Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

Sveiki.turime kavos aparatą Jūra.gal kas patartumete dėl late ir capucino receptu? Turiu omenyje kokius nustatymus esate padare skaniai kavai išgauti-koks pieno ir kavos kiekio santykis abiem atvejais turėtu būti.Radau internete,kad klasikinė capucino kava ruošiama su 30 ml ekspreso ir 120 ml pieno,o late atitinkamai 60 ir 120 ml.taciau kaip nystatyt reikiamą pieno kiekį,nes jis matuojamas aparate sekundemis.ar tiesiog vis mėginti iv variantus?ir gal žinote ar pasirinkus tarkim 30 ir 60 ml kavos pupeliu atitinkamai paimamas didesnis kiekis ar tik vandens kiekis skirsis?
Atsakyti
biggrin.gif ieškojau kavos aparato iki tol kol į SM šita temą neįlindau dabar jau sudvejojau ar mano intelektas nepermenkas tokiam daiktui bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif siaubas kiek čia reikalų su tais aparatais doh.gif smile.gif gerai kad yra protingų žmonių kurie dalinasi informacija ir patirtimi
Atsakyti
QUOTE(vilmatuke @ 2013 10 13, 17:45)
Labas. Gal kas žinote kuom skiriasi bosch tes 50621 nuo 50321? Niekaip nerandu skirtumų, išskyrus kainą. blink.gif

kai aš rinkausi, tai tarp kažkurių aparatų skirtumas buvo malūnėlyje. brangesnio buvo keramikinis malūnėlis...

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 10 22, 14:55)
kai aš rinkausi, tai tarp kažkurių aparatų skirtumas buvo malūnėlyje. brangesnio buvo keramikinis malūnėlis...

Tai įsigijote Bosch'ą?
Atsakyti
QUOTE(vilmatuke @ 2013 10 22, 21:14)
Tai įsigijote Bosch'ą?

įsigijome smile.gif

ir beje, kažkas minėjo, kad siemens juodas korpusas labai teplus, tai boscho sakyčiau ne. pirštų nesimato... tik dulkės doh.gif
Atsakyti
Vat jei būtų sidabrinis, tai ir dulkių nesimatytų ... iki kokių 2 cm storio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmatuke @ 2013 10 13, 18:45)
Labas. Gal kas žinote kuom skiriasi bosch tes 50621 nuo 50321? Niekaip nerandu skirtumų, išskyrus kainą. blink.gif

Man irgi parūpo kuo jie skiriasi, tai užklausiau kavos draugo, tai atsakė, kad "Esminis šių aparačiukų skirtumas - tai, kad 50621 gali pagaminti gėrimus su pienu vieno mygtuko paspaudimu, neperstumiant puodelio nuo pieno piltuvėlio prie kavos piltuvėlio, o 50321 - gamina poros mygtukų paspaudimu, prileidus pieno perstumiant puodelį prie kavos piltuvėlio smile.gif

QUOTE(MAMICY @ 2013 10 24, 08:16)
įsigijome smile.gif

ir beje, kažkas minėjo, kad siemens juodas korpusas labai teplus, tai boscho sakyčiau ne. pirštų nesimato... tik dulkės  doh.gif

Kurį Boschą įsigijot, kaip atsiliepimai smile.gif Mes irgi apie Bosch galvojam, bet neišsirenkam kurį, nes iš aprašymų atrodo kad jie visi beveik vienodi, tik kaina skiriasi lotuliukas.gif
Atsakyti
As i darba pirkau BOSCH TES 50328RW, siaip viskas normaliai, bet puta kazkodel vis koretesne, plonesne gaunasi, nors pieno sistema reguliariai praplaunu, piena liesa naudoju, kaip parasyta instrukcijoj... Vanduo filtruotas, aparatas valomas, nukalkinamas, kai tik pasipraso.
Atsakyti
QUOTE(Rovy68 @ 2013 10 24, 11:24)
Kurį Boschą įsigijot, kaip atsiliepimai smile.gif Mes irgi apie Bosch galvojam, bet neišsirenkam kurį, nes iš aprašymų atrodo kad jie visi beveik vienodi, tik kaina skiriasi lotuliukas.gif

http://www.kavosdrau...es71129rw-bosch
man tinka. nepatinka, kad darydamas kavą nepasimatuoja ar užteks vandens. t.y. jei neužteko vandens, tai padaro su tiek kiek buvo. pvz 50 ml... tai reik nepamirš prieš paspaudžiant mygtuką patikrint vaandens talpą. pasibraižė metalinis padėkliukas nuo puodelių. visa kitą kaip ir liuks.

QUOTE(linamog @ 2013 10 24, 11:42)
As i darba pirkau BOSCH TES 50328RW, siaip viskas normaliai, bet puta kazkodel vis koretesne, plonesne gaunasi, nors pieno sistema reguliariai praplaunu, piena liesa naudoju, kaip parasyta instrukcijoj... Vanduo filtruotas, aparatas valomas, nukalkinamas, kai tik pasipraso.

tai, kad pieną kaip tik kuo riebesnį reik naudoti...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 10 24, 13:13)
tai, kad pieną kaip tik kuo riebesnį reik naudoti...

Angliska instrukcija paskaiciau - akurat. blink.gif Lietuviskoj lyg atvirksciai rase, ir nerandu jos, kaip tycia, o turejau... doh.gif
Atsakyti
Dėl pieno esu skaičius, kad riebumas nedaro didelio skirtumo, šiek tiek geriau liesas susiplaka, bet svarbiausia baltymų kiekis. Šitą ir pati pastebėjau, pvz, man žymiai geriau susiplaka Dvaro nei Rokiškio.
Atsakyti
As isvis perku UAT.
Atsakyti