Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

Čia vaizdinė medžiaga, bet proporcijų nesimato lotuliukas.gif
Bet abu kartu paveiksliukai tai jau visai aiškus vaizdas biggrin.gif
Man tai buvo įdomu proporcijos, beje kažkas kelis psl. atgal klausė apie mocha kavą, nu dabar aišku nors kas tai per daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 04 kovo 2013 - 18:10
QUOTE(Jolancike @ 2013 03 04, 19:08)
Čia vaizdinė medžiaga, bet proporcijų nesimato  lotuliukas.gif 
Bet abu kartu paveiksliukai tai jau visai aiškus vaizdas  biggrin.gif
Man tai buvo įdomu proporcijos, beje kažkas kelis psl. atgal klausė apie mocha kavą, nu dabar aišku nors kas tai per daiktas  thumbup.gif

tai su ta latte maciato man keista,juk bent jau as is pradziu leidziu piena,privarau beveik pilna auksta puodeli,paskui palaukiu (jura aparatai patys laukia,jum jau laukti nereikia) ir tada kai nusistovi pienas pilasi espresso....tada espresso skesta ir susipila ant pieno,o virsuje lieka pieno puta....taip iseina pienas apacioje,kava per viduri ir pieno puta virsuje,tokios 3 vienodos dalys....tai as geriu beveik kasdien,o taip pat espresso ir americano (espresso su dvigubai daugiau vandens)...........jokiu kitu proceduru neatlieku,jokiu ten kapucinu (sumaisau latte maciato ir gaunasi kapucino)....vuo kaip thumbup.gif drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 04, 18:21)
tai su ta latte maciato man keista

Tai yra latte macchiato ir macchiato espresso, jos skiriasi. Jūs geriat latte macchiato, o antroji (macchiato espresso) būtent yra tame paveiksliuke, ją skaičiau, kad italai geria ryte. Nors aš nesu didelė kavos žinovė, tiesiog internete radau šią info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 03 04, 17:03)
Jura aparatų didelės kainos palyginus, na su 20 proc. nuolaida tai dar nieko, bet mačiau kažkur internete už 2990 lt ENA 9, dabar nepamenu kur, jurgina@ turbūt iš ten pirko. Ech, tikiuosi kad neužlūš bent jau greit  rolleyes.gif

ne, ne iš ten aš pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 03 04, 20:03)
Tai yra latte macchiato ir macchiato espresso, jos skiriasi. Jūs geriat latte macchiato, o antroji (macchiato espresso) būtent yra tame paveiksliuke, ją skaičiau, kad italai geria ryte. Nors aš nesu didelė kavos žinovė, tiesiog internete radau šią info  4u.gif

tame ir reikalas,kad ten tas paveiksliukas nepritemptas prie lietuvisku iprociu,nes kaip ta espresso maciato padaryt lengvai?..juk aparatas pila piena su puta vienu metu,o ten jie ant kavos deda tik puta....tai tada reikia darytis juoda espresso,tada atskirai plaktis piena,ir pieno puta su sauksteliu apsikraut ant espresso....valakita konkreti-geriau kapucino-tiesiog espresso ir ant virsaus pienas su puta vienu metu...i psio..........cia nublust jei visa ta italu receptura ir proporcijas nutaikyt....o juk dar i darba reikia is ryto nepaveluot lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Laba, kas naudojat automatinius kavos aparatus, noriu paklausti. Kaip dažnai plaunat kapučinatorius su antibakteriniu skysčiu ? Instrukcijoje rašo, kad rekomenduoja kiekvieną vakarą. Ankstesnėj temoj mačiau ,,Kavos draugas" konsultanto rekomendaciją tai daryti kartą per savaitę. Nu man irgi atrodo kad kas vakarą gal per dažnai tą chemiją naudoti. Juk prasiplauna tas kapučintorius kiekvieną kartą po panaudojimo praėjus 10 min., be to vieną-du kartus per dieną išardau ir išplaunu kapučinatoriaus dalis po tekančiu vandeniu, o žarnelę du-tris kartus per dieną. Dėkui, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 03 09, 17:13)
Laba, kas naudojat automatinius kavos aparatus, noriu paklausti. Kaip dažnai plaunat kapučinatorius su antibakteriniu skysčiu ? Instrukcijoje rašo, kad rekomenduoja kiekvieną vakarą. Ankstesnėj temoj mačiau ,,Kavos draugas" konsultanto rekomendaciją tai daryti kartą per savaitę. Nu man irgi atrodo kad kas vakarą gal per dažnai tą chemiją naudoti. Juk prasiplauna tas kapučintorius kiekvieną kartą po panaudojimo praėjus 10 min., be to vieną-du kartus per dieną išardau ir išplaunu kapučinatoriaus dalis po tekančiu vandeniu, o žarnelę du-tris kartus per dieną. Dėkui, kas atsakys  4u.gif

