Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

QUOTE(~neira~ @ 2013 08 27, 12:55)
Sugedo vėl mūsų saecas...  doh.gif Nu žiauru... doh.gif

Gal yra Vilniuje remonto paslaugos, kur gali pataisyti?

Labai jau nepatogu vežti Kaunan...

Jeigu pardavėjas, kuris pardavė prekę, yra Vilniuje, galite sugedusią prekę pristatyti tiesiai jam ir nevežti į jokius "remonto centrus". Pardavėjo reikalavimas pirkėjui, kai prekė sugenda, prekę pristatyti ne pardavėjui, o asmeniui, taisančiam prekę, pažeidžia vartotojų teises. Ne pirkėjo rūpestis vežioti sugedusias prekes pas visokius meistrus. Pardavėjas privalo priimti sugedusią prekę (jeigu dar nėra pasibaigęs jos garantinio aptarnavimo laikotarpis), ir pakeisti prekę nauja, arba suremontuoti, arba grąžinti pinigus (pirkėjo nuožiūra).

Gal kas nors žino atsakymą į mano klausimą dėl pupelių, kurį pateikiau anksčiau?
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2013 08 27, 12:03)
Jeigu pardavėjas, kuris pardavė prekę, yra Vilniuje, galite sugedusią prekę pristatyti tiesiai jam ir nevežti į jokius "remonto centrus". Pardavėjo reikalavimas pirkėjui, kai prekė sugenda, prekę pristatyti ne pardavėjui, o asmeniui, taisančiam prekę, pažeidžia vartotojų teises. Ne pirkėjo rūpestis vežioti sugedusias prekes pas visokius meistrus. Pardavėjas privalo priimti sugedusią prekę (jeigu dar nėra pasibaigęs jos garantinio aptarnavimo laikotarpis), ir pakeisti prekę nauja, arba suremontuoti, arba grąžinti pinigus (pirkėjo nuožiūra).

Gal kas nors žino atsakymą į mano klausimą dėl pupelių, kurį pateikiau anksčiau?

Tai va, kad jau garantinis pasibaigęs ir reikia remontuoti pačiam.
Anksčiau remontavom Kaune, o dar nelabai pakeliui į Kauną. Gal kur ir Vilniuje yra padorus remontas?

Mes perkame tik Vergnane firmos pupeles.
http://www.krinona.l...p...494&lang=lt

Kitokios mums nelabai tinka, labai užkiša aparatą greitai. Dar chicodoro nieko...
Atsakyti
~neira~, dėkui už rekomendacijas.
Dėl aparato taisymo, manau, pasiskambinkit Vilniuje kam nors, kas prekiauja šiais aparatais (pvz., "Kavos draugui"), ir Jums atsakys dėl taisymo vietų.

Štai, žiūrėkite, užteko tik minutės paieškoti internete: Taisymas Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snobė: 27 rugpjūčio 2013 - 12:14
Nusipirkau ir aš kavos aparatą Jura „Impressa F7“. Preiš tai turėjau Delongi Magnifiką, tai nepalyginsi. Pieno puta tikrai aksominė, ir kavos tirščiai sausesni išeina. Labai džiaugiuos pirkiniu ir mėgaujuos skania kava smile.gif
Atsakyti
kovo, sveikinu su pirkiniu drinks_cheers.gif
Žiūrėjau ir aš į šį modelį, taip pat ir į kitus "Jura" modelius, tačiau, kai pardavėjas nesugebėjo man atsakyti, kuo labai panašus "Jura" modelis yra geresnis už mano išsirinktą "Siemens", nusprendžiau apie tūkstančio litų skirtumą kitur panaudoti ir pirkti "Siemens'ą". Jokiu būdu nesakau, kad Jūsų pasirinkimas negeras, bet iki šiol likau nesupratusi, kuo prastesnis mano aparatas, kad turėčiau mokėti daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2013 08 27, 12:41)
kovo, sveikinu su pirkiniu  drinks_cheers.gif
Žiūrėjau ir aš į šį modelį, taip pat ir į kitus "Jura" modelius, tačiau, kai pardavėjas nesugebėjo man atsakyti, kuo labai panašus "Jura" modelis yra geresnis už mano išsirinktą "Siemens", nusprendžiau apie tūkstančio litų skirtumą kitur panaudoti ir pirkti "Siemens'ą". Jokiu būdu nesakau, kad Jūsų pasirinkimas negeras, bet iki šiol likau nesupratusi, kuo prastesnis mano aparatas, kad turėčiau mokėti daugiau  g.gif

