Gal galit parekomenduoti patikima meistra Kaune? Nes du jau "sutaise". Tiksliau grazino toki pati neveikianti, su ta pacia klaida:D
sveiki turime automatini jura aparata Impressa J9.2 One Touch, naudojame tik valymo ir nukalkinimo tabletes kai paprašo, susidūrėmė su problema:
Kava bėga lėtai arba nepribėgus pilnos normos rodo system filling. Kavos sumalimo dydį bandėmė mažinti, didinti, nelabai padeda arba trumpam
Patarė palaikkyti galiukus kur išbėga kava, karšto vandens puodelyje ir pašveisti iš apačios su švelniu šepetėliu
Kava bėga lėtai arba nepribėgus pilnos normos rodo system filling. Kavos sumalimo dydį bandėmė mažinti, didinti, nelabai padeda arba trumpam
Patarė palaikkyti galiukus kur išbėga kava, karšto vandens puodelyje ir pašveisti iš apačios su švelniu šepetėliu
sveiki, mastome pirkt kavos aparata jura ena micro 9 one touch capp. Taciau iskilo klausimelis, ar ten galima atskirai pasisildyti pienuko ar suplakti puta, turiu omenyje gaminti kakavai? Ir kokios valymo priemones yra butinos siam aparatui? Zinau tik, kad galima rinktis tarp nukalkinimo tableciu ir filtro ... o toliau...? Labai buciau dekinga uz atsakyma:-)
Turim JURA ENA. Pradejo labai neryskiai sviesti ekranas. Gal kas buvo susidure su tokia problema?
Papildyta:
As manau, kad nera didelio skirtumo. Filtro pliusas tas, kad nereikia kalkinti.Bet man ir kalkinimas neuzima laiko. Gal kaip kas ipranta
Papildyta:
QUOTE(EM84 @ 2013 11 17, 22:32)
sveiki, mastome pirkt kavos aparata jura ena micro 9 one touch capp. Taciau iskilo klausimelis, ar ten galima atskirai pasisildyti pienuko ar suplakti puta, turiu omenyje gaminti kakavai? Ir kokios valymo priemones yra butinos siam aparatui? Zinau tik, kad galima rinktis tarp nukalkinimo tableciu ir filtro ... o toliau...? Labai buciau dekinga uz atsakyma:-)
As manau, kad nera didelio skirtumo. Filtro pliusas tas, kad nereikia kalkinti.Bet man ir kalkinimas neuzima laiko. Gal kaip kas ipranta
Kaip manot ar vertas sis aparatas demesio
http://www.kavosdrau...nghi-ecam22110b
Randu pas kita pardaveja uz 1300 Lt.
Siaip ypatingu reikalavimu kavos aparatui neturiu, megstu kapucino, late kava. Su siuo aparatu pieno plakimas kaip suprantu vyksta rankiniu budu, bet pagalvojus gal ir gerai, kokio tirstumo putos nori tokia ir issiplaki
Aciu kas pasakys savo nuomone apie si aparata
http://www.kavosdrau...nghi-ecam22110b
Randu pas kita pardaveja uz 1300 Lt.
Siaip ypatingu reikalavimu kavos aparatui neturiu, megstu kapucino, late kava. Su siuo aparatu pieno plakimas kaip suprantu vyksta rankiniu budu, bet pagalvojus gal ir gerai, kokio tirstumo putos nori tokia ir issiplaki
Aciu kas pasakys savo nuomone apie si aparata
Sveiki,
būčiau dėkinga jei parašytumė pliusus/minusus De'Longhi EC850.M. Pasirinkau šį aparatą dėl pieno talpyklos ir kainos.
Ačiū
būčiau dėkinga jei parašytumė pliusus/minusus De'Longhi EC850.M. Pasirinkau šį aparatą dėl pieno talpyklos ir kainos.
Ačiū
QUOTE(Adeliutė @ 2013 12 11, 16:31)
Sveiki,
Gal kas patartų, kokį rinktis iš pusiau automatinių, max iki 650Lt. Parduotuvėje sakė, kad tie pigieji skiriasi tik dizainu, o daugiau pas visus tas pats principas, tad maždaug ir kava tokia pati gaunasi. O gal kas turi kitokią patirtį?
Labai dėkoju,
Gal kas patartų, kokį rinktis iš pusiau automatinių, max iki 650Lt. Parduotuvėje sakė, kad tie pigieji skiriasi tik dizainu, o daugiau pas visus tas pats principas, tad maždaug ir kava tokia pati gaunasi. O gal kas turi kitokią patirtį?
Labai dėkoju,
Pati pora savaičių praleidau paieškose, surašysiu ką stebėjau, kas patiko, nepatiko ir t.t.
Rinkausi nuo 300lt iki 600lt, tarp DELONGHI, PHILIPS SAECO, ROWENTA ir KRUPS.
Iš principo jie visi daro tą pačią ekspreso kavą, + galima susiplakt pieno putą.
Skiriasi galingumai, išorė (metalas ar plastikas), dizainas,ir visokie manau neitin reikšmingi dalykėliai kaip kad puodelių šildytuvai ir t.t.
DELONGHI- pigūs modeliukai (200-400lt) man pasirodė žaisliniai,iš pigios kinietiškos plastmasės surinkti ala aparačiukai, kurio tarnavimu aš stipriai abejočiau.
