Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

QUOTE(Jofky @ 2013 07 17, 13:56)
Ne. Tai akcija visiems kas nori, tik kavos aparatų kiekis ribotas, gali tekti eilėje palaukti  4u.gif 
Man papraščiausiai taip sutapo gedimas su akcija, todėl ne likau be kavos  4u.gif

o čia pas ką taip?
man labai rpaverstų išbandymas tokiai neapsisprendusiai...
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2013 07 17, 19:29)
o čia pas ką taip?
man labai rpaverstų išbandymas tokiai neapsisprendusiai...

Kavos draugas 4u.gif
http://kavosdraugas..../e4w0/813781989
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2013 07 17, 18:38)
Kas gali buti kavos aparatui, jei ten kur tirsciai kaupiasi dabar pradejo rinktis vanduo. Nezinau ar aiskiai parasiau  ax.gif

Turbūt užsikimšo kažkur vandens nutekėjimas. Nukalkinimas nepadeda?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 07 18, 08:48)
Turbūt užsikimšo kažkur vandens nutekėjimas. Nukalkinimas nepadeda?

Aciu uz nuomone. Nepadeda. Jau2 kartus dareme, kai "prase" aparatas pats. Jauciu reiks vezti, kad paziuretu kas yra, nes juk garantinis tai yra. tik gaila laiko labai nera, kai kudikis ant ranku keliu savaiciu.
Atsakyti
sveiki,
kazin ar vertas demesio aparatas Siemens „TK53009“? O gal geriau rinktis Philips Saeco „Intelia Focus“ arba Philips Saeco „Intuita HD8750/19“?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrii: 28 liepos 2013 - 11:30
Sveiki,
nutiko toks smagus dalykas smile.gif
noriu tevams atsidėkoti už darbus nupirktadmas kavos aparatą, nes vienu žodžiu užsiminė jog mama labai
norėtų kavos aparato. Gal kas patars į ką atkreipti dėmesį? Tarkim biudžetas ~1k Lt.
Dar toks pastebėjimas nebūna aparatų kurie darytų, expreso, paprastą, kapučino? ar čia kažką aš maišau?
ačiū
V.
Atsakyti
Kadangi mano senukas Krups jau beveik užsilenkė, nors dar pilnai veikė bet pastebėjau kavos kokybė pablogėjo tai pradėjau paieškas naujo.
Jura po savaitės bandymu man nepatiko schmoll.gif
O šitas kai pamačiau iškarto patiko STOLLAR BES 860, tai jį ir nusipirkau. Pakolkas esu patenkinta 4u.gif
Jeigu kam idomu pasakysiu pas ką mažiausia kaina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vanse @ 2013 07 29, 15:32)
Sveiki,
noriu tevams atsidėkoti už darbus nupirktadmas kavos aparatą, nes vienu žodžiu užsiminė jog mama labai
norėtų kavos aparato. Gal kas patars į ką atkreipti dėmesį? Tarkim biudžetas ~1k Lt.
Dar toks pastebėjimas nebūna aparatų kurie darytų, expreso, paprastą, kapučino? ar čia kažką aš maišau?
ačiū
V.

Biudžetas pas jus įdomus g.gif
Yra aparatai kurie vienu paspaudimu daro espreso, paprastatą kavą, kapučuno ar late 4u.gif Bet kaina ne visiems patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vanse @ 2013 07 29, 16:32)
Sveiki,
ačiū
V.

Gal Saeco Odea Giro
Atsakyti
ir šis šaunus varijantas http://www.delonghi..../esam-2600-ex1/ 4u.gif
Atsakyti
[quote=Jofky,2013 07 30, 09:27]
Jura po savaitės bandymu man nepatiko schmoll.gif
O šitas kai pamačiau iškarto patiko STOLLAR BES 860, tai jį ir nusipirkau. Pakolkas esu patenkinta 4u.gif
Papildyta:

Negaliu ne pasigirti biggrin.gif Esu patenkinta tiek savimo tiek savo kavos aparatu, pieno putą pagaminti pavyko iš pirmo karto, ir tokia standi gavosi thumbup.gif Iki šiol nei su vienu aparatu man tai nevykdavo, net kavinėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 07 30, 09:30)

Na man siūlė Saeco HD 8745/19

Bet perskaitęs keleta tėmų išsirinkau Kavos aparatas PHILIPS SAECO HD8752/49 Intelia Silver
Tik va kaina jau nebelabai patinka smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(vanse @ 2013 08 01, 16:38)
Na man siūlė Saeco HD 8745/19

Bet perskaitęs keleta tėmų išsirinkau Kavos aparatas PHILIPS SAECO HD8752/49 Intelia Silver
Tik va kaina jau nebelabai patinka smile.gif))))

Jai ne paslaptis kokia kaina jo?
Atsakyti