Snobe, gal jau galit plačiau iš patirties parašyti kaip patinka Jums Jūsų aparatas. Ar gera puta, ar lengva valyti, kaip laikomas pienas (kai nori late atsineši iš šaldytuvo pokelį ir įkiši šlangutę, ar yra spec talpa), kaip valosi/plaunasi kapučinatorius? Ar galima prisipilti tik išplakto pieno be kavos? Ar galima sustabdyti jau paleistą funkciją? Ar garsiai dirba? Kokia išbėgimo talpa (ten kur suvarva nereikalingas vandenukas arba po išsiplovimo vandenukas), ar užtenka tik vakare išpilti?
Sorry, kad tiek daug klausimų, domina šis aparatas, bet pardavėjai ne viską sklandžiai papasakoja, norisi nuomonės vartotojo.
Širdingai Jums dėkoju, reikia apsispręsti tarp šio ir Jura Ena 9 one touch (šio aparato vandens talpa labai nedidelė, tik 0,9 ltr, ir negalima tik pieno prisiplakti).
Atsakyti
burundukas,

aš lygiai kaip ir Jūs rinkausi tarp SIEMENS ir atitinkamo JURA modelio. Pasirinkusi pirmąjį nesigailiu nei kiek.

Dėl putos: Jūs klausiate apie "crema", t. y. kavos putą ar pieno putą? Bet kuriuo atveju, kavos puta esu patenkinta, tačiau ji daugiau priklauso nuo pupelių ir malimo rupumo. Pieno puta - tiršta, korėta, kaip ir priklauso. Aštuntuką galima rašyti drąsiai, ne kavos super duper gurmanui - kokybė tikrai puiki.

Aparatą valyti labai lengva. Išėmei stalčiuką, vandenį išpylei, tirščius išmetei, praskalavai, viskas. Kartą per savaitę stalčiuką išplaunu su plovikliu, o įprastai tesiog išpilu. Namuose per dieną vidutiniškai gaminame 4 puodelius kavos, tai tą stalčiuką valau kas antrą dieną, kai pats protingasis aparatas to paprašo. Žodžiu, labai paprasta, jokių ten vargų nėra. Stalčiuko tūrio nežinau, instrukcijoje neradau parašytos. Tačiau man asmeniškai tas tūris pakankamas, vandenį užtenka išpilti, kaip ir minėjau, kas antrą dieną, tačiau viskas priklauso nuo to, kiek kavos gaminate namie.

Dėl pieno: taip, į pieno pakelį tiesiog įkišama šlangutė. Jeigu pageidaujama estetinio vaizdo, galima piena laikyti kokiame nori grafine, pavyzdžiui, priderintame prie interjero biggrin.gif Jeigu kava gaminama su pienu, kapučinatorių patariama išplauti iš karto, plovimas taip pat - vienas, du ir viskas.

Galima gaminti ir atskirai pieno putą, ir karštą pieną, ir netgi karštą vandenį. Taip, yra ir sustabdymo funkcija (proceso nutraukimo). Galima pasirinkti ir kavos malimo rupumo, ir pačios kavos stiprumo lygį.

Dėl veikimo garsumo, tai čia labai subjektyvu, decibelų pamatuoti galimybės neturiu smile.gif Man veikia negarsiai.

Nežinau kuo Ena 9 geresnė? Tikriausiai niekuo.

Kai kurie pardavėjai siūlo galimybę atvykti pas juos, paragauti kavos iš vieno arba kito aparato, "pačiupinėti" pačiam. Kodėl Jums nepasinaudojus tokiu pasiūlymu? smile.gif Pati pirkau nečiupinėjusi, pasiskaičiau, pasidomėjau, pasiklausinėjau, mane viskas tenkina.

Jeigu pasirinksite SIEMENS, siūlau metalo, o ne juodą spalvą, nes "ant" juodos matosi kiekvienas piršto antspaudas. Mane, pedantę, tai nužudytų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snobė: 29 rugpjūčio 2013 - 11:32
sugedo musu philips saeco xelsis kavos aparatas, ji pirkom elektromarkt, turim tik cekiuka, nieko neaisku del garantinio, kur vezti taisyti aparata, gal kas zinote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 09 13, 08:23)
sugedo musu philips saeco xelsis kavos aparatas, ji pirkom elektromarkt, turim tik cekiuka, nieko neaisku del garantinio, kur vezti taisyti aparata, gal kas zinote? smile.gif

Permetu info
http://www.support.p...;userCountry=lt
4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
norėčiau išgirsti žinovų nuomonę apie MIELE CM 5200 ? Ačiū
Atsakyti
Labas. Gal kas žinote kuom skiriasi bosch tes 50621 nuo 50321? Niekaip nerandu skirtumų, išskyrus kainą. blink.gif
Atsakyti
Gal zinote kuri, is kur Kaffe inn perka karamele 4u.gif ?
Labai noriu taip pat jos namie, nes kava tai thumbup.gif

Buciau begalo dekinga uz atsakyma blush2.gif
Papildyta:
Gal turite kavos aparasta Delonghi 23210B ?
Noriu ji pirkti, tik nieko nezinau apie ji ir jo kokybe... blush2.gif
Buciau dekinga jei kas parasytumete 4u.gif
Atsakyti