Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Sveiki, keliauninkai. biggrin.gif
Norėčiau jūsų patarimo ir konsultacijos: gal kas buvote Hotel Delta 4 ir galite pakomentuoti.
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 06 05, 17:50)
Kokiame miestelyje gyvenote, gal Palmanovoj?
Ir dar klausimelis, kiek laiko uztrunka drakono urvuose pasivaiksciojimas? Galvojam kad negasdinti vaiko, pirma eit vienam, paskui kitam, bet ar neuztruksime ilgai? Ten grupes vedamos viena po kitos ar kaip? Ar imanoma man isejus, suspeti vyrui eiti iskart su kita grupe? 4u.gif

Arenalyje gyvenom doh.gif nerekomenduoju niekam biggrin.gif

Į Drakono uolas įėjimas kas valandą, 11, 12, 13 ir t.t. maždaug tiek ir užtrunka. Pats negali, eini su minia ir tiek. Tai jei jūs eisit 11, vyras galės tik 12. Nes tie vokiečiai kol susistumdo, kol sueina, kol susėda lotuliukas.gif patarčiau eiti priekyje, kad girdėt ką gidas sako, jei pasiseks ir jis šnekės angliškai biggrin.gif Mums šnekėjo. Buvo visai mažų vaikų, bet niekas neverkė, ansčiau išeiti irgi nepavyks. Užtrunka kol visus susodina tam koncertui. Irgi patarčiau sėst į priekį. Nes po koncerto, galima plaukti link išėjimo valtele, arba eiti pėškom. tai jei priekyje būsit, pateksit į pirmas valteles. Aišku vėl, kol kai ne kurie viršsvoriniai (ne truputi, o čiut einantys) susėda, o paskui išsiropščia, užtrunka. Tamsu tik per patį koncertą, šiaip nėr atiek tamsu, ka dbūtų ko bijot vaikams. Bent jau man taip atrodo.
Man tas buvimas su daug žmonių, labai nepatinka, nes esu ne ekskursijų žmogus, man noris pačiai vaikščiot, o ne laukt kol ten kas kur žioplinėja. Bet nebuvo taip baisu kaip įsivaizdavau
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2013 06 05, 19:05)
Tikrai keista, ėjau visur kur buvom į suvenyrų parduotuves, nieko  doh.gif  Gal metai ne tie, šiemet neužvežė  biggrin.gif
Teko pirkti pailgas siauras atvirutes, kuries priskirsiu prie skirtukų, į savo kolekciją biggrin.gif Ir tai džiaugiausi, kai radau. Nors iš esmės, paprastų popierinių neperku

Mes pirkome skirtuku picafort'e, ten eidami promenadoje matem beveik kiekvienoje parduotuveje turistams ir dar palmoje buvo pardeje kur paveiksla pirkom senamiestyje.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2013 06 05, 17:40)
Iki Lluc vienuolyno ilga skelias serpantinais, paskui kyli į kalną pėškom. Paplūdymio nėra  schmoll.gif Gražūs vaizdai iš kalno

Gerai pailsėjote, daug aplankėte thumbup.gif

O kiek ilgai tas serpantinas? Kaip nemegstu jų doh.gif Esu jautruolė važiavimams doh.gif biggrin.gif Po to užvažiavus dar toli eiti, mes irgi su vaiku planuojame, kažin imti vežimėlį ar geriau nešti vaiką, gal prisiminsite kokie ten keliai? ax.gif 4u.gif

Dar kvailas klausimas, o kuriame gale prie kokio miesto Lluc vienuolynas yra? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatyte.r: 06 birželio 2013 - 07:07
QUOTE(renatyte.r @ 2013 06 06, 08:06)
O kiek ilgai tas serpantinas? Kaip nemegstu jų  doh.gif  Esu jautruolė važiavimams  doh.gif  biggrin.gif Po to užvažiavus dar toli eiti, mes irgi su vaiku planuojame, kažin imti vežimėlį ar geriau nešti vaiką, gal prisiminsite kokie ten keliai?  ax.gif  4u.gif

Dar kvailas klausimas, o kuriame gale prie kokio miesto Lluc vienuolynas yra?  blush2.gif  4u.gif

Serpetinais visa pakrante, kur Sa colobra. Ten ir Lluc vienuolynas, ji galima pasiekti tik serpantinais. Bet iki ju dar kelio puse velnio, iki tarpeklio dar kelio galas. Su vezimeliu bus lengva.. kelias geras, tik pats tarpeklis akmenuotas.. va ten su vezimu jau nepavaziuosite, manau.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2013 06 05, 13:42)
hmm brangokai skrendat, mes dviese uz kazkur apie 800 lt skridom is kauno su mokesciais g.gif

su viesuoju transportu viskas puiku, yra autobusai puikiai irengti, kaina ziurint kur vaziuosite yra pakankamai maza.. mes nuo alkudijos iki palmos mokejom 6.20 eur i viena puse, vaziuojant mazesnius atstumus nuo 1 eur kazkur prasideda. Viesbutyje pasiklausite reception ir jums duos autobusu tvarkarascius kaip vaziuoja ir paaiskins kiek kainuoja ir panasiai.

galima ir cia paziureti: http://www.tib.org/p...n/web/ctm/inici

Kadangi ilgai zioplinejom ir galvojom i kokia cia sala vykti,tai ir bilietai brangesni jau buvo smile.gif
Atsakyti
Mašiną nuomuosimės tik 1 dieną.

