Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(greja @ 2013 05 19, 13:17)
jau paatostogavusios arba gyvenancios mAljorkoje, parekomenduokite prasau tvarkinga viesbuti su AI uz padoria kaina. Pilnas bookingas viebsuciu, bet daugiausia tik su pusryciais.... su vaikais vaziuojant norisi viska iskaiciuota gauti.

Pabandykite per cia paieskoti: http://www.travelrepublic.co.uk/
Yra galimybe paieskoje rinktis All In smile.gif
Atsakyti
Hellen, išsami informacija, puikus pasakojimas 4u.gif

Man šiaip smalsu - kodėl jūs renkatės būtent maljorką, dėl kokių priežasčių, kas nulėmė jūsų pasirinkimą? ax.gif kodėl čia, o ne kur nors kitur, juk panašių salų su tuo, ką joje galima pamatyti ir dar gražesnių yra daug..
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2013 05 19, 14:11)
Hellen, išsami informacija, puikus pasakojimas  4u.gif

Man šiaip smalsu - kodėl jūs renkatės būtent maljorką, dėl kokių priežasčių, kas nulėmė jūsų pasirinkimą?  ax.gif kodėl čia, o ne kur nors kitur, juk panašių salų su tuo, ką joje galima pamatyti ir dar gražesnių yra daug..

Idomus klausimas, net susimasciau. Rinkomes del keliu priezasciu. Pirma, rekomendavo draugai, grize su gerais ispudziais. Antra, vien turistines keliones nenorejome, nes po darbu maratonu norejosi kojas istiesti. Ta pati galiu pasakyti ir apie gamta - nesinorejo visiskos ramybes. Be to, tiko kainos ir kokybes santykis ir beveik atitiko visus musu anksciau isvardintus poreikius : saule geguzes menesi, zydra jura, grazi gamta bei sokiai iki ryto bigsmile.gif Trecia, nera galimybes is anksto planuotis atostogas - kada susiderinu su antra puse, tada jau griebiam, ka geriausia randam rolleyes.gif
Kitas grazias ir ramesnes salas mes paliekame laikotarpiui, kada prioritetu sarase issibrauks "naktinis gyvenimas", bet isirasys "viesbutis tinkamas vaikams" 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helllen: 19 gegužės 2013 - 13:41
Sveikos 4u.gif
liepos viduri planuojam skrydi i Maljorka jungiuosi i jusu buri cool.gif Tuo paciu gal atsiras skrendanciu tai paciai datai 4u.gif
Atsakyti
Gal yra atsiliepimu apie si viesbuti? Fergus Style Cala Blanca Suites Hotel 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, mes vakar sugryzome is Maljorkos, trumpam uzsukau. Permeciau keleta postu ir visiskai pritariu del Alcudijos, man ten antra Palanga doh.gif Juros spalva skiriasi ir tiek. Na taip gal kas keliauja ne su vaikais, o siaip smagiai iki paryciu praleisti laika galbut ir smagu, bet manes nesuzavejo.
Aplenkeme tikrai nemazai salos, bet man rytine pakrante kazkas nuostabaus wub.gif Gyvenome Cala Fererra, prie pat Cala Dor, ilankeles labai grazu, vejo nesijaucia wub.gif Noriu atgal, vien pagalvojus, kad rytoj i darbus verysad.gif
Zodziu mums labai patiko, nors oras nuo ketvirtadienio siek tiek pablogejo, buvo audru, lietaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejunai: 19 gegužės 2013 - 16:35
QUOTE(Helllen @ 2013 05 19, 14:40)
Idomus klausimas, net susimasciau. Rinkomes del keliu priezasciu. Pirma, rekomendavo draugai, grize su gerais ispudziais. Antra, vien turistines keliones nenorejome, nes po darbu maratonu norejosi kojas istiesti. Ta pati galiu pasakyti ir apie gamta - nesinorejo visiskos ramybes. Be to, tiko kainos ir kokybes santykis ir beveik atitiko visus musu anksciau isvardintus poreikius : saule geguzes menesi, zydra jura, grazi gamta bei sokiai iki ryto  bigsmile.gif Trecia, nera galimybes is anksto planuotis atostogas - kada susiderinu su antra puse, tada jau griebiam, ka geriausia randam  rolleyes.gif
Kitas grazias ir ramesnes salas mes paliekame laikotarpiui, kada prioritetu sarase issibrauks "naktinis gyvenimas", bet isirasys "viesbutis tinkamas vaikams"  2.gif

