Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

QUOTE(amellija @ 2013 04 06, 07:40)
Sveiki. Visų pirma labai noriu padėkoti už jūsų komentarus apie kavos aparatus, nes jūsų dėka išsirinkau Jura Impressa F7 thumbup.gif , jau savaitę geriu labai skanią kavytę  thumbup.gif . Iškilo klausimas, ar gali priklausyti nuo pieno ir prastai suplakti pieno putą, pradžioje naudojau Miau, paskui Dvaro, - nu liuks viskas buvo, o va vakar nupirko Rokiškio, nu š...totalus, toks jausmas, kad tas pienas vos ne paprastai išeina pro tą kapučinatorių, ko pasakoje nėra mano taip dievinamos putelės blush2.gif . Ar taip negali būti r kažkas yra aparatui blink.gif ?

Nei su Rokiskio, nei su Dobilo pienu puta nesigavo, man pieno putai labiausiai patinka Dvaro pienas.
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2013 04 06, 11:11)
Nei su Rokiskio, nei su Dobilo pienu puta nesigavo, man pieno putai labiausiai patinka Dvaro pienas.

Ačiū karsta.gif biški nusiraminau, laukiu kol pieno ale normalaus parveš, eisiu darytis vėl normalios kavytės, bet tada ko tuose pienuose yra g.gif, skiestas su vandeniu ??? Man nesigavo nei su naminiu karvutės pienu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amellija: 06 balandžio 2013 - 10:30
Nifiga nenusiraminau verysad.gif darau kapučino su Mu pienu ir nebesidaro gera ir standi pieno puta, kaži kas gali būti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2013 04 06, 11:34)
Nifiga nenusiraminau verysad.gif darau kapučino su Mu pienu ir nebesidaro gera ir standi pieno puta, kaži kas gali būti??? g.gif

Praplaukit kapučinatorių antibakteriniu skysčiu, kuris komplekte prie aparato, turėtų padėt. O kiek dažnai plaunat šiuo skysčiu kapučinatorių ?
Man susiplaka visoks pienas kokį bandžiau, net Norfoj parduodamas 2,5 proc. ,,Piemenėlio" pienas, aišku standesnė puta gaunasi iš pieno, kur yra 3,2 g baltymų, negu su tuo kur 2,9 g. Riebumas 2,5 ar 3,5 kažkaip nepastebėjau skirtumo.

Beje, kai IKI buvo akcija susigundžiau paragaut ,,Dalmayr" pupelių kavos, fe, kokia rūgštybė, va tokia

user posted image

Kas nemėgstat rūgščios, neragaukit biggrin.gif Gal kas galit užrodyt skanią pupelių kava, aš vis dar paieškose rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 06 balandžio 2013 - 12:10
Šita vokiška visai patiko iš ragautų, beje pirkau ją ,,Norfoje"

user posted image

Ir šita, bet pas mus nemačiau tokios

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 04 06, 13:00)
Praplaukit kapučinatorių antibakteriniu skysčiu, kuris komplekte prie aparato, turėtų padėt. O kiek dažnai plaunat šiuo skysčiu kapučinatorių ?

Gal kas galit užrodyt skanią pupelių kava, aš vis dar paieškose  rolleyes.gif

Ai jau žinau kur buvau prisidirbus, jei situacija nesikeis reik naujo to daikčiuko. Kapučinatoriaus dar nei karto neploviau su tuo skysčiu, per dieną kapučinatorių praplaudavau kokius 3-4k., bet va esmė, kad vos ne pats svarbiausias reikalas yra tas kištukas, kuris yra prie kapučinatoriaus (aš kvailike ir galvodavau nu kam tas užkišimas čia reikalingas lotuliukas.gif ), nu nežinau kaip jis vadinasi, kas turi Jura žino apie ką kalbu smile.gif , aš jo dažnai netraukydavau ir neplaudavau, nes man jis atrodydavo švarutis, o pasirodo, nuo jo viskas ir priklauso, dabar išploviau ir žiūrėsiu ar keisis situacija...

Skani visai šita user posted image

QUOTE(Jolancike @ 2013 04 06, 13:17)
Šita vokiška visai patiko iš ragautų, beje pirkau ją ,,Norfoje" 
http://www.jjdarbove...d...-CremƩ.png

