QUOTE(Adeliutė @ 2013 12 23, 15:21)
Jolancike, o kaip del skonio, ar su plieniniu malant nera suvirusios kavos skonio?
QUOTE(Jolancike @ 2013 12 25, 22:09)
,,Jurai'' reikia įvesti vandens kietumą, yra juostelė pridėta vandens kietumui pamatuoti. Jei jūs naudojate vandenį iš filtro, tai jis minkštesnis, todėl ir nukalkint rečiau reikia. Be to mes geriam nemažai kavos, dar draugės mėgsta užsukt pasimėgauti, po tam tikro skaičiaus puodelių aparatas ir prašo nukalkint, valyt prašo po 220 puodelių kavos. Jei mažiau kavos geriat, nukalkint reikia rečiau.
QUOTE(esis @ 2013 12 28, 07:14)
Omenyje tureta gaminamos kavos skonis. Nes vieni cia raso, kad tik Juros kava ypatingai skani, kiti, kad kito aparato. Tai, kiek esu bandziusi, tikrai npasakysiu, kad kokios nors firmos kavos malunelis, ja labiau pagardina, nei pacio malamos kavos pupeles.
As manau, kad visas kavos skonis priklauso nuo kavos pupeliu. Jei tos padege, tai toks ir kavos skonis. Aparatai tikrai nieko kitaip negamina. Pas mus Jura, pas giminaicius Saeco, brolio kazkoks tabletinis. Man visur kava skani. Dazniausiai mes Maximoj perkam po 19 lt kavos pupeles ir man skani. Dabar gavom nuo kaledu senelio Jacobs ir jaucias degesio skonis.
Mes irgi, tiksliau as esu, didele kavos gereja. Gal musu mazesnis, tai todel reciau prasosi kalkinti ir valyti.
Pasirinkus Jura ena3, nesigailiu. Dirba 3 metai. Tfu tfu tfu. Trukumas tas, kad nelabai suplaka pieno puta. Dabar rinkdamasi ziureciau, kad gamintu kapucino. Bet manau, kad sukciaus apie Jura.