Turiu Jura impressa F50, tai visad po pieno plakimo, nustacius pieno sildymo funkcija praplaunu su vandeniu, instrukcijoj taip rekomenduojama, o tada nuemus dar ir po tekanciu visas detales isardzius, kai zinau, jog nebeplaksiu pieno ta diena, jei ne, palieku vakarui. man kazkaip ramiau, jog prasiplauna pirma, o ir tas garas tiek pradzioj, tiek ant galo iseinantis ispurskia tuos pieno likucius geriau.
naudojuos kazkur ir menesiuka, bet dziaugiuosi, o ir kava tikrai gana karsta buna, kartais tenka ir palaukt, kol praves.
o is kavu, kol kas bandziau Julius Meinl CREMA ESPRESSO ir Vergnano Gran aroma. paskutine gal labiau patiko. jos svelnios tokios.
QUOTE(amellija @ 2013 04 06, 10:30)
Ačiū biški nusiraminau, laukiu kol pieno ale normalaus parveš, eisiu darytis vėl normalios kavytės, bet tada ko tuose pienuose yra , skiestas su vandeniu ??? Man nesigavo nei su naminiu karvutės pienu
kol kas ir su MU ,ir su Dvaro, ir su Vilkyskiu PIENU GAUNASI VISKAS LIUKS
QUOTE(amellija @ 2013 04 06, 13:43)
Ai jau žinau kur buvau prisidirbus, jei situacija nesikeis reik naujo to daikčiuko. Kapučinatoriaus dar nei karto neploviau su tuo skysčiu, per dieną kapučinatorių praplaudavau kokius 3-4k., bet va esmė, kad vos ne pats svarbiausias reikalas yra tas kištukas, kuris yra prie kapučinatoriaus (aš kvailike ir galvodavau nu kam tas užkišimas čia reikalingas ), nu nežinau kaip jis vadinasi, kas turi Jura žino apie ką kalbu , aš jo dažnai netraukydavau ir neplaudavau, nes man jis atrodydavo švarutis, o pasirodo, nuo jo viskas ir priklauso, dabar išploviau ir žiūrėsiu ar keisis situacija...
Skani visai šita
Reiks išbandyti, šiaip iki tol kol neturėjau kavos aparato kavą visada pirkdavau SKIRO kavose, nu neblogos visai, bet tą kurią pirkdavau išbandžiau ant kavos aparato ji man per silpna pasirodė, reikės pabandyti kokios stipresnės.
Skani visai šita
Reiks išbandyti, šiaip iki tol kol neturėjau kavos aparato kavą visada pirkdavau SKIRO kavose, nu neblogos visai, bet tą kurią pirkdavau išbandžiau ant kavos aparato ji man per silpna pasirodė, reikės pabandyti kokios stipresnės.
butent sios kavos jau antra paki baiginejam, man labai patiko O del isplovimo- vakarais visas detales isplaunu, buvo pora kartu, kad ne viska sujungiau kapucinatoriuje, todel gavosi ne puta, o daug garu bet dabar zinau savo klaida ir viskas
QUOTE(cincin @ 2013 04 07, 21:57)
kol kas ir su MU ,ir su Dvaro, ir su Vilkyskiu PIENU GAUNASI VISKAS LIUKS
butent sios kavos jau antra paki baiginejam, man labai patiko O del isplovimo- vakarais visas detales isplaunu, buvo pora kartu, kad ne viska sujungiau kapucinatoriuje, todel gavosi ne puta, o daug garu bet dabar zinau savo klaida ir viskas
Tai va ir man dabar puikiai gaunasi pieno puta , bet jaučiu būčiau apdirbusi, jei ir toliau būčiau nenuėmusi to miniatiūrinio galiuko . Aš šiandien užsipirkau 4 kg. tos kavikės, nu nieko ji visai, kada reiks išbandyti taip išgirtą Vergano kavytę
Sveiki kavos aparatu zinovai
Jus man paaiskinkite nesusipratelei koks esminis skirtumas kavos aparato uz 339 lt ir tarkime 2000 lt.
Mano poreikiai kuklus, kad butu Capucinas arba Late.
tas uz 339 lt aparatas cia kavos aparatas
Jus man paaiskinkite nesusipratelei koks esminis skirtumas kavos aparato uz 339 lt ir tarkime 2000 lt.
QUOTE(amellija @ 2013 04 06, 07:40)
Sveiki. Visų pirma labai noriu padėkoti už jūsų komentarus apie kavos aparatus, nes jūsų dėka išsirinkau Jura Impressa F7 ,
sveikiname su pirkiniu , o is kur pirkote ir ar pavyko nusideret? as i ji vis ziuriu, nu bet gaila 3800 moket
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2013 04 11, 16:46)
sveikiname su pirkiniu , o is kur pirkote ir ar pavyko nusideret? as i ji vis ziuriu, nu bet gaila 3800 moket
Man kovo 1 d. pavyko ,,Technoramoj" nupirkt šita gėrį su 20 procentų nuolaida
Taip kad kantrybės ir viskas įmanoma
QUOTE(Jolancike @ 2013 04 11, 19:57)
Man kovo 1 d. pavyko ,,Technoramoj" nupirkt šita gėrį su 20 procentų nuolaida
jums pasiseke, su tokia nuolaida pasiimciau
na bandau dabar visiems prekiautojams parasyt , kokia nuolaida galetu pasiulyt ziuresim
QUOTE(Vaka @ 2013 04 11, 15:42)
Sveiki kavos aparatu zinovai
Už 339 jūs plakate pieną pati, už 2000 tai už jus padaro pats aparatas
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 04 12, 17:29)
Už 339 jūs plakate pieną pati, už 2000 tai už jus padaro pats aparatas
aciu. dar pati pasidomejau, tai uz 339 ir pati kavos pupeles susimalti tureciau
tai supratau, kad jau uz kokius 1400 galima nusipirkti aparata kur tik mygtuka reikes paspausti
Sveikos, kavos mylėtojos! Gal kas nors susidūrėte su tokia situacija ir galite man pakomentuoti: turime Delonghi Perfecta 5500, kuriame pienas pilamas į atskirą indą. Naudojame pieną MŪ. Ir pastebėjau, kad pienas labai greitai surūgsta (kartais net per dvi dienas ). Indą su pienu visada laikau šaldytuve, pieno pilu nedaug, išplaunu švariai visas indo detales .
QUOTE(MAMICY @ 2013 04 25, 22:15)
sveiki,
gal kas žino kaip tokiam aparate padaryti diiidelę kavą. t.y. kokia 300 ml... kad galima padaryti 2 puodelius suprantu, bet gal įmanoma vieno mygtuko paspaudimu?
gal kas žino kaip tokiam aparate padaryti diiidelę kavą. t.y. kokia 300 ml... kad galima padaryti 2 puodelius suprantu, bet gal įmanoma vieno mygtuko paspaudimu?
na nezinau, bet didelis puodelis ten parodytas, tik kazi ar 300 ml. jums pirpils pas mane Jura impressa f50, tai daugiausia kiek galiu prisipilt tai apie 220 ml., tik niekad nepilu, nes ir stipriausia kava su tiek ml butu man rodos kaip sisiukas. nors kas kokia geria. daugiausia pasidarau 180, bet man geriausia koki 165 ml. darykit dviguba kieki, tik kad kavos daugiau naudosis. arba darykit dvigubus puodelius, kur nurodyta. nezinau ar ten espreso kavai, ar juodai, nes lyg puodeliai parodyti ir didesni uz espreso. dar variantas. kai pasidarysit kava, pilkites karsto vandens is kraniuko.