Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Bet vanduo rugseji siltesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 22, 17:55)
Bet vanduo rugseji siltesnis  g.gif

Del vandens nesigincysiu, termometro nesivezioju biggrin.gif Logiskai, tai taip smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas buvot kartais „Esperanza Mar“ 4* viesbutyje? Kaip suprantu tai jis CalaBona miestelyje, prie juros uosto... Aisku, esiu dar visa tema ir senesne spaskiatyt, bet vistik, gal kas atsakysit, nes del viesbucio reiktu greit apsisprest...
Atsakyti
kiekvienais metais nuomojames is hiperrentacar tai nesiskundziam viskas ok smile.gif o del es Trenc papludymio tai nezinau nezinau, bent jau mano nuomone jis tikrai ne graziausias, net nesuprantu del ko jis skaitomas graziausias, man labiau patinka mazi papludymiai, zymiai jaukesni.
Atsakyti
QUOTE(terranova @ 2013 03 23, 17:16)
kiekvienais metais nuomojames is hiperrentacar tai nesiskundziam viskas ok smile.gif

4u.gif
o kaip su draudimu pas juos? kai rezervuojat į bendrą sumą būna viskas įtraukta ar paimant dar reikia ką nors papildomai išsipirkti (aš apie draudimą)
Atsakyti
QUOTE(Čiumeka @ 2013 03 25, 17:01)
4u.gif
o kaip su draudimu pas juos? kai rezervuojat į bendrą sumą būna viskas įtraukta ar paimant dar reikia ką nors papildomai išsipirkti (aš apie draudimą)

Dabar tiksliai nepamenu, bet man rodos neyeina draudimas i bendra suma, bet tiksliai nezinau, reik paziuret ka raso kai bandai per interneta ishsinuomot, gal del to taip ir yra pigiai : )
Atsakyti
O auto issinomuoti galima tik turint kreditine kortele?
Atsakyti
QUOTE(terranova @ 2013 03 26, 13:54)
Dabar tiksliai nepamenu, bet man rodos neyeina draudimas i bendra suma, bet tiksliai nezinau, reik paziuret ka raso kai bandai per interneta ishsinuomot, gal del to taip ir yra pigiai : )

AR 3 dienom 233 eur už 7vietų auto yra pigiai? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas pirkotės kelionę per http://kelioniuagentas.lt/ ?
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2013 03 26, 14:59)

Konkreciai atsakyti butu sunku, bet internetu rezervuoti be kreditines manau nepavyks, seip bandykite susisiekti su nuomos kompanija arba tiesiogiai vietoje nuomos biure, manau pavyks bet reikes nemazo uzstato, net ir turint kreditine , mano atveju yra teke palikti 400-900eur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(belzebubas @ 2013 03 26, 19:15)
Konkreciai atsakyti butu sunku, bet internetu rezervuoti be kreditines manau nepavyks, seip bandykite susisiekti su nuomos kompanija arba tiesiogiai vietoje nuomos biure, manau pavyks bet reikes nemazo uzstato, net ir turint kreditine , mano atveju yra teke palikti 400-900eur smile.gif

Kur taip tekę palikt? Man niekada, niekur neteko.
Atsakyti
Kiek maždaug oro ir vandens temperatūra būna gegužės pabaigoje?
Ir koks ten laiko skirtumas? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wife @ 2013 03 26, 14:59)

Mes auto rezervavome internetu, jokio užstato nereikėjo, "Rent a Car" o nuvažiavę atsiskaitėme internetine paprasta kortele viežbutyje irgi internetine kortele net nustebome kad priėmė laisvai, bet čia Tenerifėje, bet sakėme daugiau nerizikuosime nes su kreditine visur ramiau ax.gif
Atsakyti