Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

tau gerai, kad langai iki zemes, mano tai ne
reikes galvoti kaip pakelti ta lentyna g.gif
Atsakyti
katik iš Vilijampolės turgelio sėklų parduotuvės yra ir Colibri ,Aurea Raisa,Tamaris ir daug kitų
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2013 02 08, 09:58)
tikrai gera daikta nuspirkai  thumbup.gif

as pernai tokias lentynas 4 nusipirkau tikrai pasiteisino  thumbup.gif

http://public.fotki....2012-04-20.html

Kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
ka tik is zalios stoteles... musu stotele neturi kokosiu tableciu verysad.gif teko durpines pirkti doh.gif bet pomidorus i jas nesodinsiu schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau Rally F ir Logistica H pomidorų sėklų, kas auginot, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Siandien gavau uzsakyma is Loretos sodu,nu manau daugiau jau nieko nepirksiu,nes tiek daug rusiu turiu,kad tikrai siais metais nesugebesiu tiek auginti smile.gif .Noriu jusu paklausti apie sias veisles :Золотой Кенингсберг , Арбузные, Медовый спас, Palil Robeson, Синий, Красная звезда, Kubinsky, Brandywine Juoda, Иван Купала \.Ir dar gavau dovanu Princ iron, jei nesunku tai gal galit parasyti savo nuomone apie sias veisles ,Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2013 02 08, 12:40)
Nusipirkau Rally F ir Logistica H pomidorų sėklų, kas auginot, kokie atsiliepimai?

Logistica auginau. Geri, labai derlingi. Tik man kietoki.
Atsakyti
o man vakar mb pareiske,nu labai graziai atrode pernai siltnamis,labai grazu ziuret i tas kabancias kasas hibridiniu pomidoru...ale taip noreciau TIKRU pomidoru doh.gif doh.gif lotuliukas.gif nu pripazinkim, kad visi hibridai kietoki, biskeli truksta skonio blush2.gif Ar cia tik moms islepeliams taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 02 08, 12:54)
o man vakar mb pareiske,nu labai graziai atrode pernai siltnamis,labai grazu ziuret i tas kabancias kasas hibridiniu pomidoru...ale taip noreciau TIKRU pomidoru  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  nu pripazinkim, kad visi  hibridai kietoki, biskeli truksta skonio  blush2.gif  Ar cia tik moms islepeliams taip blush2.gif

kadagi tikru neauginau, negaliu palyginti... bet man tikrai dauguma beskoniu buvo... kaip vyras sako maximiniai biggrin.gif tai ir leipe kitais metais corozonais visa siltnami uzsodinti, jie dar buvo skanus biggrin.gif ... nu nieko siemet turesiu nehibridu kazkiek, tai jau bus ka valgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 08, 10:09)
tau gerai, kad langai iki zemes, mano tai ne
reikes galvoti kaip pakelti ta lentyna  g.gif

Pąs mane ne iki žemės, bet aš lentyną padalinau į 2 dalis. Šita gera tuo, kad galima padalinti į keletą jei langai nėra aukšti smile.gif Tiek, kad biški su stabilumu reikės pamąstyti, bet manau problemų nebus g.gif

Tai jau trečia lentyna panaši, turiu iš ermitažo anksčiau nusispirkusi 2. Ermitažinės truput labiau patinka, nes kokybė biški geresnė man atrodo. Tiek kad anos lentynos tarnauja miegančioms gėlytėms- gloksinijoms, begonijoms susidėti tai teko pirkti, jog stelažą turėčiau.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 08, 01:28)
Aš šiandien daug nuveikiau- sutupdžiau savo daugumą daigelių į vazoniukus, nes jau gerokai lindo šaknelės pro tabletes- nebebūtų išlaukę geresnio laiko doh.gif pasidariau jau ir stelažiukų, visa palangė užgrūsta daigais  biggrin.gif MB kai pamatė kas iš palangės padaryta sakė: - Tikiuos daugiau nebesėsi, o aš jam: - Jei nebeėsi tai ir nebesėsiu. Tuo ir pasibaigė kalba  lotuliukas.gif
Ačiū Tany, kad užsiminė jog e-senukuose perkant už 50 lt pristatymas nemokamas- šiandien gavau prekes didis.gif  Pasiėmiau plastmasinę lentyna iš kurios lengvai susikonstravau du stelažiukus ir visai neblogai ji atrodo tikrai geriau nei kad pernai buvau sukrypusį suoliuką užkėlusi : http://www.e-senukai...na-primo_2.html Ir kas klausė dėl etikečių tai irgi radau: http://www.e-senukai...rmal-eco_2.html Dabar visa apsipatenkinusi assa.gif

o tarp lentynų kokie atstumai, tilps ir dideli pomidorai, na jau paaugę? Vyras žadėjo stalažą pagaminti, bet čia žiūriu išvis idealus variantas
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2013 02 08, 10:58)
tikrai gera daikta nuspirkai  thumbup.gif

as pernai tokias lentynas 4 nusipirkau tikrai pasiteisino  thumbup.gif

http://public.fotki....2012-04-20.html

perziurejau jusu pomidoryna ,tikrai viskas saunu , grazu,tik iskilo klausimelis ar jus cia vien sau tokius kiekius lotuliukas.gif auginate ar pardavimui.
Atsakyti