Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Gaudviles pasiulymui del cocosubstrat zemes pritariu, sianden ZS ikalbejo ismeginti, uz 10 mokejau 6.49 Lt. Labai jau ekologiskai ir bla bla... Stulginskyje ji bais visi profesoriai giria;ta maze plytele reikia skiesti su vandeniu ir seti seklytes, tad bandysiu gale vasario ziuresim kaip auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 06, 17:11)
karsta.gif O sako aš sąžinės neturiu  lotuliukas.gif
Papildyta:
Jūsiškiai irgi verti temą puošti, juk didesni nei manieji  tongue.gif

svietimi visada grazesni buna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 06, 14:39)
aš pernai black prince kai pabandžiau, patiko ( tarp kitko- tik man vienai, šeimyna jų nemėgo dėl vaizdo), tai šiemet noriu visokių, spalvotų. Geltonų,  oranžinių,raudonų, ružavų, violetinių, juodai-rudų turiu, vat dar žalių, dryžuotų visokių  ir baltų neturiu, bet jau nenumirsiu nepabandžius aš jų cool.gif

Zaliu, dryzuotu, baltu nori? biggrin.gif O kokie skanuuuuus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2013 02 06, 17:38)
Zaliu, dryzuotu, baltu nori? biggrin.gif  O kokie skanuuuuus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu akyse iškart drambliai ekrane skraidyt pradėjo nuo tokio pasiūlymo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vsio, maniau pomidorligė, ale čia jau prasčiau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 06, 17:43)
nu akyse iškart drambliai ekrane skraidyt pradėjo nuo tokio pasiūlymo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vsio, maniau pomidorligė, ale čia jau prasčiau doh.gif  doh.gif  doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nepergyvenk, ne tau vienai drambliai laksto smile.gif
Atsakyti
a rimts ne man veinai blink.gif nu tai tadu girai, palengvėjo, bet atsakymas- elizai- tai aiškei, kad noriu doh.gif blush2.gif ( įmesiu markučių vokan kad kriukse nebūčiau mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 06, 18:50)
a rimts ne man veinai  blink.gif  nu tai tadu girai, palengvėjo, bet atsakymas- elizai- tai aiškei, kad noriu  doh.gif  blush2.gif ( įmesiu markučių vokan  kad kriukse nebūčiau mirksiukas.gif )

Atsiusiu atgal (markutes) blink.gif .neparuosiu siandien pamoku su vaikais per tuos pomidorus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 06, 09:34)
ten klaidelę buvau įvėlus  ax.gif  Ne Green Zebra, o Green Sausage auginau tada smile.gif

Ačiū mirksiukas.gif Ieškome informacijos toliau.
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2013 02 06, 17:55)
Atsiusiu atgal (markutes) blink.gif .neparuosiu siandien pamoku su vaikais per tuos pomidorus doh.gif  doh.gif  doh.gif

nepatogu taip.... drinks_cheers.gif bet tik nesiskubinkit, kovas dar toooli toli, aš juk valią ugdau, žadu anksti nesėt, tad neskubam pakuot ir siųst to pusšimčio dryžuotų ir taškuotų spalvotų pomidoro sėklų voko, ką blush2.gif juokauju.
Drasiai per kokias atostogas ir surinksit pora sėkliukių, jei tik laiko bus, dabar tikrai nedega gi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 02 06, 18:15)
Gaudviles pasiulymui del cocosubstrat zemes pritariu, sianden ZS ikalbejo ismeginti, uz 10 mokejau 6.49 Lt. Labai jau ekologiskai ir bla bla... Stulginskyje ji bais visi profesoriai giria;ta maze plytele reikia skiesti su vandeniu ir seti seklytes, tad bandysiu gale vasario ziuresim kaip auga smile.gif

Tai kodel as uz 1 tiek mokejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 06, 19:01)
Tai kodel as uz  1 tiek mokejau bigsmile.gif

cia matyt ne vienetais o litrais g.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 02 06, 19:12)
cia matyt ne vienetais o litrais  g.gif

Aisku, o as matuoju vienetais. Nesusipratimas ivyko biggrin.gif
Atsakyti