Kam reikia kažko įsigyti tai mačiau kad šiandien ir rytoj ermitaže 25% viskam, o sandėliavimo lentynoms 30%. Man gavosi vistiek lentyna truputį brangiau nei senukuose- 42 lt. Man fainesnis prijungimas kelių lentynų ir kokybiškesnės atrodo, vieną dar pasiėmiau, kad būčiau pilnai apsirūpinusi
Agurkų verdeteros substratui padaryta akcija tai papildomų nuolaidų tikriausiai nebebus- 8,99 kainuoja, bet aš bijau po pernai su juo rizikuoti tai neėmiau. Sėklų kol buvau dar vieną stendą atnešė, pasiėmiau keletą pakelių neiškentusi

Yra LUCIA ELITE sėklų: bajajų, black cherių ir kt. S&G stendukas.
QUOTE(snaige123 @ 2013 02 08, 09:58)
tikrai gera daikta nuspirkai
as pernai tokias lentynas 4 nusipirkau tikrai pasiteisino
Pas Jus tai pomidorų rojus

Aš šiandien dar vieną iš ermitažo lentyną pasiėmiau, tai irgi turiu dabar 4: 2 bus stelažams, 2 tarnaus kaip lentynos. Jos šviesiame kambaryje neblogai atrodo
Papildyta:
QUOTE(mam@ @ 2013 02 08, 14:14)
o tarp lentynų kokie atstumai, tilps ir dideli pomidorai, na jau paaugę? Vyras žadėjo stalažą pagaminti, bet čia žiūriu išvis idealus variantas
Apie 37 cm, jei bus baisiai dideli- tai netilps, bet galima pasidaryti iš vienos lentynos kad ir 3 stelažiukus ta prasme suoliukų tipo. Tai po apačia dėsiu mažesnius, gal gelytes ar kažką panašaus, o ant viršaus didesnius daigus- pomidorus, čilius, paprikas

Man labai tinka pats plotis lentynos- jis yra 30 cm, o mūsų palangės 35 cm pločio, bei kad galima transformuoti be jokių papildomų įrankių ir kiek norisi aukštų - nereikia vyro prašinėti

Pagal instrukcijas kiekvienas aukštas atklaiko iki 25 kg , bet gal realiai ir daugiau atlaikys
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 02 08, 14:48)
siandine man darzo diena

... gavau kazkoki matuokli is kinijos(dregmes, rukstingumo ir gal dar ir saules, dar neziurejau), tad auzsakiau ta lentyna

, ZS apsilankiau, ciliuku pasejau
einu zemes rugstinguma matuoti
E-senukai pasigerino?
Man tai niekad neįdeda, kažkada MB senukams teismu grąsino tai matyt atsimena