Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

QUOTE(MAMICY @ 2013 04 25, 23:15)
... kad galima padaryti 2 puodelius suprantu, bet gal įmanoma vieno mygtuko paspaudimu?

O tai paspausti knopkę du kartus par didelis darbas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2013 04 25, 22:34)
na nezinau, bet didelis puodelis ten parodytas, tik kazi ar 300 ml. jums pirpils  biggrin.gif pas mane Jura impressa f50, tai daugiausia kiek galiu prisipilt tai apie 220 ml., tik niekad nepilu, nes ir stipriausia kava su tiek ml butu man rodos kaip sisiukas. nors kas kokia geria. daugiausia pasidarau 180, bet man geriausia koki 165 ml. darykit dviguba kieki, tik kad kavos daugiau naudosis. arba darykit dvigubus puodelius, kur nurodyta. nezinau ar ten espreso kavai, ar juodai, nes lyg puodeliai parodyti ir didesni uz espreso. dar variantas. kai pasidarysit kava, pilkites karsto vandens is kraniuko.

ačiū labai 4u.gif užvedėt ant kelio. Man nedaėjo, kad gi galima 2 puodelius paleisti į vieną doh.gif pas mane tie didesni puodeliai, tai net ir pavadinti 'cofee', tai turėtų būt juoda kava... reiks padaryti bandymus smile.gif
Atsakyti
AR TURITE NUOMONĘ APIE Kavos aparatas Philips Saeco „Intuita HD8750/81 Cappuccino“
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 04 26, 08:42)
ačiū labai  4u.gif  užvedėt ant kelio. Man nedaėjo, kad gi galima 2 puodelius paleisti į vieną  doh.gif  pas mane tie didesni puodeliai, tai net ir pavadinti 'cofee', tai turėtų būt juoda kava... reiks padaryti bandymus smile.gif

taip, bandykit biggrin.gif as su bandymais, kai isigijau aparata, tai puse kg kavos ispyliau i kriaukle, nes gi reikejo isbandyt iskart viska, o per diena isgert tiek kavos, tai numirt galima lotuliukas.gif
Atsakyti
pusiau ne į temą klausimas- kaip jums su elktros energijos suvartojimu kai įsigijot kavos aparatą, ar žymiai padidėjo suvartojamas elektros kiekis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 29 balandžio 2013 - 14:34
user posted image

Superinis kavos aparatas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 04 29, 20:20)

Superinis kavos aparatas  thumbup.gif  wub.gif

Koks cia modelis, kokia kaina ir kokie privalumai?
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2013 04 29, 23:15)

Siemens TK76K573.Įmontuojami kavos aparatai
• Kavos aparato tipas: automatinis • Kavos pupelių talpa (gr): 1000 • Kavos pupelių trūkumo indikatorius: + • Naudotos kavos pašalinimo indikatorius: + • Vandens rezervuaro talpa (l): 2,5 • Vandens filtras: + • Išimama vandens talpykla: + • Vandens trūkumo indikatorius: + • Automatinės programos (vnt): • Galimybė ruošti iš maltos kavos: + • Reguliuojamas kavos kiekis: + • Kavos temperatūros nustatymas: + • Išsivalymo funkcija: + • Automatinė pabaiga: + • Spalva: juoda/inox • Matmenys (A x P x G, cm): 45,4 x 59,4 x 53,5 • Garantija (m): 2
Kaina 4400lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 30 balandžio 2013 - 08:09
Labai reikia patarimo.

Ieškau kavos aparato iki 400 Lt (kuo pigiau tuo geriau), kadangi naujo už tokią kainą normalaus nenusipirksiu todėl ieškau naudoto, bet gerai išlaikyto ir kokybiško daikto.
Reikia, kad maltų kavą, malimo garsas neturi reikšmės, užtenka ir vienos rūšies pupelių, kava bus gaminama su pienu, vanduo ganėtinai kalkėtas, papildomų neigiamų faktorių skoniui nepastebėjau, gali gaminti tik vienam puodeliui. Būtų labai gerai, kad nereikėtų daug žaisti su aparato valymu.
Kol kas nusižiūrėjau Saeco Magic De luxe

user posted image

ką apie tokį manote ir kiek už tokį naudotą būtų galima mokėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 30 balandžio 2013 - 16:52
QUOTE(donnabona @ 2013 04 30, 00:15)

Modelis: Siemens TK76K573
Viduje: Nivona (jei neklystu).
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 30 balandžio 2013 - 17:18
QUOTE(speedy @ 2013 04 30, 18:18)
Modelis: Siemens TK76K573
Viduje: Nivona (jei neklystu).
biggrin.gif

Kas viduje tai tikrai nezinau, bet veikia tikrai labai gerai, valdymas puikus, kava verda labai skania ir labai greitai, veikia tikrai tyliai, o ir dizainas man labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 04 30, 17:50)
Labai reikia patarimo.

Ieškau kavos aparato iki 400 Lt (kuo pigiau tuo geriau), kadangi naujo už tokią kainą normalaus nenusipirksiu todėl ieškau naudoto, bet gerai išlaikyto ir kokybiško daikto.
Reikia, kad maltų kavą, malimo garsas neturi reikšmės, užtenka ir vienos rūšies pupelių, kava bus gaminama su pienu, vanduo ganėtinai kalkėtas, papildomų neigiamų faktorių skoniui nepastebėjau, gali gaminti tik vienam puodeliui. Būtų labai gerai, kad nereikėtų daug žaisti su aparato valymu.
Kol kas nusižiūrėjau Saeco Magic De luxe

http://www.part.lt/i...03a61691529.jpg[/img][/url]

ką apie tokį manote ir kiek už tokį naudotą būtų galima mokėti?

kad naudotu kavos aparatu rinka labai maza lietuvoje,pasirinkimo nelabai yra....o ir naudoto kazkaip nesinori pirkti,vis tik gero daikto nelabai kas parduos,o jei nori atsikratyti,tai pvz as kam nors is artimuju atiduociau...sunku kazka patarti....nors pazystu zmoniu,kurie naudoja naudotus aparatus uz 50lt ir nieko.... 4u.gif
Atsakyti