QUOTE(vejunai @ 2013 04 28, 10:40)
Skaitineju visu postus del auto nuomos ir vel nieko jau nebesuprantu
kai pirma karta pats viska nuomojiesi, truputi neaisku. Issirnkome automobili su isankstiniu apmokejimu, 7 d. gavosi virs 500 lt. I nuomos kaina irasyta, kad draudimas vagystes ir avarijos atveju iskaiciuotas su nuline francize. As kaip suprantu, tai yra pilnas draudimas ar vel as cia kazko nesuprantu?
Uz kura isanksto susimoketi reikes, bet kaip supratau, uzstato jau nebereikes ar vistiek reikes? Nuomavomes is rentalcars.com
Sorry, gal čia aš ir supainiojau jus
(savo komentare supainiojau išankstinį apmokėjimą su užstatu). Praėjusioje temoje labai aiškiai man išaiškinę buvo dėl draudimo, paskaitykite. Jūsų atveju vis tiek siūlys papildomą draudimą įsigyti jau atsiimant mašiną. Paprastai kalbant, tas papildomas draudimas - tai dėl veidrodėlių, pradurtų padangų ir pan. Jei nenorite to papildomo draudimo, kortelėje rezervuoja tam tikrą sumą, pvz., 600 eurų (mano atveju tiek būtų buvę). Aš net specialiai pasipildžiau savo kreditinę ta suma, bet atsiimdami mašiną vis dėlto nusprendėme mokėti už tą papildomą draudimą ir važinėdami tais serpantinais, nesigailėjom. Kažkaip drąsiau buvo.
Galite pasiskambinti į rentalcars - aš skambinausi, konsultavausi. Lietuviškai kalbėjo (su rusišku akcentu)