QUOTE(Yamaja @ 2013 03 10, 23:17)
as ir turiu Jura, tai pas mane ir ijungus ir isjungus, jei buvo daryta kava, prasiplauna pats, o kapucinatoriu, kai suplaku piena idedu zarnele i stikline vandens ir praplaunu nustacius ant pieno sildymo - taip instrukcijoj rekomenduojama. tai taip ir darau. vakare tik paprastu vandeniu praplaunu jau isardyta. su antibakteriniu skysciu ir man butu idomu suzinot, kas kiek laiko reiktu praplaut, ar kasdien ir del kavos mechanizmo, ar tikrai reikia ka ardyt ir plaut, butu idomu suzinot vandens nulasejimo indo kasdien neplaunu, taip pat kavos tirciu neimu, nes kava geriu koki dukart dienoj, tai ir nedarineju ten daznai. vandeni palieku, tik pries ijungiant ryte pakeiciu.
taip pat kitas klausimas, ar valot ta skyreli, kur pilasi kava - na kai baigiasi, ar tik ipilat kavos pupeles ir nieko nevalot, ar reiktu su kokiu dregnu skudureliu pavalyt, nes lyg kazkur skaiciau, gal instrukcijoj, jog su dregnu reiktu isvalyt, bet man ten neina normaliai prieit.
taip pat kitas klausimas, ar valot ta skyreli, kur pilasi kava - na kai baigiasi, ar tik ipilat kavos pupeles ir nieko nevalot, ar reiktu su kokiu dregnu skudureliu pavalyt, nes lyg kazkur skaiciau, gal instrukcijoj, jog su dregnu reiktu isvalyt, bet man ten neina normaliai prieit.
as viska darau pagal instrukcija (philips saeco),aparatas kaip ir visi pats prasiplauna ir uzsipildo....aparato "neardau",nes virimo mechanizmas issitraukia paspaudus viena mygtuka,tada praskalauju drungnu vandeniu kaip ir raso instrukcijoje....niekad nieko specialiai nedarau t.y. kai uzsipildo konteineriai tada ir ispilu,iskratau,vandeni pakeiciu is ryto,nes tik ryte geriama kava..........ten kur kavos pupeles pilasi valymas pagal jusu skoni,juk ten siuksliu nepilam........o jei neina prieiti-siurbli atsineskit
tiesa,kapucinatoriu isardau ir normaliai isplaunu tik karta per savaite,o kasdien tai tik su ta zarnele ir vandeniu duodu jam paciam prasipusti