Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

QUOTE(Diamond_ @ 2013 12 18, 12:18)
Mano krups'as dar guli po kalėdų eglute, tai naudojimo įspūdžius parašysiu tik po švenčių smile.gif

Dėl jūsų išsirinkto delonghi pažiūrėkit ar jums patogus uždėjimas-nuėmimas tos dalies į kurią dėsit kavą. Ar patogus valdymas mygtukų. Ar telpa jūsų norimi puodeliai (vieni aparatai aukštesni, kiti žemesni) ar lankstosi patogiai kapučinatorius. Pliusas mano akims toks, kad atskiri pašildytuvxai kavai ir kapučinatoriui. O ir kaina šio modeliuko gera.

aš išsirinkau šį modeliuką : http://www.kavosdrau...Espresso-XP5620
o su viena parduotuve nusiderėjau iki 510lt su nemokamu pristatymu smile.gif

Už tokią kainą ir aš noriu tokio aparato rolleyes.gif
Pabandžiau ir aš parduotuvėje kelis aparatus, tikrai sužavėjo Krups naudojimo patogumu.
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2013 10 22, 10:48)
biggrin.gif ieškojau kavos aparato iki tol kol į SM šita temą neįlindau dabar jau sudvejojau ar mano intelektas nepermenkas tokiam daiktui bus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif siaubas kiek čia reikalų su tais aparatais  doh.gif  smile.gif gerai kad yra protingų žmonių kurie dalinasi informacija ir patirtimi

kuo daugiau senesniu temu ,o taip pat paskutine perskaitysist,tuo daugiau info surinksit ir tinkama daikta issirinksit....as taip dariau ir dziaugiuosi:)
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2013 10 24, 21:39)
As isvis perku UAT.

mano pasirinkimas MU 3.5%,dar visai neblogai gavosi is gyvo ka tik pamelzto karves pieno puta,o visi kiti paprasti,o taip pat MARGE tai nelabai:)
Papildyta:
QUOTE(Mademoisellee @ 2013 11 29, 19:35)
Kaip manot ar vertas sis aparatas demesio  ax.gif

http://www.kavosdrau...nghi-ecam22110b

Randu pas kita pardaveja uz 1300 Lt.

Siaip ypatingu reikalavimu kavos aparatui neturiu, megstu kapucino, late kava. Su siuo aparatu pieno plakimas kaip suprantu vyksta rankiniu budu, bet pagalvojus gal ir gerai, kokio tirstumo putos nori tokia ir issiplaki  biggrin.gif

Aciu kas pasakys savo nuomone apie si aparata  4u.gif

jei niekas nuomones nesako,reiskia nelabai koks variantas.....is tikro keista girdeti,kad megstate latte ir kapucino,bet domites aparatu,kuris tokios kavos negamina..cia panasiai kaip nueiti i motociklu salona ir sakyti,kad patinka audi a6 bigsmile.gif

paskaitykite ka raso jusu numestoje reklamoje-vien melas ir pasityciojimas- "Jis ruošia ne tik espresso kavą, bet ir kapučino bei latte"-nieko panasaus jis neruosia-jus pati ruosite doh.gif ...."De‘Longhi EC22.110 B greičiau nei kiti kavos aparatai paruošia kapučino dėl savo specialaus naujos kartos kapučino vamzdelio"-bobutes pasakos,jokio stebuklingo,auksinio,nano ar atominem technologijom praturtinto ir 20m. statinese brandinto kapucino vamzdelio jis neturi-turi papaprasta vamzdeli kaip ir kiti analogiski aparatai....plius kaina,nerekomenduoju....be to uzkliuvo,kad pagaminta Italijoje..vis tik itariu,kad gamintojas italas,o iskeptas tarskutis Kinijoje.... thumbup.gif
Atsakyti
Uzmaciau toki grozi uz gera kaina. Ka mano daugiau patirties turincius? 4u.gif

http://www.ascaso.lt...-dream-love-red

Kaip ir noreciau isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2013 12 21, 00:16)
Uzmaciau toki grozi uz gera kaina. Ka mano daugiau patirties turincius?  4u.gif

http://www.ascaso.lt...-dream-love-red

Kaip ir noreciau isigyti  g.gif

Nematau už ką tiek mokėti g.gif

Patarčiau šį

http://www.kavosgurm...ries/4/items/14
Atsakyti
Sveiki,
Ką manote apie pilnai automatinį:
http://www.kavosdrau...0-81-Cappuccino

Niekaip neapsisprendžiame ar pirkti automatinį ar pusiau automatinį Krups g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 12 21, 16:31)
Sveiki,
Ką manote apie pilnai automatinį:
http://www.kavosdrau...0-81-Cappuccino