Ir šita, bet pas mus nemačiau tokios 
http://img.21food.co...06546105698.jpg

Reiks išbandyti, šiaip iki tol kol neturėjau kavos aparato kavą visada pirkdavau SKIRO kavose, nu neblogos visai, bet tą kurią pirkdavau išbandžiau ant kavos aparato ji man per silpna pasirodė, reikės pabandyti kokios stipresnės.
Atsakyti
kiek mokate uz 1kg pupeliu?
kai pirkau aparata, Aviteloj pasiule 1 kg pupeliu uz 70 Lt, cia su ju nedidele nuolaida jau.
na, kava tikrai skani bet kaina skaitau per didele, ypac kai greitai baiges...neseniai per kaimyne nusipirkau uz 50Lt Mike Vending cremoso & costante, irgi skani kavyte, keista bet nerandu internete apskritai tokios, parodyciau kaip pakelis atrodo. Kaip supratau 40-50 Lt normali kaina uz gera kava. Idomu, kiek jus mokat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 06 balandžio 2013 - 14:13
Jau kuris laikas mėgaujuosi ir aš kava iš Jura ENA 9. Išbandžiau, patiko, tad pasistačiau jį ir savo namuose.
Tik vienas nesusipratimas su juo, įjungus visad paršo paspausti valdymo ratuką g.gif Instrukcijoje skaičiau, kad užkimštas kavos pupelių presavimo mechanizmo sietelis, bėda, kad nelabai žinau kur jis yra, istrukcijoje nematau doh.gif jei teisingai suprantu, tai virš indo kur krenta tirščiai, pravaliau su ranka, kaip rekomenduoja, bet vistiek tas pats reikalavimas, kas kart įsijungus g.gif

Apie kavą rolleyes.gif , kadangi draugė, ir aš pas ją biggrin.gif , išbandžius nemažai kavų, rekomendavo VERGNANO VergArabica Aroma Mio Delicato, pirkau su akcija už 59,95 lt. Netyčia nusipirkta City coffee Arabica, gavau už 40 lt, kainos ir skonio santykiu, bent man, labai nebloga pasirodė, kartočiau. Daugiau pati namuos dar nebandžius.
Papildyta:
QUOTE(amellija @ 2013 04 06, 14:43)
Ai jau žinau kur buvau prisidirbus, jei situacija nesikeis reik naujo to daikčiuko. Kapučinatoriaus dar nei karto neploviau su tuo skysčiu, per dieną kapučinatorių praplaudavau kokius 3-4k., bet va esmė, kad vos ne pats svarbiausias reikalas yra tas kištukas, kuris yra prie kapučinatoriaus (aš kvailike ir galvodavau nu kam tas užkišimas čia reikalingas  lotuliukas.gif ), nu nežinau kaip jis vadinasi, kas turi Jura žino apie ką kalbu  smile.gif , aš jo dažnai netraukydavau ir neplaudavau, nes man jis atrodydavo švarutis, o pasirodo, nuo jo viskas ir priklauso, dabar išploviau ir žiūrėsiu ar keisis situacija...

O ta skylutę reikia visad laikyt užkimštą, kai nenaudoji? Aš panaudojus šlangutę nuimu, išplaunu po kranu, ir kasdien nuimu kapučinatorių, taip pat išplaunu po kranu, jei jau daugiau kavos nesiruošiu gert, nors paprastai jis ir pats prasiplauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 06 balandžio 2013 - 14:14
QUOTE(Portishead @ 2013 04 06, 15:08)
kiek mokate uz 1kg pupeliu?

Tam reikalui išleidžiu nuo 50 iki 70 lt/kg. priklausomai kokią kavą perku.

QUOTE(jurgina@ @ 2013 04 06, 15:21)
O ta skylutę reikia visad laikyt užkimštą, kai nenaudoji? Aš panaudojus šlangutę nuimu, išplaunu po kranu, ir kasdien nuimu kapučinatorių, taip pat išplaunu po kranu, jei jau daugiau kavos nesiruošiu gert, nors paprastai jis ir pats prasiplauna.

Tai va būtent, kad tai svarbiausias reikalas ta užkišta skylutė, BŪTINA kasdien tą "pimpiuką" ištraukti ir labai gerai nuplauti, o aš kapučinatorių išardydavau į tris dalis ir kruopčiai išplaudavau, o su tuo mano vadinamu "pimpiuku" gaunasi 4 dalys (kurio aš netraukydavau ir neplaudavau kaip atskirą dalį), tai man tas reikalas ir suprastino putos kokybę, nu rods pagaliau, po n puodelių kavos, jau atsistato į vietą viskas, nes sakė jei būtų uždžiūvę būtų tekę pirkti naują tą galiuką kartu su šlangučių rinkinuku, kuris kainuoja apie 55 lt. doh.gif

Dėl to užrašo ant jūsų kavos aparato nelabai galiu ką pakomentuoti, aš jūsų vietoje pasikonsultuočiau su tais iš kurių pirkote kavos aparatą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2013 04 06, 15:48)
Tam reikalui išleidžiu nuo 50 iki 70 lt/kg. priklausomai kokią kavą perku.

asai siuo metu apsistojau prie vergnano biologica ir musseti evoliuzione,abieju kaina 90.....kiek esu bandes pigesniu kavu (lavaza,segafredo,melita,nuo 26 iki 60lt) tai nei viena nepatiko,tad nusprendziau nebegaisti laiko paieskoms skanios,bet nebrangios kavos,nes nepataikau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 04 06, 16:17)
vergnano biologica ir musseti evoliuzione,abieju kaina 90

Reikės išbandyti 4u.gif
Atsakyti
amellija, aš niekad nenumaunu šlangutės nuo to "pimpiuko" biggrin.gif Visada jį ištraukiu su šlangute, ir po kiekvieno karto, kai darau su pienu, visada išplaunu po kranu. Aš jos net nekišu atgal, kol iš naujo nedarau kavos.
Atsakyti