QUOTE(Helllen @ 2013 05 19, 14:40)
Idomus klausimas, net susimasciau. Rinkomes del keliu priezasciu. Pirma, rekomendavo draugai, grize su gerais ispudziais. Antra, vien turistines keliones nenorejome, nes po darbu maratonu norejosi kojas istiesti. Ta pati galiu pasakyti ir apie gamta - nesinorejo visiskos ramybes. Be to, tiko kainos ir kokybes santykis ir beveik atitiko visus musu anksciau isvardintus poreikius : saule geguzes menesi, zydra jura, grazi gamta bei sokiai iki ryto
Trecia, nera galimybes is anksto planuotis atostogas - kada susiderinu su antra puse, tada jau griebiam, ka geriausia randam
Kitas grazias ir ramesnes salas mes paliekame laikotarpiui, kada prioritetu sarase issibrauks "naktinis gyvenimas", bet isirasys "viesbutis tinkamas vaikams"
Yra "neramesniu" salu nei maljorka:) na paziuresiu savo ispudzius, man bus pirmas kartas, bet as daug kur buvusi ir bent jau maljorkos nuotraukos nenustebino po graikijos salu, maltos, sardegnos, ibizos ir t.t. Na kita sestadieni isskrendu, paciai idomu.. Mano atveju as cia visai nenorejau, bet nepavyko i planuota rodo sala ir emem tuo metu geriausia pasiulyma nes i turkija nenorejom o kretoje esam daug kartu buve, man ten rojus kai norisi poilsio ir naktinio selimo:) taigi bus kazkas naujo salu tema:)
Papildyta:
QUOTE(vejunai @ 2013 05 19, 17:34)
Zodziu mums labai patiko, nors oras nuo ketvirtadienio siek tiek pablogejo, buvo audru, lietaus.
Hmm ar tik nebus lietuvoje karsciau nei maljorkoje