonto pažiūrėjome kietumą vandenuko 18dh, tai nuo gruodžio kalkinom 2 kartus g.gif . Kol kas jokių problemų nėra. Fitrų JOKIŲ nenaudojame blush2.gif Ir mūsų mėstama kava
Atsakyti
Labai noriu pieno putu plakiklio pasigaminti kavai Late smile.gif Sakykite ar sis ZYLE CN-MF02 vertas demesio, gal is patirties ka parekomenduotumete?
http://www.krinona.l...p...694&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2014 03 07, 13:48)
Labai noriu pieno putu plakiklio pasigaminti kavai Late  smile.gif Sakykite ar sis  ZYLE CN-MF02 vertas demesio, gal is patirties ka parekomenduotumete?

Panašų į šį turim. Plaka gerai, bet pieno lieka, nes reikia iki ribos pilti. Neekonomiška. Pažaidėm kiek laiko, dabar dulkes renka cool.gif
http://www.fotofabri...nold-28440.html
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2014 03 07, 14:48)
Labai noriu pieno putu plakiklio pasigaminti kavai Late  smile.gif Sakykite ar sis  ZYLE CN-MF02 vertas demesio, gal is patirties ka parekomenduotumete?

Turiu butent si plakikli,geras,puikiausiai suplaka ir is "Dvaro"pieno,man net atrodo,kad net ir is 2.5 riebumo suplake,kai riebesnes neturejau.As tai juo patenkinta,lengva isplauti,puta standi,kaip kad sako,kad turi cukrus uzbertas laikytis ,tai puikiausiai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2014 03 07, 18:31)
Turiu butent si plakikli,geras,puikiausiai suplaka ir is "Dvaro"pieno,man net atrodo,kad net ir is 2.5 riebumo suplake,kai riebesnes neturejau.As tai juo patenkinta,lengva isplauti,puta standi,kaip kad sako,kad turi cukrus uzbertas laikytis ,tai puikiausiai laikosi thumbup.gif

O man cascadoj sake kad ne riebumas turi reiksmes o baltymu turi buti kuo daugiau
Atsakyti