Niekaip neapsisprendžiame ar pirkti automatinį ar pusiau automatinį Krups  g.gif

apie sita jau daug buvo rasyta,tiksliau apie sito senesni modeli,bet ten viskas tas pats,tik dizainas kitoks-toki turiu,esu patenkintas,vienintelis "minusas" kad darant su pienu ir puta reikia puodelius stumdyti....bet cia del to ir kaina kita tongue.gif
Atsakyti
Aciu,
Gal dar parasytumet, koks tas senesnis modelis?
Skaiciau tema, bet tuo metu dar nesidomejau automatiniais ax.gif narsau per telef.,baisiai sunku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 22 gruodžio 2013 - 14:34
Jau radau, kalbėjote apie Saeco Intelia Class.
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 12 22, 15:52)
Jau radau, kalbėjote apie Saeco Intelia Class.

butent...ir kaip uz tokia kaina manyciau geras pasirinkimas,visi "privalumai"-keraminis malunelis,patogus ir paprastas valdymas,programuojamas vandens kiekis,temperatura,stiprumas,rupumas ir tt...daug reguliavimo,plius geras Philips garantinis servisas (jei niekas nepasikeite,atlieka Krinona)....mano sekantis pasirinkimas greiciausiai butu Jura Ena9,bet cia jau kita kainu kategorija..... thumbup.gif
Atsakyti
Oi ne, apie kitą kainų kategoriją negalvoju.
Gerai, kad užminėte apie malūnėlius. Vieno pardavėjo klausiau dėl jų, sakiau, kad nenoriu "suvirusios" kavos tai jis sakė, kad praėjusiais metais tie keramikiniai malūnėliai buvo labiau marketinginis triukas. Ir atseit šiemet jau patys gamintojai sako, kad nieko jie kitaip nemala. O jei dar tarp kavos pupelių pasitaiko koks akmenukas, tai iškart gali "supjauti" tą keramikinį malūnėlį. Plieninis būtų patvaresnis.
Ką apie tai galvojate?

Mano minėtas modelis (Saeco Intuita HD8750/81 išeitų, kad šiuo metu pigesnis už Intelia Class. Kaži, ar tikrai geresnis g.gif

Šiaip norėčiau dar mažiau išleisti (iki 1200Lt) , bet ko gero, nelabai ką gero rasčiau už tokią sumą. Ar kas turite minčių?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 22 gruodžio 2013 - 15:41
QUOTE(Adeliutė @ 2013 12 22, 16:39)
Oi ne, apie kitą kainų kategoriją negalvoju.
Gerai, kad užminėte apie malūnėlius. Vieno pardavėjo klausiau dėl jų, sakiau, kad nenoriu "suvirusios" kavos tai jis sakė, kad praėjusiais metais tie keramikiniai malūnėliai buvo labiau marketinginis triukas. Ir atseit šiemet jau patys gamintojai sako, kad nieko jie kitaip nemala. O jei dar tarp kavos pupelių pasitaiko koks akmenukas, tai iškart gali "supjauti" tą keramikinį malūnėlį. Plieninis būtų patvaresnis. 
Ką apie tai galvojate?

Mano minėtas modelis (Saeco Intuita HD8750/81 išeitų, kad šiuo metu pigesnis už Intelia Class.  Kaži, ar tikrai geresnis  g.gif

Šiaip  norėčiau dar mažiau išleisti (iki 1200Lt) , bet ko gero, nelabai ką gero rasčiau už tokią sumą. Ar kas turite minčių?
Ačiū  4u.gif

apie marketinginius triukus neturiu nuomones,nes tai plati tema,o prasmes jokios.....paskambinkit i kavosdrauga ir jum paaiskins kuom skiriasi senesnis ir naujesnis modelis,bet mano matymu ten jie vienodi,tik vienas naujesnis...kaip pvz. pries 2metus uz intelia mokejau 1470,nezinau,kodel kainos nesikeicia nei viena nei i kita puse g.gif ....pasiknisus po senesnes temas panasu kavos aparata galima rasti is siemens ar bosh uz mazdaug 1200 thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū,
Tik bėda, kad man klausimų nemžėja, bet daugėja doh.gif
Sakykite, ar aparatas 1400W galios gamins vėsesnę kavą nei pvz. 1900W, ar skirtumas tik laike?
Dėl Bosch ir Siemens - bandysiu naršyti ir ieškoti, tik man kavosdraugas sakė, kad tas minėtasis Saeco yra pats pigiausias su tokiomis funkcijomis. Dizainas, 1 ar 2 mygtukai man iš esmės nėra svarbu, kad mokėčiau daugiau, sakyčiau, kad gal aktualiau kapučinatoriaus "gerumas".
Atsakyti