Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Mes ir rytoj skrendam, tai tikimes kad nebus jau taip blogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 05 13, 23:29)
Manau, kad ir musu atsotogos bus pirma ir paskutini karta geguzes menesi  unsure.gif Nes tiek nervu del tu oru  doh.gif Nors dar labai labai tikiuosi, kad pasitaisys tie orai..

As pernai irgi taip stresavau, bet labai blogo oro nebus. Bus gal kokia diena apsiniaukus - paskirkit kelionems ir nebijokit keisti planu, labiau derinkites prie oru. O as pirma norejau susideti pliusiukus, pakeliaut, o tada jau pasiplezinti ir bac, per keliones kepem, o kai atejo laikas ir patiest placiaja - apsiniauke.. O kaip tik masina grazinom, tai taaaip abydna buvo.
Todel as daugiau ir masina visam laikui imciau. Nes pvz Alcudijoj tai nykuma.. O tikejaus bele kokia gero isgirto kurorto. Nu tokia nesamone man pasirode. Butumem bent masina tureje... Gyveni ir mokais cool.gif
Atsakyti
Hmm kol kas orų prognozė nežavi, tas pats kaip LT unsure.gif

Tai Alcudia vis tik ramu? Tai gerai, kaip tik svajojau apie puikų paplūdimį po viešbučio langais ir mažiau šurmulio.. man tas picafort iš aprašymų visai nieko pasirodė, neramina kiek vokiečių invazija g.gif O šiaip ten angliškai personalas kalba? Nes kiek tripadvisor skaičiau tai be ispanų daugiausiai dominuoja vokiečių kalba g.gif
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2013 05 13, 23:29)
Manau, kad ir musu atsotogos bus pirma ir paskutini karta geguzes menesi  unsure.gif Nes tiek nervu del tu oru  doh.gif Nors dar labai labai tikiuosi, kad pasitaisys tie orai..

Gegužį geriau rinktis Graikiją - ypač Rodo salą ar Kretą, ten puikus oras tokiu metu...Mes ir dabar jau buvom užsisakę Rodą dėl tos pačios priežasties, bet teko keisti maršrutą į maljorką netiketai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 14 gegužės 2013 - 07:54
QUOTE(dianita @ 2013 05 14, 08:53)

Tai Alcudia vis tik ramu? Tai gerai, kaip tik svajojau apie puikų paplūdimį po viešbučio langais ir mažiau šurmulio.. man tas picafort iš aprašymų visai nieko pasirodė, neramina kiek vokiečių invazija g.gif O šiaip ten angliškai personalas kalba? Nes kiek tripadvisor skaičiau tai be ispanų daugiausiai dominuoja vokiečių kalba g.gif

Man tai alcudia BAISU.

Kiek buvau skaicius - tai seimu kurortas. Na, gal ten naktiniu klubu nera. Ten visiskai eilinis plezas. Daug viesbuciu ir didele turgine gatve, kurioje kabakai ir kicines parduotuves. Daugiau ten nieko nera. Absoliuciai nera kur iseiti pasivaikscioti, jokio parkelio..

Geriau vaziuoti i kita kurorta, nes as nesuprantu, kodel alcudijos viesbuciu kainos didesnes.. Mano tai patys blogiausi atsiminimai.. Kaip dabar atsimenu, kad persikraustem is Cala Dor'o. Vos neapsiverkiau pamacius ta isgirtada alcudia..

Aj, dar jachtu uosas ten.

Atsakyti
Sveiki,
noreciau paklausti, gal kas gali rekomenduoti koki viesbuti nesuper toli nuo oro uosto?
Dekui! 4u.gif
Atsakyti
[quote=Žalia Rūta,2013 05 14, 07:39]
As pernai irgi taip stresavau, bet labai blogo oro nebus. Bus gal kokia diena apsiniaukus - paskirkit kelionems ir nebijokit keisti planu, labiau derinkites prie oru. O as pirma norejau susideti pliusiukus, pakeliaut, o tada jau pasiplezinti ir bac, per keliones kepem, o kai atejo laikas ir patiest placiaja - apsiniauke.. O kaip tik masina grazinom, tai taaaip abydna buvo.
Todel as daugiau ir masina visam laikui imciau. Nes pvz Alcudijoj tai nykuma.. O tikejaus bele kokia gero isgirto kurorto. Nu tokia nesamone man pasirode. Butumem bent masina tureje... Gyveni ir mokais cool.gif
[/qauote]
Bandysim derintis prie tu oru, nors labai tikiuosi, kad visas dienas bus sauleta ir karsta biggrin.gif Masinos, deja, bet visam laikotarpiui neturim, bandysim nuomuotis vietoje, nes mes 12 dienu, tai pagalvojau, kad visam laikotarpiui labai jau brangiai gautusi.