Yra "neramesniu" salu nei maljorka:) na paziuresiu savo ispudzius, man bus pirmas kartas, bet as daug kur buvusi ir bent jau maljorkos nuotraukos nenustebino po graikijos salu, maltos, sardegnos, ibizos ir t.t. Na kita sestadieni isskrendu, paciai idomu.. Mano atveju as cia visai nenorejau, bet nepavyko i planuota rodo sala ir emem tuo metu geriausia pasiulyma nes i turkija nenorejom o kretoje esam daug kartu buve, man ten rojus kai norisi poilsio ir naktinio selimo:) taigi bus kazkas naujo salu tema:)
Papildyta:
QUOTE(vejunai @ 2013 05 19, 17:34)

Zodziu mums labai patiko, nors oras nuo ketvirtadienio siek tiek pablogejo, buvo audru, lietaus.

Hmm ar tik nebus lietuvoje karsciau nei maljorkoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 05 19, 16:34)
Sveiki, mes vakar sugryzome is Maljorkos, trumpam uzsukau. Permeciau keleta postu ir visiskai pritariu del Alcudijos, man ten antra Palanga  doh.gif Juros spalva skiriasi ir tiek. Na taip gal kas keliauja ne su vaikais, o siaip smagiai iki paryciu praleisti laika galbut ir smagu, bet manes nesuzavejo.
Aplenkeme tikrai nemazai salos, bet man rytine pakrante kazkas nuostabaus  wub.gif  Gyvenome Cala Fererra, prie pat Cala Dor, ilankeles labai grazu, vejo nesijaucia  wub.gif Noriu atgal, vien pagalvojus, kad rytoj i darbus  verysad.gif

Gal netycia gyvenote Aparthotel Fererra Blanca? Svarstome ji, bet labai norisi ten buvusiu nuomones.
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2013 05 19, 18:18)
Gal netycia gyvenote Aparthotel Fererra Blanca? Svarstome ji, bet labai norisi ten buvusiu nuomones.

Man rodos gretimasi musu buvo ferrera blanca, bet neesu tikra. Gyvenome Apt Ferrera beach. Nieko labai blogo negaliu pasakyti, bet kai kas mane erzino. Servisas Maljorkoje man nelabai patiko. Man ji nera isvystyta poilsiui keliaujant su vaikais, taip kaip tarkim Turkija, Egiptas. Maistas superinis, tikrai ivairus, vaikai irgi rado ka valgyti. Bet veiklos vaikams nebuvo daug. Nors ten pas juos dar tik sezonas kaip supratau prasideda, vyksta darbai, derinimai ir panasiai. Animatoriai musu laiku dar nedirbo siam viesbutyje. Bet tarkim inturotel viesbutis mane suzavejo, nes eidavome ten i papludimi, ten veiklos daugiau ir visai kas kita tiek vaikams yra kas veikti, tiek vakarais ir tevams ka paziureti. Oras LT tikrai siltesnis lotuliukas.gif paskutines dienas vaiksciojome su striukytemis nes lijo ir vejas didelis buvo, nors nuvykus i kokia Palma sviecia graziai saule ir silciau.
Atsakyti
Rasau is Maljorkos smile.gif Vakar velai vakare atskridom, autobuse oro uoste prasedejom beveik 2 val kol visi susirinko ir pajudejom doh.gif Nakti buvo labai salta, siandien irgi visa diena apsiniauke, didelis vejas ir salta, gavom ir lietaus unsure.gif pasiemiau tik viena megztuka, o visi kiti rubai vasariski, tai jei ir toliau toks oras bus, nezinau ka reiks daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 05 21, 17:05)
Rasau is Maljorkos smile.gif Vakar velai vakare atskridom, autobuse oro uoste prasedejom beveik 2 val kol visi susirinko ir pajudejom  doh.gif Nakti buvo labai salta, siandien irgi visa diena apsiniauke, didelis vejas ir salta, gavom ir lietaus unsure.gif pasiemiau tik viena megztuka, o visi kiti rubai vasariski, tai jei ir toliau toks oras bus, nezinau ka reiks daryt  g.gif

Velnias vis tik reikejo geguzes menesi pieciau skristi:( tai reikes siltesniu rubu isimesti:(
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2013 05 21, 17:44)
Velnias vis tik reikejo geguzes menesi pieciau skristi:( tai reikes siltesniu rubu isimesti:(

Tai jau tikrai! Kai pasiziuriu, kad Kretoj dabar apie +30, tai galvoju, kad galejom geriau ten antra karta skrist.
Jei artimiausiom dienom cia skrendat, tai tikrai isimeskit siltesniu rubu. Pranesiu dar gal ryt ar poryt ar gereja cia orai ar ne wink.gif
Atsakyti