Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(memelietė @ 2013 05 06, 15:22)
idomu kodel lietuviski oru puslapiai pranasauja tik apie 18-19, o uzsienietiski net iki 28  g.gif mes jau rytoj isskrendam...noretusi tiket kas bus geri orai  rolleyes.gif

na pranasauja daugiausiai iki 25-26 treciadieni-ketvirtadieni, o kitom dienom apie 23, o nakti apie 14-15 laipsniu.. aisku, diena sauleje bus silciau smile.gif lietaus nerodo...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2013 05 06, 18:36)
na pranasauja daugiausiai iki 25-26 treciadieni-ketvirtadieni, o kitom dienom apie 23, o nakti apie 14-15 laipsniu.. aisku, diena sauleje bus silciau smile.gif lietaus nerodo...

jeigu taip ir bus tai bus labai super thumbup.gif aisku svarbiausia, kad nelytu... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

kokiuose puslapiuose pigiausia uŽsisagyti viešbučius Maljorkoje? Nežinau, laukti paskutinės minutės ar pirkti dabar? Lėktuvo bilietus turiu birželio viduriui, kolkas trūksta viešbučio.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asjute @ 2013 05 07, 11:41)
Sveikos,

kokiuose puslapiuose pigiausia uŽsisagyti viešbučius Maljorkoje? Nežinau, laukti paskutinės minutės ar pirkti dabar? Lėktuvo bilietus turiu birželio viduriui, kolkas trūksta viešbučio.. 4u.gif

lyginant booking.com ir kitus alpharoom.com ar hotels4u.com - pastaruosiuose pigiau ir ženkliai. Patarčiau užsisakinėt dabar, nelaukti, nes panašiu metu skrendu tai dvi savaites naršiau tuos puslapius ir pastebėjau tendenciją, kad tinkamų pasiūlymų mažėja, t.y. rezervuoja žmonės geresnius variantus.
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2013 05 07, 13:19)
lyginant booking.com ir kitus alpharoom.com ar hotels4u.com - pastaruosiuose pigiau ir ženkliai. Patarčiau užsisakinėt dabar, nelaukti, nes panašiu metu skrendu tai dvi savaites naršiau tuos puslapius ir pastebėjau tendenciją, kad tinkamų pasiūlymų mažėja, t.y. rezervuoja žmonės geresnius variantus.

Bandau užsakinėti per hotels4u.com, bet vis nepavyksta ...Kokią kortelę reikia naudoti: kreiditę debetinę ? nes bandau ir tą ir aną ir vis rašo, sorry sorry :-)
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2013 05 07, 13:19)

Su viskuo sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(DonaldaB @ 2013 05 07, 13:33)
Bandau užsakinėti per hotels4u.com, bet vis nepavyksta ...Kokią kortelę reikia naudoti: kreiditę debetinę ? nes bandau ir tą ir aną ir vis rašo, sorry sorry :-)

Mes per cia uzsisakinejom su paprasta MasterCard kortele, viskas buvo gerai.
Atsakyti
QUOTE(DonaldaB @ 2013 05 07, 12:33)

Mano toks pats likimas buvo su hotels4u.com - nepriėmė kortos nors tu ką (visa electron), teko per alpharooms užrezervuoti, ten galima tik už 10eur padaryti pirminę rezervaciją.
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2013 05 07, 15:49)
Mano toks pats likimas buvo su hotels4u.com - nepriėmė kortos nors tu ką (visa electron), teko per alpharooms užrezervuoti, ten galima tik už 10eur padaryti pirminę rezervaciją.

Ne vieną ir ne keletą kartų užsakinėjau per hotels4u.com niekada nebuvo problemų. Tinka Visa, tina ir MasterCard.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jau visai susipainiojau del masinos nuomos. Kaip yra is tikruju, tarkim suradau varianta su pinu draudimu, taciau raso, kad rezervuosima su ma gali siekti iki 1400 EU. Tai kaip yra ar gali kreditineje buti mazesne suma, tarkim pas mane limitas mazesnis, o jei rezervuos 2000 Lt tai reikia papildyti saskaita ar tik isaldo, kad ir truksta litu?[CODE]

Butent cia: http://www.economycarrentals.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuxs: 07 gegužės 2013 - 16:18
QUOTE(gizzy @ 2013 05 05, 10:28)
Ar jau uzsisaket pervezima per ta puslapi? As vakar bandziau, bet man nepavyko, raso, kad korteles duomenys blogai uzpildyti  g.gif Bandziau ir su savo kortele ir su vyro, bet nepavyko, nors su tom kortelem daznai atsiskaitinejam internete  g.gif

uzsisakem jau transferi "pirmyn - atgal". viskas gerai wink.gif pas mane kreditine VISA kortele. Visi trys uz 25 eurus.
kadangi tik pora dienu planuojam pasivazineti, tai manau mums taip labiau apsimoka...
pasiimsim auto su "full-full" baku, plius uz dvi dienas maziau draudimas kainuos ir vaikiska kedute ir pati nuoma bus pigiau porai dienu...
Atsakyti
kaip Jus suprantat sia pastraipa, ar man viskas bus visas pilnas draudimas ir ar grazins rezervuotus pinigus? nesuprantu jei uz visa draudima sumoku, kam dar: " Our local car rental partner may reserve an amount of up to 1400 Euro ..."

Na jei kazkas is tiesu atsitiktu, tarkim ibrezimas, kas laukia pagal tokias taisykles?

Included package in this rental:
Full Insurance
ZERO Deductible
ZERO Deductible (protects you against damages to your rental car)
Third party liability protection (Liability Insurance for damages or injuries to any 3rd party outside the car)
Theft insurance (protects you against theft of the rental car)

With this package you are FULLY Covered and your liability in the event of damage or theft is ZERO!

Excess: 0 EUR for damages & theft

o paskui:

Payment :
The following credit cards are accepted: Master / Eurocard, VISA.
A valid credit card in the name of the main driver must be presented as guarantee for the rental. Our local car rental partner may reserve an amount of up to 1400 Euro (depending on your selected car group) as guarantee, which will be released after the end of the rental period if no damage/theft has occurred.
Please note that all local payments will be made in Euro.
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2013 05 07, 20:18)
uzsisakem jau transferi "pirmyn - atgal". viskas gerai wink.gif pas mane kreditine VISA kortele. Visi trys uz 25 eurus.
kadangi tik pora dienu planuojam pasivazineti, tai manau mums taip labiau apsimoka...
pasiimsim auto su "full-full" baku, plius uz dvi dienas maziau draudimas kainuos ir vaikiska kedute ir pati nuoma bus pigiau porai dienu...

na reiks ir man dar karta pabandyti uzsisakyti smile.gif Mums irgi taip apsimokiau, nes irgi tik kelias dienas planuojam su masina pasivazinet, bandysim ten vietoj issinuomuot smile.gif
Atsakyti