Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Šiuslerio druskų paslaptys

QUOTE(FoxLady @ 2013 11 25, 13:04)
Keliu tema, pasidalinkite rezultatais kas vartojate ilgesni laika 4u.gif

Sveiki, su dukra vartojame gerokai virš mėnesio, tai jei labai padjo nuo slogos ir prasidejus akiu konjuktyvitui thumbup.gif .Pati vartoju nervų sistemai stiprinti, nuo plaukų slinkimo, tai efekto nematau. g.gif
Atsakyti
Idomu kazkas pastebejo kazkoki efekta gerdami Nr.11 nuo plauku slinkimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandary @ 2013 11 25, 17:10)
Idomu kazkas pastebejo kazkoki efekta gerdami Nr.11 nuo plauku slinkimo?  g.gif

Na as su kolege vartojame 11numeriuka jau menesi tikrai, kolegei slinko plaukai, dabat sako jai nebeslenka, na sau tai nezinau... man labai sakojasi ir luzineja plauku galiukai, mano kirpeja sako, kad mano plauku bukle yra pagerejusi, pati labai jau nepastebiu, na pries pora savaiciu pakirpau galiukus, tai stebesiu dabar ar prades vel sakotis jie smile.gif
Atsakyti
Apie 2 savaites jau vartoju 1,6 ir 11
Gero dar nepastebėjau nieko, tik labai pradėjo plotais išsausėti oda: ant kaklo po plaukais, krūtinėj, net speneliai. Neniežti, tik išsausėję plotai. Tai ar čia toks valymosi/gerėjimo laikotarpis ar kažkas netinka g.gif ? nežinau ką ir galvoti. O gal per daug vienu metu 3 preparatai?
Ir šiaip - po kiek tablečių per dieną vartojate? Aš valgau visų po 2 tabl/dieną.
Atsakyti
Manau jus virsijate normas, man gydytoja sake daugiausia 10 tableciu per diena ir tai jei yra kokia problemele, o siaip profilaktiskai po 2 tabletes 3 kartus dienoje smile.gif
Atsakyti
g.gif skirtingai apie vartojimą skaitau. Aš pradėjau gerti 11nr., iškart 6 įsimetu.
smalyziuke ar sakė prieš maistą, po ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 12 10, 15:28)
Manau jus virsijate normas, man gydytoja sake daugiausia 10 tableciu per diena ir tai jei yra kokia problemele, o siaip profilaktiskai po 2 tabletes 3 kartus dienoje  smile.gif

tai aš tiek ir nesuvalgau - 3 rūšys po 1 tabletę du kartus dienoje, tai viso labo tik 6 tabletės. Sakyčiau gal net ir mažoka g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2013 12 10, 16:08)
g.gif  skirtingai apie vartojimą skaitau. Aš pradėjau gerti 11nr., iškart 6 įsimetu.
smalyziuke ar sakė prieš maistą, po ar kaip?

visi homeopatiniai vaistai vartojami 30 min iki valgio ar 30 min po valgio, jokiu būdu ne su maistu
Atsakyti
O as supratau, kad po dvi visu iskart tai galvoju jei sesias ir dar tris kartus doh.gif biggrin.gif
Na jei isviso tik sesias tikrai nevirsijate, mes geriame puse valandos pries valgi arba pusvalandis po valgio
Atsakyti
O gal geriau 1 kartą dienoje gerti 2-3 tabletes ar tas 3 tabletes išdalinti per 3 kartus?
Atsakyti
Man asmeniskai padejo nr 11 nuo slinkimo 4u.gif dvi ar tris savaites po 6-8 kas ryta pusvalandi pries valgi isgerdavau, po to dar 2-3 savaites po maziau (2-3 tabletes kas ryta)
Homeopatai pataria vienos rusies tableciu nevirsyti per para 10 tableciu blush2.gif
vienu metu geriausia gerti ne daugiau kaip 3 numeriukus, jei reikia
Atsakyti
Ar kažkas naudojo pagal formule gerti nr: 3,7, 6? Įdomu kaip ar suveikė?smile.gif

Kolegė gėrė Silicį, tai jai labai sustiprėjo nagai thumbup.gif j
Atsakyti
Sveikutės. Naudoju Šiuslerio druską nr. 2. Super biggrin.gif .Maitinu vaiką MP ir pastaruoju metu ėmė skaudėti visus sąnariu. Skausmas prasidėjo keliuose ir bėgant savaitėms kilo aukštyn, po poros mėnesių vos nuo lovos atsikėliau. Pagėriau šios druskytės po 2 tab. per dieną vos savaitę ir skausmai išnyko. Tris savaites nieko neskaudėjo. Vakar pajutau pirmuosius skausmus keliuose, tai iškart griebiausi druskytės. smile.gif thumbup.gif h Gal trumpai gėriau, reikės bent mėnesį pagerti
Atsakyti