Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(dianita @ 2013 06 08, 22:07)
čia nuo karščio toks pykčio priepuolis? smile.gif

juk mergina tik norėjo pasakyti, kad ši sala neverta tokios kainos ir tiek.. ir tam pritariu. Tiek mokėti ir dar beveik keturias valandas skristi... nereikia tailandų, už tokią kainą gali gražesnę vietą kad ir salą Europoje (jei pasiseks ir ne tik) aplankyti. O dabar yra geromis kainomis paskutinės minutės kelionių tiems, kas dar neišmoko planuotis atostogų.. ir tikrai yra gerų kelionių, maljorka ne panacėja

M? g.gif A skaityt nemokat?
As kalbu apie 1200 i tailanda. Tegu man suranda nors panaaaasia kaina bigsmile.gif

Dauguma perka bilietus iki 500 Lt. Todel lyginti su Tailandu - mazu maziausiai kvailyste.
Atsakyti
Man atostogos ne vieta taupyti pinigus.
Vieni gali su 2-3 persėdimais 2 paras skirsti, kad 300 lt sutaupyti, kitas geriau permokes bet skirs komfortiškai, čia kaip kam. Gal kažkam orouoste pralestas laikas kaip nuotykis atrodo bigsmile.gif Kiekvieno pasirinkimas.

Neverta dėl to diskutuoti. Jei parašė, kad už tokią kainą pirko, nematau prasmės tuo netikėti ir piktintis, kažkam pasisekė thumbup.gif

Žalia Ruta, lygint bet ką su bet kuo galima, kas tuo metu žmogui galvoje tą ir sako laugh.gif Aš šiais metais svarrsčiau ar skirsti į Havajų salas ar į Maljorką laugh.gif Žinoma čia nesulyginamos salos, kainos ir visa kita... Bet svarsčiau tarp šių variantų ax.gif Pasirinkau maljorka, dėl to ,kad su vaikais gali būti sunkoka taip toli skristi, ir vyras ilgų atostogų negavo, nes į Havajus jau 3-4 savaitem skirstumėme ax.gif
Bet labai gerai,kad parašėte, jog tokios kainos ne standartas, o išimtiniai atvejai drinks_cheers.gif Nes tikrai, kartai skaitant forumą susidaro nuomonė, kad visi už dyka skraidžioja laugh.gif
Atsakyti
Norėčiau, kad kas nors man padėtų apsispresti... 4u.gif
Manėm, kad norim kelionės su AI, bet dabar lyg ir mąstom apie HB. Ką patartumėt šiuo klausimu? Jeigu nedidelis kainų skirtumas, tai gal rinktis AI... g.gif Norėtųsi ir pakeliauti per 7d, bet jeigu pasiimtumėm AI, tai lyg ir būtumėm pririšti prie viešbučio... O vietinėse kavinukėse kainos kokios? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2013 06 09, 08:30)
Aš šiais metais svarrsčiau ar skirsti į Havajų salas ar į Maljorką  laugh.gif

Bet ne kainas gi lyginot laugh.gif

Dar labai patiko pasakymas, kas iki Maljorkos 4 valandos skrydzio. Didesnej saly zmones i darba tiek per diena suvazineja, o cia atostogoms nuvykti laikas per ilgas lotuliukas.gif
Oj buozes nuo lietuvos zagres lotuliukas.gif

Ir siaip, mano bobutes kaimo kaimyno sunaus anukas, tai po visa pasauli uz 500 euru apkeliavo, o cia, durneliai, i maljorka uz 500 lt skrenda bigsmile.gif cool.gif

Tikiuos, skaitytojai sugebes atsirinkti is komentaru pelus nuo grudu. Ir nepraras upo keliauti.

Jei jau rimtai, tai kiekvienas atostogas gali sugadinti pataupyti pinigai ant nusiurusio viesbucio, nes daznai visokios zoses nori gerai ir uz dyka.
Netikusiai pasirinktas miestelis.
Neisnuomota masina.. Ir vel gi, kodel sakoma, kad pigiau nuomotis vietoj? g.gif Jokiu argumentu, jokiu realiu patarimu. Galetu tema buti ir naudingesne.

O nusivylimas daznu atveju yra paciu nemokejimas planuotis atostogu
Papildyta:
QUOTE(NickaD @ 2013 06 09, 09:36)
Norėčiau, kad kas nors man padėtų apsispresti... 4u.gif
Manėm, kad norim kelionės su AI, bet dabar lyg ir mąstom apie HB. Ką patartumėt šiuo klausimu? Jeigu nedidelis kainų skirtumas, tai gal rinktis AI...  g.gif Norėtųsi ir pakeliauti per 7d, bet jeigu pasiimtumėm AI, tai lyg ir būtumėm pririšti prie viešbučio... O vietinėse kavinukėse kainos kokios?  4u.gif

Pirmiausiai, tai ka jus veiksite per tas dienas.
Nes pusryciai nuo 8 iki beveik 11. O jau 18 valanda (cia kaip kur) - vakariene. Tai kada pietaut? Nebent su leliukais as imciau AI... Ir tai dar.. Nes gaunasi, kad valgai ir valgai. Ir gi musu mentalitetui budinga, kad jei sumoki, tai ir reikia 'atvalgyti' uz tai, nori, ar nenori.

