Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 08, 14:16)
perziurejau jusu pomidoryna ,tikrai viskas saunu , grazu,tik iskilo klausimelis ar jus cia vien sau tokius kiekius  lotuliukas.gif  auginate ar pardavimui.

Aš tą patį pagalvojau,bet nedrįsau klaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2013 02 08, 10:58)
tikrai gera daikta nuspirkai  thumbup.gif

as pernai tokias lentynas 4 nusipirkau tikrai pasiteisino  thumbup.gif

http://public.fotki....2012-04-20.html

Ar butent tokias pirkai, jos stabilios, kai prikrauni? Man irgi labai reikia, nes vis is tabureciu konstruoju , o cia kaip etazere (senoviskas baldas).
Atsakyti
siandine man darzo diena smile.gif... gavau kazkoki matuokli is kinijos(dregmes, rukstingumo ir gal dar ir saules, dar neziurejau), tad auzsakiau ta lentyna biggrin.gif , ZS apsilankiau, ciliuku pasejau ax.gif
einu zemes rugstinguma matuoti biggrin.gif
Atsakyti
nu va isstudijavau smile.gif
prei lango sio metu 200 lm, po mano lempute 500lm...tiagi tokiom dienom jauciu po lempa jiems net sveikiau yra nei ant palanges doh.gif galetu greiciaus saulute pradet sildyt, kasdien biggrin.gif visu gi nesukisi po lempa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 08, 15:16)
perziurejau jusu pomidoryna ,tikrai viskas saunu , grazu,tik iskilo klausimelis ar jus cia vien sau tokius kiekius  lotuliukas.gif  auginate ar pardavimui.

aha sau tik sau megstam pomidorus valgytoju daug ir sultis labai megstam apie 200 ltr pernai spaudem gal dar ir liko 50 ltr gal maziau smile.gif 3 siltnamiai pas mus ir lauke dar sodinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2013 02 08, 16:24)
aha sau tik sau megstam pomidorus valgytoju daug ir sultis labai megstam apie 200 ltr pernai spaudem gal dar ir liko 50 ltr  gal maziau smile.gif 3 siltnamiai pas mus ir lauke dar sodinam  smile.gif

OHO, o koki kieki daigu auginate?
Atsakyti
nu va pagaliau iveikiau veina punktabiggrin.gif
prasome taisyti(tiek gramatika, tiek ka nusisnekejau) wink.gif
Atsakyti
Kam reikia kažko įsigyti tai mačiau kad šiandien ir rytoj ermitaže 25% viskam, o sandėliavimo lentynoms 30%. Man gavosi vistiek lentyna truputį brangiau nei senukuose- 42 lt. Man fainesnis prijungimas kelių lentynų ir kokybiškesnės atrodo, vieną dar pasiėmiau, kad būčiau pilnai apsirūpinusi ax.gif

Agurkų verdeteros substratui padaryta akcija tai papildomų nuolaidų tikriausiai nebebus- 8,99 kainuoja, bet aš bijau po pernai su juo rizikuoti tai neėmiau. Sėklų kol buvau dar vieną stendą atnešė, pasiėmiau keletą pakelių neiškentusi blush2.gif Yra LUCIA ELITE sėklų: bajajų, black cherių ir kt. S&G stendukas.

QUOTE(snaige123 @ 2013 02 08, 09:58)
tikrai gera daikta nuspirkai  thumbup.gif

as pernai tokias lentynas 4 nusipirkau tikrai pasiteisino  thumbup.gif

Pas Jus tai pomidorų rojus wub.gif bigsmile.gif Aš šiandien dar vieną iš ermitažo lentyną pasiėmiau, tai irgi turiu dabar 4: 2 bus stelažams, 2 tarnaus kaip lentynos. Jos šviesiame kambaryje neblogai atrodo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mam@ @ 2013 02 08, 14:14)
o tarp lentynų kokie atstumai, tilps ir dideli pomidorai, na jau paaugę? Vyras žadėjo stalažą pagaminti, bet čia žiūriu išvis idealus variantas

Apie 37 cm, jei bus baisiai dideli- tai netilps, bet galima pasidaryti iš vienos lentynos kad ir 3 stelažiukus ta prasme suoliukų tipo. Tai po apačia dėsiu mažesnius, gal gelytes ar kažką panašaus, o ant viršaus didesnius daigus- pomidorus, čilius, paprikas ax.gif Man labai tinka pats plotis lentynos- jis yra 30 cm, o mūsų palangės 35 cm pločio, bei kad galima transformuoti be jokių papildomų įrankių ir kiek norisi aukštų - nereikia vyro prašinėti bigsmile.gif Pagal instrukcijas kiekvienas aukštas atklaiko iki 25 kg , bet gal realiai ir daugiau atlaikys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 02 08, 14:48)
siandine man darzo diena smile.gif... gavau kazkoki matuokli is kinijos(dregmes, rukstingumo ir gal dar ir saules, dar neziurejau), tad auzsakiau ta lentyna  biggrin.gif , ZS apsilankiau, ciliuku pasejau ax.gif 
einu zemes rugstinguma matuoti  biggrin.gif

E-senukai pasigerino? bigsmile.gif Man tai niekad neįdeda, kažkada MB senukams teismu grąsino tai matyt atsimena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 08 vasario 2013 - 19:37
QUOTE(vilka11 @ 2013 02 08, 18:19)
OHO, o koki kieki daigu auginate?

niekada neskaiciuoju ir nieko neplanuoju taip kaip jus cia smile.gif pasiseju mazdug jei lieka per daug laukuose susodinam ir siltnaminius smile.gif nes ir lauke prie namu tai apie 100 manau susodinam lauko pomidoru o perteklius keliauja i laukus . smile.gif
gall kokius 400 daigu g.gif
o vasara tai man kito maisto gali nebuti tik pomidorai su grietine ir juoda duona lotuliukas.gif
Atsakyti
o vasara tai man kito maisto gali nebuti tik pomidorai su grietine ir juoda duona lotuliukas.gif
[/quote]

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 08, 19:48)
E-senukai pasigerino?  bigsmile.gif Man tai niekad neįdeda, kažkada MB senukams teismu grąsino tai matyt atsimena  lotuliukas.gif

oj ne... senukai tik pirmadieni atsius, ka uzsakiau... cia jau seniau is cia vyras uzsake man smile.gif. siandien atkeliavo.

P.S. Didziulis aciu mergynos uz klaidu taisyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
bet net geda kiek klaidu pridarau...nu niekad nemokejau gramatikos, bet ne taip ziauriai doh.gif blush2.gif Matyt tas rasymas be lietuvybes ir negalvojant nepagerina padetes niekiek ...
Atsakyti
Atnešu paslapčia žinutę iš pardavimų apie lempas
Parduodu OSRAM FLORA lempas daigams, sviesamegems kambarinems gelems. Daigai neistista, auga tvirtesni. 30w 1000 liumenu. Vieneto kaina 50 lt. Yra 5 vnt.
Atsakyti