[quote=dianita,2013 05 14, 08:53]

Gegužį geriau rinktis Graikiją - ypač Rodo salą ar Kretą, ten puikus oras tokiu metu...Mes ir dabar jau buvom užsisakę Rodą dėl tos pačios priežasties, bet teko keisti maršrutą į maljorką netiketai..
[/quote]
As pati ne LT siuo metu, bet kiek su mama snekejau, tai atrodo LT, na bent jau Vilniuj, daug karsciau nei Maljorkoj.
Kretoje tikrai silciau geguzes menesi, jau dabar ten apie 30 silumos rodo, bet mes Kretoje buvome pries pora metu, tai dabar norejosi kazkur kitur, o apie Roda kazkaip net nebuvau pagalvojus ax.gif

Galetu kas nors, kas dabar Maljorkoje arba gal yra ka tik gryzusiu, parasyt kaip ten orai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 14 gegužės 2013 - 08:53
Kaip manote ar verta nukakti iki Cabrera salos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 05 14, 09:27)
Man tai alcudia BAISU.

Kiek buvau skaicius - tai seimu kurortas. Na, gal ten naktiniu klubu nera. Ten visiskai eilinis plezas. Daug viesbuciu ir didele turgine gatve, kurioje kabakai ir kicines parduotuves. Daugiau ten nieko nera. Absoliuciai nera kur iseiti pasivaikscioti, jokio parkelio..

Geriau vaziuoti i kita kurorta, nes as nesuprantu, kodel alcudijos viesbuciu kainos didesnes.. Mano tai patys blogiausi atsiminimai.. Kaip dabar atsimenu, kad persikraustem is Cala Dor'o. Vos neapsiverkiau pamacius ta isgirtada alcudia..

Aj, dar jachtu uosas ten.

hmm nežinau, Picafort kaip ir priklauso prie Alcudia g.gif nes ten kur mūsų viešbutis, tai netoli ir nacionalinis parkas ir Playa del Muro (už 2 km).. man atrodo čia bus už Alcudia, pati to paplūdimio pradžia.. čia nuoroda: http://sonbaulo.com/situacion_en.php
Kiek skaičiau atsiliepimų, tai pagrindinis nusiskundimas visų šalių piliečių, tai kad per daug vokiečių doh.gif na su jais neteko susidurti, bet gal nebus blogiau nei britai cool.gif
Žodžiu nuskrisiu ir pamatysiu.. jau suplanavau kelias keliones po salą nedideliu spinduliu ir man užteks.. noriu pailsėti o ne važinėtis visas dienas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2013 05 14, 09:52)
As pati ne LT siuo metu, bet kiek su mama snekejau, tai atrodo LT, na bent jau Vilniuj, daug karsciau nei Maljorkoj.
Kretoje tikrai silciau geguzes menesi, jau dabar ten apie 30 silumos rodo, bet mes Kretoje buvome pries pora metu, tai dabar norejosi kazkur kitur, o apie Roda kazkaip net nebuvau pagalvojus  ax.gif

matau kad Danijoje gyveni:) aš ten irgi 4 metus gyvenau, tai orai tikrai maljorkoje ir dabar geresni nei DK smile.gif

Šiaip aš Graikiją visą išmaišiusi ir visada gegužės pabaiga - birželio pradžia..visada buvo geras oras ir kaip pradžia vasaros, tai dar augalai neišdegę.. man labiau patiko nei kai ten buvau rugpjūčio mėn.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2013 05 14, 11:15)
hmm nežinau, Picafort kaip ir priklauso prie Alcudia g.gif  nes ten kur mūsų viešbutis, tai netoli ir nacionalinis parkas ir Playa del Muro (už 2 km).. man atrodo čia bus už Alcudia, pati to paplūdimio pradžia.. čia nuoroda: http://sonbaulo.com/situacion_en.php

tai tas visas papludimys yra gan ilgas ir visas nusetas viesbuciais, net neina suprast, kur baigiasi vienas, kur prasideda kitas.
esme ta, kad alcudia yra alcudia, o visi kiti, jau nebe. ir kainos jau nebe alcudios.
ir koks skirtumas man, kas uz keliu kilometru, jei jau esi be masinos. man norisi grazaus kurtortinio miestelio.. kur grazu aplinkui, o gauni kazkoki tai nusenusi su nerealiai siukslinais kanalais uzkampi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 gegužės 2013 - 10:44
Grizau nakti is Maljorkos. Buvom apsistoje Playa de Muro rajonelyje. Zmoniu atostogaujanciu dar nera daug. Vanduo kiek vesokas, bet ibrendi, apsipranti ir islipti nesinori. Oras per daug nelepino. Rytai apsiniauke, apie pietus giedra, 22-24laipsniai. Ismaisem beveik visa sala. Butinai nuvykite i sostine Palma, i Valldemossa. ax.gif

Alcudia skaitosi turtinguju rajonas. Klubu jame keletas yra. Bet jeigu ju norisi daugiau, tai vykite i Palmanova, Magaluf ar i Santa Ponca.
Atsakyti
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2013 05 14, 13:19)
Alcudia skaitosi turtinguju rajonas. Klubu jame keletas yra. Bet jeigu ju norisi daugiau, tai vykite i Palmanova, Magaluf ar i Santa Ponca.

Kuo tas pasireiskia? blink.gif Kad jachtu prieplauka ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 05 14, 11:36)
Kuo tas pasireiskia? blink.gif Kad jachtu prieplauka ir viskas.

net nezinau kuom blush2.gif ne pati tai sugalvojau. Kiek pastebejau, tai ten daugiau vyresnio amziaus zmoniu.
Atsakyti