Kavinese nera pigu. Bet pietaut man jose nebudavo reikalo, nes nespedavom isalkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 birželio 2013 - 08:42
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 06 09, 09:45)

Pirmiausiai, tai ka jus veiksite per tas dienas. 
Tai kada pietaut? Nebent su leliukais as imciau AI...
Kavinese nera pigu. Bet pietaut man jose nebudavo reikalo, nes nespedavom isalkti.

Per planuojam pakeliauti kokias 5d po salą, tad ir mąstom, kad su AI būsim pririšti prie viešbučio... g.gif Mažų vaikų pas mus nėra.
Kad mes išalksim tai čia faktas...
Tai vat ir klausimas kyla ar susidarytų ta pati pinigų suma renkantis AI ar valgant kavinėse.. g.gif Turbūt, kad nelabai...
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2013 06 09, 10:39)
Per planuojam pakeliauti kokias 5d po salą, tad ir mąstom, kad su AI būsim pririšti prie viešbučio...  g.gif Mažų vaikų pas mus nėra.
Tai vat ir klausimas kyla ar susidarytų ta pati pinigų suma renkantis AI ar valgant kavinėse..  g.gif Turbūt, kad nelabai...

Žiūrint koks skirtumas.
Aš daugiau ne maistą, o gerimus paskaičiuočiau blush2.gif
Nes jei imi AI, tai įeina ir tam tikri alkoholiniai gerimai, vis viena vakare pagurksnoji vyno blush2.gif Plus kava/arbata, ledai per pietus.

O kai imi su pusryčiais ir vakariene tai tik ryte sultys, kava/arbata buna, vakarais dažniausiai nieko nebuna, geriausiu atveju arbata/kava, vanduo.

Mes ėmėme su pusryčiais ir vakariene, už AI butu reikeje primoketi apie 1500-2000 lt. apie 500 euru su dviem mažais vaikais (per diena 60 euru). Mes nesame dideli alkoholio "gerejai", apsiribojame viena dviem taurem vyno, tikiuosi išleisime mažiau nei 500 eurų už papildoma maitinima ax.gif

Čia labai nuo poreikių priklauso 4u.gif

Aš jūsų vietoje tikrai neimčiau, būsite laisvesni, paragausite ne tik viešbučio maisto, tuo labiau, kad daug keliausite. O vakare vyno buteli galima ir viešbučio restorane nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatyte.r: 09 birželio 2013 - 11:32
QUOTE(NickaD @ 2013 06 09, 11:39)
Per planuojam pakeliauti kokias 5d po salą, tad ir mąstom, kad su AI būsim pririšti prie viešbučio...  g.gif Mažų vaikų pas mus nėra.
Tai vat ir klausimas kyla ar susidarytų ta pati pinigų suma renkantis AI ar valgant kavinėse..  g.gif Turbūt, kad nelabai...

