Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 15, 13:23)
aciu, matyt ne taip vedziau, nes man visai vejus ismete  4u.gif  4u.gif

nu man ne geriau išmetė, tik nuotrauka suprantama, ir dar suprantu kad 2kg nuo kupsto bus, tai pas mane 12kg laukiu jau derliaus nuo 6 daigiukų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 15, 13:23)
aciu, matyt ne taip vedziau, nes man visai vejus ismete  4u.gif  4u.gif

as rusiskuose puslapiuose radau juos ir Boney M, ir Boni MM (kirilica) uzvadintus smile.gif
Atsakyti
Gal kuri nors esat auginiusi Šejk pomidorus ankstyvam derliui. Aš pernai turėjau tik va tarp aukštų susodinau juos nustelbė blush2.gif Gal atsilieps kuri auginusi ir pasakis ką gero ar blogo mirksiukas.gif
Atsakyti
kasdien vis kitaip paieška dirba pas mane, nu bet jau džiaugiuosi daigeliais, tai net nesvarbit ką ten rašo- gali būt kuproto, su kopūstiniais lapais ar dar koki- vistiek auginsiu. man labai patinka kad jie labai ankstyvi ir tikrai greitai auga, net įdomu tikrieji lapeliai kada pasirodys g.gif
Atsakyti
Gaudvile, nugis gyvi tie mano pomidorai bigsmile.gif - tokie ištysėliai, bet gyvens smile.gif
Atsakyti
ar nebus peranksti su tuo Бони ММ kaip rašo Высадка рассады в грунт возрасте 30-35 дней,kaip kitiems apie 50 dienu,jei jie taip auga,kur kovo gale sodinsit? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2013 02 15, 13:42)
ar nebus peranksti su tuo Бони ММ kaip rašo Высадка рассады в грунт возрасте 30-35 дней,kaip kitiems apie 50 dienu,jei jie taip auga,kur kovo gale sodinsit? blink.gif

ai, turiu darbe labai baisiai šviesią patalpą tuščią- įsodinsiu į kibiriukus 10l ir ten laikysiu- nu ką dabar daryt- pasėjau susigundžius, nu nežinojau kad jie jau tooooki spartūs ax.gif tai jau gegužę, kap suprantu- ragausiu lotuliukas.gif tikiuosi bent. O paskui kas- dvi savaitės ir ate- kibirai laisvi blush2.gif realiai tai ten rašo kad juos galima lauke tiesiai į gruntą tuneliukuose sėt, irgi gundanti spasiūlymas ateičiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 15 vasario 2013 - 13:55
kada mazdaug reikia pomidoru daigus sodinti i nesildoma siltnami? ir kaip reiktu tinkamai zeme paruosti jei ten jau 2metus augo pomidorai? ar zemei naudingi pelenai? kurenam berzu malkom tai galeciau prisikaupti, bet ar ju reikia zemei? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 15 vasario 2013 - 14:03
QUOTE(Asese @ 2013 02 15, 13:40)
Gaudvile, nugis gyvi tie mano pomidorai  bigsmile.gif  - tokie ištysėliai, bet gyvens smile.gif

O, dėl daigiukų - smagi žinia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 15, 14:02)
i naudingi pelenai?

pelenai1
pelenai2
pelenai3
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti