Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Niekadeja1 tu gal Maljorkoje gyveni? O kas ten sake apsigyvens ferera beach viesbuti tai salia yra man graziausias papludimys esmeralda, kaip supratau gyvensit cala ferea miesteli tai pats miestelis man nelabai patinka, bet pestute 10 - 15 min yra kitas miestelis cala dor, ten papludymiai grazesni smile.gif o geguzes men nzn, preita geguze as su dzinsais ir maikute vaiksciojau, ejau maudytis, bet jau prisiverciant i vandeni lysdavau
Atsakyti
QUOTE(terranova @ 2013 03 20, 17:34)
Niekadeja1 tu gal Maljorkoje gyveni? O kas ten sake apsigyvens ferera beach viesbuti tai salia yra man graziausias papludimys esmeralda, kaip supratau gyvensit cala ferea miesteli tai pats miestelis man nelabai patinka, bet pestute 10 - 15 min yra kitas miestelis cala dor, ten papludymiai grazesni smile.gif o geguzes men nzn, preita geguze as su dzinsais ir maikute vaiksciojau, ejau maudytis, bet jau prisiverciant i vandeni lysdavau

Aciu uz patarimus, bandysim pasizvalgyti is anksto wink.gif Del temperaturos noretusi silciau zinoma, tikiuosi truputi daugiau nei 18, ziurint dabar oru prognozes jau buna 14 rolleyes.gif bet kaip bus taip smile.gif
Atsakyti
Beje jusu miesteli pigiausias masinu nuomavimosi punktas http://www.hiperrentacar.com/
Atsakyti
QUOTE(terranova @ 2013 03 21, 15:14)
Beje jusu miesteli pigiausias masinu nuomavimosi punktas http://www.hiperrentacar.com/

Aciu uz naudinga informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(terranova @ 2013 03 21, 16:14)

gal kas per čia nuomavotės? probelmų nebuvo? prisiskaitėm internete apie daugumą auto nuomų kaip apgaudinėja, tarkim išnuomoja ne su pilnu draudimu arba didele franšize arba įlenktą kur nors, o paskui prašo sumokėti keletą tūkst. kaip baudą.
Esam rezervavę pas juos, bet jau neramu darosi doh.gif už 7 vietų auto už 3 dienas paskaičiavo 233 eur (+booster vienam vaikui). Ar čia normali kaina?
Į ką atkreipti dėmesį skaitant sąlygas? g.gif
Atsakyti
Dėl paplūdimių, tai vienu iš geriausių Europoje įvardina­mas – Es Trenc. Pietinėje Maljorkos dalyje. Čia nuošalu, ramu. Bet reiktų įspėti, kad nemažai ir nudistų smile.gif Tai jeigu kam tai kliūtis ir taip pat norintiems būti su vaikais - Estanys. Tarp vietinių iš labiausiai mėgstamų – Es Carbo, Es Dolc (šitame kiek mažiau žmonių).
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 03 22, 10:25)
Dėl paplūdimių, tai vienu iš geriausių Europoje įvardina­mas – Es Trenc. Pietinėje Maljorkos dalyje. Čia nuošalu, ramu.

Kad ramu, tai nepasakyciau. Birzelio menesi buvo marios zmoniu. Vienas prie vieno musu Palanga unsure.gif. Man daug mielesni buvo Sa Calobros ir Cala Dor miestelio papludymiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 22, 14:13)
Kad ramu, tai nepasakyciau. Birzelio menesi buvo marios zmoniu. Vienas prie vieno musu Palanga  unsure.gif.

Man daug mielesni buvo Sa Calobros ir Cala Dor miestelio papludymiukai  wub.gif

Tas papludymys keli km, jeigu gerai suprantu. Tai taip visus tuos kelis km ir buvo tirstai nugultas ? Neprivaziavom pernai patys patikrinti grožio per didelį užimtumą blush2.gif

Tie įlankose, tai gėris drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 22 kovo 2013 - 14:45
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 22, 14:44)
Tas papludymys keli km, jeigu gerai suprantu. Tai taip visus tuos kelis km ir buvo tirstai nugultas ? Neprivaziavom pernai patys patikrinti grožio per didelį užimtumą  blush2.gif

Tie įlankose, tai gėris  drinks_cheers.gif

Kiek akys uzmate, tai zmoniu tikrai buvo daug. Ir visokios mergaites su savo skudureliu siulymais doh.gif Zodziu, Es Trenc mums labai nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 22, 15:13)
Kad ramu, tai nepasakyciau. Birzelio menesi buvo marios zmoniu. Vienas prie vieno musu Palanga  unsure.gif. Man daug mielesni buvo Sa Calobros ir Cala Dor miestelio papludymiukai  wub.gif

Nu va doh.gif mes buvom rugsėjį... Tai tikrai nebuvo nei marių žmonių, nei nugulta. Jis ilgas. Palangos kaip tik negalim pakęst, visada ilsimės Pervalkoj, Juodkrantėj, todėl ir rinkomės Es Trenc, Estanys. Aš tai pirmą kartą juose buvau, o vyras jau ne kartą buvęs... Kas buvo nugulta, tai Formentor paplūdimys, beje, Sa Calobroj buvo tikrai daaaug žmonių g.gif
Na, gal priklauso nuo metų laiko... Rugsėjo viduryje oras buvo apie 27-29 laipsnius, vanduo 23-24.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 22 kovo 2013 - 15:36
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 03 22, 15:36)

Na, gal priklauso nuo metų laiko... Rugsėjo viduryje oras buvo apie 27-29 laipsnius, vanduo 23-24.

Tai, kad ir birzeli tempra tokia pat buvo, gal dar karsciau doh.gif
Kas megsta jaukesnius, mazesnius papuldymius, tai Es Trenc tikrai nepatariu, nebent del smalsumo, kaip atrodo. Beje, parkavimasis ten mokamas, tik nepamenu diena 3 ar 6 eur.
Atsakyti
Taip, parkavimas mokamas. Nors mes nemokėjom, nes ateidavom pėsčiomis, kadangi nemėgstam kur daug žmonių, tai rinkomės Colonia Sant Jordi miestelį, todėl ateiti iki Estanys visai netoli, kaip ir Es Carbo, Es Dolc, o iki Es Trenc kiek toliau.

Gaila, negaliu foto įkelt, nes visur su savais snukučiais doh.gif biggrin.gif

Vieną tik radau, kur be mūsų, tik mažai kas matosi, bet žmonių nebuvo daug, čia tarp Es Trenc ir Estanys

user posted image

Sakydama, kad žmonių kiekis priklauso nuo metų laiko, turėjau galvoje, kad birželis yra labai sezono laikas, o rugsėjis jau nebe taip, nes daug šeimų su mokyklinio amžiaus vaikais tokiu metu nebeatostogauja ir pan. O kad temperatūra birželį karštesnė, tai tikrai tikiu. Mes rinkomės būtent ramesnį laiką ir, kad mažiau karšta būtų.

Atsiprašau, daugiau neagituosiu, nes nesakiau, kad Es Trenc geriausias, tiesiog vadinamas vienu geriausių, mes dažniau būdavom kituose paplūdimiuose, nes mums paprasčiausiai jie arčiau buvo 4u.gif
Jeigu specialiai važiuoti iš kitų miestų vien dėl paplūdimio, tai manau, kad neverta bet kokiu atveju, o jei apsistojus netoliese, tai tada kitaip 4u.gif
Atsakyti