Jau kuris laikas mėgaujuosi ir aš kava iš Jura ENA 9. Išbandžiau, patiko, tad pasistačiau jį ir savo namuose.
Tik vienas nesusipratimas su juo, įjungus visad paršo paspausti valdymo ratuką
Instrukcijoje skaičiau, kad užkimštas kavos pupelių presavimo mechanizmo sietelis, bėda, kad nelabai žinau kur jis yra, istrukcijoje nematau
jei teisingai suprantu, tai virš indo kur krenta tirščiai, pravaliau su ranka, kaip rekomenduoja, bet vistiek tas pats reikalavimas, kas kart įsijungus
Apie kavą
, kadangi draugė, ir aš pas ją
, išbandžius nemažai kavų, rekomendavo VERGNANO VergArabica Aroma Mio Delicato, pirkau su akcija
už 59,95 lt. Netyčia nusipirkta City coffee Arabica,
gavau už 40 lt, kainos ir skonio santykiu, bent man, labai nebloga pasirodė, kartočiau. Daugiau pati namuos dar nebandžius.
Papildyta:
QUOTE(amellija @ 2013 04 06, 14:43)
Ai jau žinau kur buvau prisidirbus, jei situacija nesikeis reik naujo to daikčiuko. Kapučinatoriaus dar nei karto neploviau su tuo skysčiu, per dieną kapučinatorių praplaudavau kokius 3-4k., bet va esmė, kad vos ne pats svarbiausias reikalas yra tas kištukas, kuris yra prie kapučinatoriaus (aš kvailike ir galvodavau nu kam tas užkišimas čia reikalingas
), nu nežinau kaip jis vadinasi, kas turi Jura žino apie ką kalbu
, aš jo dažnai netraukydavau ir neplaudavau, nes man jis atrodydavo švarutis, o pasirodo, nuo jo viskas ir priklauso, dabar išploviau ir žiūrėsiu ar keisis situacija...
O ta skylutę reikia visad laikyt užkimštą, kai nenaudoji? Aš panaudojus šlangutę nuimu, išplaunu po kranu, ir kasdien nuimu kapučinatorių, taip pat išplaunu po kranu, jei jau daugiau kavos nesiruošiu gert, nors paprastai jis ir pats prasiplauna.