Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

QUOTE(elav @ 2013 06 24, 21:20)
Gal galite patarti ar geras kavos aparatas Bosch TCA5309?
Laimėjau loterijoje, o nesu kavos gurmanė. Jei išbandysiu ir nepatiks, tada jau negalėsiu parduoti kaip naujo  g.gif
Iš anksto dėkoju už informaciją 4u.gif

paprastas aparatelis juodai kavytei gaminti....jei nieko daugiau nereikia tai patiks...... thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas ką nors apie Jura Ena 9 one touch pasakys? Masina dydis ir kavos įvairovė. Tačiau kaina nedžiuginanti...
Atsakyti
Žodžiu aš čia gal su durnu klausimu, bet masinėse parduotuvėse man nesugeba atsakyt:
aš pvz paniškai bijau kad tą pieno plaktuvą garais sugebės įjungti ir nusiplikyti mano mažius.
tai galvoju - gal tie aparatai, kur su specialiu pieno indu - gal ten be to indo koks nors modelis nepasileidžia tų garų purkšti ir neįmanoma apsiplikinti visokiems žiopleliams?
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2013 07 01, 19:30)
Žodžiu aš čia gal su durnu klausimu, bet masinėse parduotuvėse man nesugeba atsakyt:
aš pvz paniškai bijau kad tą pieno plaktuvą garais sugebės įjungti ir nusiplikyti mano mažius.
tai galvoju - gal tie aparatai, kur su specialiu pieno indu - gal ten be to indo koks nors modelis nepasileidžia tų garų purkšti ir neįmanoma apsiplikinti visokiems žiopleliams?

jei jie neijungs aparato, tai ir nenusiplikins, tam reikia bent 2-3 paspaudimu.
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2013 07 01, 16:45)
O gal kas ką nors apie Jura Ena 9 one touch pasakys? Masina dydis ir kavos įvairovė. Tačiau kaina nedžiuginanti...

Turiu, nuo pavasario. Nieko blogo negaliu pasakyt, veikia puikiai, gal pieno puta norėčiau jog būtų didesnė, ruošiuosi skambint i remontą, tegul pasiima sureguliuot, bet neprisiruošiu doh.gif nenoriu likt be skanios kavos biggrin.gif
Tiesa pasakyčiau du minusus iš savo patirties, vandens talpa galėtų būt didesnė, kadangi kartais pamirštu patikrint ir tenka gert ne pilną puodelį. Prieš perkant negalvojau kad taip daug dviese kavos gaminsim biggrin.gif Vyras didelius kapučino geria, tai talpa tenka papildyt kasdien. Ir dar nepagalvojau prieš pirkdama, kad neis atskirai pieno putos išplakt vaikams. Tik tiek. Ai, ir galėtų tyliau dirbt g.gif dėl to ką išvardinau, net svarsčiau gal parduot ir pirkt Jura „Impressa F7 g.gif bet nusiraminau...tobulumui ribų nėra biggrin.gif

Duti, su visais virtuviniais prietaisais, be priežiūros, vaikai gali susižaloti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2013 07 05, 14:01)
Duti, su visais virtuviniais prietaisais, be priežiūros, vaikai gali susižaloti smile.gif

Tą tai aš suprantu, pažįstamu vaikas su blenderiu dar ir kaip pasimojavo.
Bet vat kai matau grėsmę, tai ieškau alternatyvos.
Kol kas mano pasirinkimas - su atskiru pieno indu, bet be šlangelės. Teks rinktis, ar mano baimė dėl vaiko saugumo, ar kiek sudėtingesnis valymas pieno indo.
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2013 07 05, 14:28)
Kol kas mano pasirinkimas - su atskiru pieno indu, bet be šlangelės. Teks rinktis, ar mano baimė dėl vaiko saugumo, ar kiek sudėtingesnis valymas pieno indo.

ne nu tai jei viskas vaikams galima tai dar ir su peiliais tegul pamojuoja doh.gif mano mergaites ne nesiliecia nes zino kad negalima, jei nori tai kartu ruošiam, ir kartu mygtukus spaudom, ir vaikam nekyla noro vienom lysti ax.gif
greičiau su kava ant stalo apsiplikytu, negu su kavos aparatu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2013 07 05, 14:28)
O koks skirtumas be slangeles ar su, vistiek gi garas tas pats, ir nelaikysit visada pilna pieno talpa aparate, surugtu g.gif Karstu pienu irgi nuplikt galima. Mano aparate ijungimo mygtukas toli, mazam vaikui reiktu uzsilipt ant kedes, kad ji isijungt, po to dar paspaust kita mygtuka, kad garas "etu", mano aparatas "vieno mygtuko paspaudimu". Su atskiru pieno plaktuvu taip pat nemanau, kad labai greitai nusiplikytu g.gif . Gi neliepsit vaikui eit kavos jums pagamint... Jei jau taip bijot, tai galit is elektros aparato laida istraukt po panadojimo.
Su elektrine, dujine virykle manau greiciau neleime gali nutikt nei su kavos aparatu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką, pasinaudojau akcija nemokamu savaitės išbandymu kol mano kavos aparatas remonte, ir Jura ENA Micro 9 One Touch jau pas mane namie 4u.gif

Namie turiu pusiau automatinį Krups kavos aparatą, taigi galiu lyginti tik su juo. Tokių mandrų vieno mygtuko kavos aparatu neteko naudotis. Kava gaminama skani ir kokybiška, bet kaip už tokią kainą pasigedau metalinių detalių, nors plastmasė ir geros kokybės, bet kai kurios vietos atrodo nerimtai ir nežinia kiek laikys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 07 17, 09:43)
Na ką, pasinaudojau akcija nemokamu savaitės išbandymu kol mano kavos aparatas remonte, ir Jura ENA Micro 9 One Touch jau pas mane namie  4u.gif

ta rpasme čia akcija tiems klientams, kurie remontuoja savo aparatus (na tipo pakaitinis biggrin.gif) ar visiems?
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2013 07 17, 13:44)
ta rpasme čia akcija tiems klientams, kurie remontuoja savo aparatus (na tipo pakaitinis biggrin.gif) ar visiems?

Ne. Tai akcija visiems kas nori, tik kavos aparatų kiekis ribotas, gali tekti eilėje palaukti 4u.gif
Man papraščiausiai taip sutapo gedimas su akcija, todėl ne likau be kavos 4u.gif
Atsakyti
Kas gali buti kavos aparatui, jei ten kur tirsciai kaupiasi dabar pradejo rinktis vanduo. Nezinau ar aiskiai parasiau ax.gif
Aparata pirkome neseniai, is pradziu viskas buvo gerai (apie 1-2 men) dabar pradejo rinktis vanduo ten kur tirsciai. paskambinus i kavosdraugas (is ten pirkome apara) pasake, kad gali taip buti blink.gif
bet man tai kazkaip nenormalu atrodo, nes net tirsiu i siuksliadeze negalime ismesti, nes jie plaukioja vandenyje doh.gif
gal kas nutuokiate kokia gali buti priezastis?

aciu smile.gif
Atsakyti