Brangesni modeliukai turi gražų dizainą, tačiau mokėt tik už dizainą 700, kai jokių papildomų funkcijų nėra-manau neverta(bet čia kogero skonio reikalas)
Todėl šalia šios firmos iškart padėjau minusą.
Buvau susižavėjus PHILIPS SAECO , kaina nuo ~300 iki ~500lt, funkcijos apart galingumo-tos pačios, skiriasi tik išvaizda (visas juodo plastiko, pusiau plastikas pusiau metalas,ir visas metalinis) na ir nuo išvaizdos kaina.
Tačiau paprašius duot uždėt tą dalį, į kurią pilasi kava likau nemaloniai nustebinta (čia jau reikia pasibandyt kelis skirtingus apparatus kad suprast skirtumą pačiam) dėjosi sunkiai, viena ranka reikia prilaikyt aparatą, kita sukt, ir dar įtaikyt į griovelius. Nuėmimas taip pat sudėtingas. Todėl saeco liko su klaustuku - jei nerasiu geriau ir patogiau.
ROWENTA- galvutės uždėjimas gerokai patogesnis nei Philips, nes jau yra dantukai išorėje, nebereikia "žvejot" bandant įtaikyt, pagrindinis pliusas lyginant su kitais pusiau automatiniais aparačiukais, kad šis turi papildomą funkciją, t.y. pastačius puodelį ir prikapsėjus kavai, jis pats išsijungia (kiti modeliai šios funkcijos neturi, t.y. pribėgus užtektinai kavos-lašėjimas užbaigiamas rankiniu būdu) Taip pat matosi kiek yra vandens aparate (pas kitus šios funkcijos taip pat nėra)
Pagrindinis minusas-vandens talpa mažesnė (visuose standartas 1.1 ,o čia 0.8)
tačiau man neitin patiko dizainas.
KRUPS- kažkokių stebuklingų funkcijų nėra, tačiau galvutės uždėjimas kaip sviestu pateptas(lyginant su Rowenta, apie Philips saeco net nešneku. Nuėmimas taip pat pasakiškai lengvas. Labai patogus kavos plakiklis, jis ant tokios kaip gumutės ir lengvai į patogią pusę pasisuka.Galingumas 1400w-kas taip pat pridėjo pliusą. Na realiai pagrindinius pliusus šiam aparatui man sukrovė būtent patogus uždėjimas-nuėmimas.
Na ir finale buvo daug svarstymų, ar paprasčiausias Philips saeco modeliukas už ~300lt, bet su nepatogiu uždėjimu-nuėmimu, ar daug kartų patogesnis krups'as, už ~600.
Ir visgi nugalėjo krups'as, o intensyviai pabendravus su skirtingais pardavėjais, gavau dar ir neblogą nuolaidą.
O šiaip pirkdama nepatingėkit nuvažiuot į kelias vietas ir išsibandyt kelis tinkančius modeliukus (pilnai uždėjimas-nuėmimas) kaip pilasi vandens talpa, ir t.t. Nežinau kaip Jums, bet man skirtumai buvo akivaizdūs,ir kažkaip savaime susidėliojo kurie patinka,o kurių tikrai nenorėčiau turret.
QUOTE(EM84 @ 2013 11 17, 22:32)
Jura aparatams reikia ne tik nukalkinimo, bet ir valymo tablečių. Beje, nukalkinti pigiau nei kaskart pirkti filtrą Dar kapučinatoriui naudojamas kapučinatoriaus valymo skystis
AČIŪ DIAMOND už puikius pastebėjimus as aš irgi linkstu prie Krupso
QUOTE(Diamond_ @ 2013 12 16, 14:38)
Pati pora savaičių praleidau paieškose, surašysiu ką stebėjau, kas patiko, nepatiko ir t.t.
Labai labai Jums dėkoju už tokį išsamų aprašymą. Gal dar galėtumėte pasidalinti
Aš dar dvejonėse, nes realiai dar nei vieno atidžiai nenagrinėjau.
Tk man iš pažiūros labiau Delonghi nei Philips patiko
Kaip supratau, Krups nusipirkote? Naudojant gal dar kažką pastebėjote? Gal galite parašyti kiek mokėjote.
Ar buvote žiūrėjusi šį modelį, nepatiko?
http://www.kavosdrau...delonghi-ec250w
QUOTE(Adeliutė @ 2013 12 17, 16:50)
Labai labai Jums dėkoju už tokį išsamų aprašymą. Gal dar galėtumėte pasidalinti
Kaip supratau, Krups nusipirkote? Naudojant gal dar kažką pastebėjote? Gal galite parašyti kiek mokėjote.
Mano krups'as dar guli po kalėdų eglute, tai naudojimo įspūdžius parašysiu tik po švenčių
Dėl jūsų išsirinkto delonghi pažiūrėkit ar jums patogus uždėjimas-nuėmimas tos dalies į kurią dėsit kavą. Ar patogus valdymas mygtukų. Ar telpa jūsų norimi puodeliai (vieni aparatai aukštesni, kiti žemesni) ar lankstosi patogiai kapučinatorius. Pliusas mano akims toks, kad atskiri pašildytuvxai kavai ir kapučinatoriui. O ir kaina šio modeliuko gera.
aš išsirinkau šį modeliuką : http://www.kavosdrau...Espresso-XP5620
o su viena parduotuve nusiderėjau iki 510lt su nemokamu pristatymu