Ką patartumėte aplankyti? Kas paliko didžiausią įspūdį ?
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2013 06 06, 16:21)
Mašiną nuomuosimės tik 1 dieną.

Ką patartumėte aplankyti? Kas paliko didžiausią įspūdį ?

visu pirma, kokiame miestelyje gyvensite? Nes rytineje pakranteje vieni objektai, vakarineje - kiti.
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2013 06 05, 16:41)
Na o mano atsiliepimai apie El Arenal toki: kol kas baisesniam kurorte nebuvau, gerai, kad ten praleidom 1 naktį. Paplūdimyje ramiai nepagulėsi, įkyriai siūlo masažus, akinius, arbūzus, alų ir tt ir pan. Gatvėje vakare išėjus kabinėjasi, kviečia į kavines, ramiai praeiti negalima, kas 5 metus "juoduliai" siūlo visokias "padėlkes"..

Arenalis tikrai baisu...Gerai, kad mes keliavom ir mazai jo matem. Bet tuos akinius ir visokais kitas nesamones susidurem, kad visur beveik siulo. Pazioje Palmoje dar baisiau buvo su tais siulymais smile.gif))

Masinos niekad nesinuomociau inernetu, Vietoje n pasiulos ir kaina deretis galima ir masina vietoj apziuri. Jokiu nereikia depozitu, kreditu ar pan.
Is mokamu obektu buvome kaktusu sode ir del vaiku akvariuma Palmoje aplankeme. Tas kaktusu sodas tai nesamone visiska, akvariumas, kaip uz 23.5 euro.... nu gal...ramybe tokia ir lauke dar parkelis su rykliais ir rajomis yra..nu suaugusiems neverta, bet del vaiku smile.gif Nes jiems masinoje visas dienas sedet ir, kaip mums, papludimiais, kalnais, tarpekliais grozetis, nelabai patiko smile.gif)))

sala grazi, bet kaip maciau kazkas bilietus uz 1200 lt pirko, tai neverta tikrai wink.gif Tokia kaina draugai i tailanda bilietus ziema 'pagavo' smile.gif))

Sekmes keliaujantiems wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nėnė: 08 birželio 2013 - 18:26
QUOTE(nėnė @ 2013 06 08, 19:25)
sala grazi, bet kaip maciau kazkas bilietus uz 1200 lt pirko, tai neverta tikrai wink.gif Tokia kaina draugai i tailanda bilietus ziema 'pagavo' smile.gif))

Sekmes keliaujantiems wink.gif

Kaip man patinka va tokie postai - 1200 i Tailanda. Pasiseka 1 is 10000 gauti tokia kaina - del rysiu. ARBA, jei gyvena UK, Italijoj ar pan. Ar kazkokia extra akcija.. O gal su Arvi? lotuliukas.gif As, budama gan aktyvi ieskotoja ir keliautoja, nepatinginti paziet vos ne kasdien bilietus, nesugebu tokios kainos pagaut, o cia... KAip kokia norma supeza totalia nesamone tamsuoliams.. cool.gif
Jei tokie gudrus - parodykite tokia kaina. Dabar ten pats ne sezonas. Man bent uz 1900 suraskite... Pezalai pezalais ir liekka...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 08 birželio 2013 - 20:22
QUOTE(nėnė @ 2013 06 08, 18:25)

Masinos niekad nesinuomociau inernetu, Vietoje n pasiulos ir kaina deretis galima ir masina vietoj apziuri. Jokiu nereikia depozitu, kreditu ar pan.

Parašykite smulkiai kiek dienų nuomojotės ir kiek kainavo auto...
Kiek pamenu ankstesniuose postuose visi kaip susitarę tvirtino, jog iš anksto nuomotis pigiau, ypač atskridus oro uoste... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 06 08, 21:19)
Kaip man patinka va tokie postai - 1200 i Tailanda. Pasiseka 1 is 10000 gauti tokia kaina - del rysiu. ARBA, jei gyvena UK, Italijoj ar pan. Ar kazkokia extra akcija.. O gal su Arvi?  lotuliukas.gif  As, budama gan aktyvi ieskotoja ir keliautoja, nepatinginti paziet vos ne kasdien bilietus, nesugebu tokios kainos pagaut, o cia... KAip kokia norma supeza totalia nesamone tamsuoliams..  cool.gif
Jei tokie gudrus - parodykite tokia kaina. Dabar ten pats ne sezonas. Man bent uz 1900 suraskite... Pezalai pezalais ir liekka...

čia nuo karščio toks pykčio priepuolis? smile.gif

juk mergina tik norėjo pasakyti, kad ši sala neverta tokios kainos ir tiek.. ir tam pritariu. Tiek mokėti ir dar beveik keturias valandas skristi... nereikia tailandų, už tokią kainą gali gražesnę vietą kad ir salą Europoje (jei pasiseks ir ne tik) aplankyti. O dabar yra geromis kainomis paskutinės minutės kelionių tiems, kas dar neišmoko planuotis atostogų.. ir tikrai yra gerų kelionių, maljorka ne panacėja
Atsakyti