lia 4u.gif ............as nezinau kas cia per daiktas tas antibakterinis skystis,tai as plaunu viena karta i savaite viska generaliskai,t.y. ta mechanizma kur gamina kava,visus indus,talpas ir kapucinatoriu,kuri isardau ir prateliuskuoju su vandeniu,su indu plovikliu.........o paprasta diena po pieno gaminimo plaunu tik automatiskai,t.y. ikisu zarnoka i salta vandeni ir automatiskai prasiplauna...atskirai nei kapucinatoriaus nei zarnoko neplaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 09, 19:31)
..... tai as plaunu viena karta i savaite viska generaliskai,t.y. ta mechanizma kur gamina kava,visus indus,talpas ir kapucinatoriu,kuri isardau ir prateliuskuoju su vandeniu,su indu plovikliu.........

Eina sau blink.gif
Čia kaip į bažnyčią kiekvieną sekmadienį lotuliukas.gif
Vargelis doh.gif
Klausimas: ar Jūs aparatą, ar aparatas Jus turi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 09 kovo 2013 - 18:46
QUOTE(speedy @ 2013 03 09, 19:45)
Eina sau  blink.gif
Čia kaip į bažnyčią kiekvieną sekmadienį  lotuliukas.gif
Vargelis  doh.gif
Klausimas: ar Jūs aparatą, ar aparatas Jus turi  g.gif

tikra vargo vakariene thumbup.gif

o klausimas retorinis,atsakyma pasirinkit kuris patogesnis....ir nera reikalo tos kaktos ten dauzyti ir barzdos kasyti doh.gif g.gif
Atsakyti
Gal ir yra ... tokio pagarbaus elgesio nei vienas turėtas kavos aparatas nesulaukė lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu geriau kas vakarą plauti su antibakteriniu skysčiu. O kaip su mechanizmu, kuris daro kavą ? Aš instrukciją visą perskaičiau, bet ten neparašyta, kad reikia aparatą ardyti ir plauti mechanizmą. Kiekvieną vakarą išplaunu ir sausai iššluostau padėklą ir tirščių talpą, kaip suprantu Jura automatiškai išsiplauna kiekvieną kartą prieš išsijungdamas ir įjungtas iš naujo, o paskui po kiek laiko turi pats paprašyti paleisti valymo programą su tablete. Tai mano pirmas kavos aparatas, todėl tiek daug klausimų... O vandens talpą ar ištuštinate kiekvieną vakarą ir ryte pripildote, ar paliekate kažkiek vandens nakčiai ? Atsiprašau jei kam pasirodys klausimai kvali blush2.gif
Atsakyti
as ir turiu Jura, tai pas mane ir ijungus ir isjungus, jei buvo daryta kava, prasiplauna pats, o kapucinatoriu, kai suplaku piena idedu zarnele i stikline vandens ir praplaunu nustacius ant pieno sildymo - taip instrukcijoj rekomenduojama. tai taip ir darau. vakare tik paprastu vandeniu praplaunu jau isardyta. su antibakteriniu skysciu ir man butu idomu suzinot, kas kiek laiko reiktu praplaut, ar kasdien g.gif ir del kavos mechanizmo, ar tikrai reikia ka ardyt ir plaut, butu idomu suzinot g.gif vandens nulasejimo indo kasdien neplaunu, taip pat kavos tirciu neimu, nes kava geriu koki dukart dienoj, tai ir nedarineju ten daznai. vandeni palieku, tik pries ijungiant ryte pakeiciu.
taip pat kitas klausimas, ar valot ta skyreli, kur pilasi kava - na kai baigiasi, ar tik ipilat kavos pupeles ir nieko nevalot, ar reiktu su kokiu dregnu skudureliu pavalyt, nes lyg kazkur skaiciau, gal instrukcijoj, jog su dregnu reiktu isvalyt, bet man ten neina normaliai prieit.
Atsakyti