Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(vaidyte @ 2013 05 03, 14:29)
Verta tikrai. Skirtingai kompanijos taiko ir vėlyvo pasiėmimo mokestį - nuo 21val., nuo 22val., kitos tik nuo 24val.
  Beje, Hertz puslapyje man rašo prie kiekvienos mašinos ,,call to book", visiškai kainų nerašo. Gal susidūrėte kas nors su tuo?

As uzsakinejau per www.hertz.co.uk tai viskas normalei, hertz nera naktinio mokescio, ofisas 24val per para bigsmile.gif tik viena dienu raso kad dirba iki 24.00 kiek pamenu.
Atsakyti
Ir per uk nuorodą man nerodo kainų. Aš Skandinavijoje, kažin kokią įtaką tai turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2013 05 03, 11:56)
Dar keletas smulkmenų apie Inturotel Cala Azul Park (Cala d'Or miestelyje). Vandens nusipirkite geriamo, nes iš krano vandens  skonis kaip mineralinio (sūrokas). Numeryje man asmeniškai trūko tik indų ploviklio ir kempinėlės indams plauti, o šiaip viskas yra, kaip ir visur: balti rankšluosčiai, virtuvės rankšluostukas. Dideli mėlyni paplūdimio rankšluosčiai po eurą. Jei skrendat su registruojamu bagažu, galit savo pasiimti. Dėl maisto nežinau - maitinomės patys.
Automobilių nuomos punktą mačiau visai šalia, bet sąlygomis nesidomėjau. Kai ieškojau automobilio, parašiau į doyouspain, tai po to man pradėjo eiti laiškai su akcijomis, taip ir „pasigavau“ neblogą kainą.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
CIA oru prognozes jau visai neblogos... atrodo jau ir apie sukneles i lagamina galima pagalvoti lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2013 05 04, 12:27)
CIA oru prognozes jau visai neblogos... atrodo jau ir apie sukneles i lagamina galima pagalvoti  lotuliukas.gif

Kita savaite gerus orus rodo, o nuo geguzes 11 rodo, kad vel atvesta doh.gif
Atsakyti
Gal kam yra tekę būti viešbutyje "Iberostar Club Cala Barca"? Labai domintų atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2013 04 28, 12:24)
Puiku,teks uzsisakyti tada wink.gif

Ar jau uzsisaket pervezima per ta puslapi? As vakar bandziau, bet man nepavyko, raso, kad korteles duomenys blogai uzpildyti g.gif Bandziau ir su savo kortele ir su vyro, bet nepavyko, nors su tom kortelem daznai atsiskaitinejam internete g.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 05 04, 14:00)
Kita savaite gerus orus rodo, o nuo geguzes 11 rodo, kad vel atvesta  doh.gif

Dar laiko turime, gal pasikeis kazkas rolleyes.gif nors silumos pakankamai, bet tikekimes dar per savaitele papus siltesni orai is kokio Egipto biggrin.gif
Mes kelsime spardus butent 11 d. seksiu orus kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 05 05, 10:28)
Ar jau uzsisaket pervezima per ta puslapi? As vakar bandziau, bet man nepavyko, raso, kad korteles duomenys blogai uzpildyti  g.gif Bandziau ir su savo kortele ir su vyro, bet nepavyko, nors su tom kortelem daznai atsiskaitinejam internete  g.gif

Sveiki, dar ne. O jusu kreditine?
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2013 05 05, 19:04)
Sveiki, dar ne. O jusu kreditine?

Ne, mastercard musu, bet kai reikia ten pasirinkti kokia kortele atsiskaityti, tai leidzia pasirinkti mastercard. Siaip dar niekur jokiu problemu nebuvo perkant internetu g.gif Reiks vel pabandyt.
Atsakyti
idomu kodel lietuviski oru puslapiai pranasauja tik apie 18-19, o uzsienietiski net iki 28 g.gif mes jau rytoj isskrendam...noretusi tiket kas bus geri orai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2013 05 06, 15:22)
idomu kodel lietuviski oru puslapiai pranasauja tik apie 18-19, o uzsienietiski net iki 28  g.gif mes jau rytoj isskrendam...noretusi tiket kas bus geri orai  rolleyes.gif

cia tie sinoptikai negali pasakyti kokie orai bus rytoj LT, tai ka jau kalbeti, kad gali pranasauti Europos orus doh.gif
Atsakyti