Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Svidux @ 2013 03 26, 20:46)
Kur taip tekę palikt? Man niekada, niekur neteko.

Na cia del nepilno draudimo ir galimybes kirsti siena saugumo sumetimais manau, beto nesu garbaus amziaus, tad del kazkokios baimes nuomotoju biggrin.gif Portugalijoje ir Ispanijoje, bet jei didesne kompanija nuomoja ir imu pilna draudima tokiu uzstatu niekad neima, bet asmeniskai stengiuosi sutaupyti, tad uzstatas joks praradimas smile.gif
Atsakyti
Laiko skirtumas +1 valanda smile.gif

Del masinos nuomos, gal pagrindine itaka daro tai,kad 7viete masina, bet as 3 dienom iki 150 euru mokesiu su kuru ir draudimu smile.gif

O mes tai kreditine daremes vien del masinos nuomos, nenoriu veliau jokiu problemu ir sedet vienam viesbuty smile.gif O ir ateity pravers vel su kelionem smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happysmile: 27 kovo 2013 - 12:52
mes tikrai uztata nemokejom tiek daug, man rodos tik paso duomenys uzsirase ir 100 eur uzstatas, kad grazintume pilna benzo baka
Atsakyti
QUOTE(happysmile @ 2013 03 27, 13:50)
Laiko skirtumas +1 valanda smile.gif

Del masinos nuomos, gal pagrindine itaka daro tai,kad 7viete masina, bet as 3 dienom iki 150 euru mokesiu su kuru ir draudimu smile.gif

O mes tai kreditine daremes vien del masinos nuomos, nenoriu veliau jokiu problemu ir sedet vienam viesbuty smile.gif O ir ateity pravers vel su kelionem smile.gif

man atrodo laiko skirtumas -1 valanda, bent jau Barselonoj taip buvo pries menesi. g.gif o rytoj jau bus -2?
Atsakyti
QUOTE(manovasara @ 2013 03 30, 21:44)
man atrodo laiko skirtumas -1 valanda, bent jau Barselonoj taip buvo pries menesi. g.gif  o rytoj jau bus -2?

Jus teisi, pasigooglinau, bet prie skrydzio puikiai parasyta buvo,kad i prieki +1 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(happysmile @ 2013 03 31, 20:29)
Jus teisi, pasigooglinau, bet prie skrydzio puikiai parasyta buvo,kad i prieki +1 blink.gif

itariu pas jus buvo naktinis skrydis ir +1 greiciausiai reiske kita diena, ta prasme,kad iskrendat pvz.14 d., o atskrendat jau 15-os nakti rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip sis psl ar patikimas?
https://www.rhinocarhire.com
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2013 04 03, 16:36)

ir mane domintu patikimumas, nes kuo toliau i miska, tuo daugiau klausimu iskyla del auto nuomos smile.gif Pirma karta kaip nuomuojames, sunku kazka suprasti ir issirinkti g.gif
Atsakyti
Sveiki, su merginom iskrendam balandzio gale i Maljorka, gal galit kas pasakyt kokios ten kainos parduotuvese? turguj? pigu, brangu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ind123 @ 2013 04 04, 09:53)
Sveiki, su merginom iskrendam balandzio gale i Maljorka, gal galit kas pasakyt kokios ten kainos parduotuvese? turguj? pigu, brangu? smile.gif

Maistas kazkiek brangesnis nei Lt, bet riekia ziureti. Pvz kai kurie vynai pigiau, arba tiek pat. Galite uzsirauti ant kokiu nors ispardavimu, tai dar ir pigiau kazka nusipirkti.
Ten visokie ciuziniai, skaros, maikutes ir t.t. tai man pasirode, kad tiek pat, kaip LT
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 04 04, 11:12)
Maistas kazkiek brangesnis nei Lt, bet riekia ziureti. Pvz kai kurie vynai pigiau, arba tiek pat. Galite uzsirauti ant kokiu nors ispardavimu, tai dar ir pigiau kazka nusipirkti.
Ten visokie ciuziniai, skaros, maikutes ir t.t. tai man pasirode, kad tiek pat, kaip LT

Kad super pigu kaip visi sako tai tikrai nera?
Atsakyti
Sveiki,

o realu gauti transferį dviem žmonėms, viešbutis 70 km nuo oro uosto už 30 eurus ? g.gif
Ačiū.
Atsakyti