Mes emem AI, bet viesbutyje tik pusryciavom kasdien. Viena kart pietavom ir gal puse praleisto laikotarpio spedavom grizti "ant vakarienes" smile.gif Bet del to nei kiek nesigailim, nes nelabai daug kainavo, o patogu, kai bet kada grizes i viesbuti gali gauti gerimus, o tarp pietu ir vakariens dar ir snack baras veike.
Kavinese dviese isleisdavom apie 30 eur: du patiekalai, desertai, alus, vynas, cola. Aisku, neskaitant puikios vietos, kur uz pietus nepalikdavom daugiau 10 eur. bet cia greiciau isimtis, nei taisykle. Hot dogas gatves kioske maciau uz 2 eur biggrin.gif
Atsakyti
Po ilgų svarstymų ir galvojimų užsisakėme Complejo Calas de Mallorca Resort. Maitinimas AI, mums kaip tik taip patogiau. ax.gif Tikrai nesijaučiame pririšti: norime keliaujame ir maitinamės kitur, tačiau kai kaina AI ir HB skiriasi keliais šimtais litų, tai nesukam dėl to galvos. ax.gif Tikrai nesame iš tų, kurie visą laiką leidžia viešbučio teritorijoje. biggrin.gif Kaip renatyte.r rašė, norisi ir vyno taurę išgerti, ir alučio gurkštelti ir nereikia skaičiuoti, galvoti. Apsiskaičiuoji namuose, kiek gali skirti atostogoms. Kiekvienam individualiai, todėl žmonės renkasi tai, kas jiems labiausiai tinka ir patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 09 birželio 2013 - 15:07
Tie kas turit AI, paprašykit, kad įdėtų jums pietums kažką į kelionę. Nežinau kokį lauknešėlį suruošia, nebeandžiau, bet net mūsų pigesniam nei pigiam variante buvo galimas toks variantas, tik reikia iš vakaro pranešt, kad rytoj norėsi.
O šiaip, važiuoti kažkur galima po pusryčių, grįžti ant vakarienes, kaip mes ir darėm, vakarienė buvo iki 9. Skirtumas tarp HB ir AI buvo 20 svarų, tai nor sir mažai naudojomies, bet tikrai tuo keliasdešimt svarų išnaudojom, gėrimams, ledams, kavai. Žodžiu, apsimokėjo, nors realiai tai pietus valgėm tik kelias dienas, pirmą ir paskutinę.
Dėl mašinos nuomos on line ar gyvai, man esminis skirtumas, kad nereikia naudoti kreditinės. Visai nenoriu, kad kažkas man užšaldytų kelis tūkstančious keliom savaitėm rolleyes.gif Kiek mokėjom, parašiau kelis puslapius atgal. Mašina mažytė Fiat panda, ėmėm mažiausią, važinėt serpentinais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 09 birželio 2013 - 15:32
QUOTE(Forget @ 2013 06 09, 16:32)
Dėl mašinos nuomos on line ar gyvai, man esminis skirtumas, kad nereikia naudoti kreditinės. Visai nenoriu, kad kažkas man užšaldytų kelis tūkstančious keliom savaitėm  rolleyes.gif  Kiek mokėjom, parašiau kelis puslapius atgal. Mašina mažytė Fiat panda, ėmėm mažiausią, važinėt serpentinais

Mašiną mes iš anksto užsisakėm internetu iš rentalcars. Gavom iš Centauro Ford fiestą (ėmėm diesel-truputi brangiau, bet ekonomiškesnė) į kainą įėjo pilnas draudimas su nulinė frančizė, nemokamas atšaukimas. Pinigus nusirašė prieš mėn., vietoj pirkom dar papildomą stiklų- veidrodėlių draudimą 6eu dienai, niekas daugiau nieko neužšaldė ir baką kuro (jei nuomuoji daugiau nei 3d, beveik visur taip gauni pilnu baku, atiduodi tuščiu). Tarp kitko - Centauro mums patiko. Jų ofisas netoli orouosto, išėjom su lagaminais, radom jų autobusiuką, 5min ir vietoj. Kol pasiėmėm mašiną užtrukom gal dar 10-15 min. Gražinant irgi jokių problemų, viskas labai operatyviai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meggem @ 2013 06 09, 18:21)
Mašiną mes iš anksto užsisakėm internetu iš rentalcars. Gavom iš Centauro Ford fiestą (ėmėm diesel-truputi brangiau, bet ekonomiškesnė)  į kainą įėjo pilnas draudimas su nulinė frančizė, nemokamas atšaukimas. Pinigus nusirašė prieš mėn., vietoj pirkom dar papildomą stiklų- veidrodėlių draudimą 6eu dienai, niekas daugiau nieko neužšaldė ir baką kuro (jei nuomuoji daugiau nei 3d, beveik visur taip gauni pilnu baku, atiduodi tuščiu). Tarp kitko - Centauro mums patiko. Jų ofisas netoli orouosto, išėjom su lagaminais, radom jų autobusiuką, 5min ir vietoj. Kol pasiėmėm mašiną užtrukom gal dar 10-15 min. Gražinant irgi jokių problemų, viskas labai operatyviai.  4u.gif

drinks_cheers.gif mes centaure irgi nuomavomes, tikrai jokiu blogiu atsiliepimu negaliu pasakyti, viskas sklandziai ir greitai. Mums visoms atostogoms 1 sav. ekonomiska hunday masinyte su visais pilnais draudimais ir pilnu kuro baku kainavo nepilnai 900 lt.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 06 09, 18:33)
drinks_cheers.gif  mes centaure irgi nuomavomes, tikrai jokiu blogiu atsiliepimu negaliu pasakyti, viskas sklandziai ir greitai. Mums visoms atostogoms 1 sav. ekonomiska hunday masinyte su visais pilnais draudimais ir pilnu kuro baku kainavo nepilnai 900 lt.

Manau,kaip beskaičiuosi, internetu nuomuotis gaunasi pigiau nei vietoj. Pigiausi variantai vietinėse firmose apie 30 eu dienai.
Atsakyti