Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 04 28, 11:59)
Kose ne karta naudojomes sitos firmos paslauga. Ten viskas idealiai.

Puiku,teks uzsisakyti tada wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2013 04 27, 08:13)
Ši kortelė puikiai tiks, nors ji yra debetinė, bert kreditinės kortelės pagrindu. Pats ja naudojuosi ir niekur dar nepavedė  thumbup.gif
Papildyta:
Kas per velnias ta programėlė ir kam ji reikalinga?

O dėl nuomos tai tiksliai taip, mums savaitei kainavo ~700 lt. ir visiems kitiems čia pasisakiusiems pastebėjau panašiai  smile.gif

Ryanair yra gudrus ir jei daznai tomis paciomis dienomis ziurite bilietus tuo marsrutu, atpazysta PC aidi, todel uzkelia kainas. Cia tikra. Tad kiekviena syki ziurint bilietus norimam laikotaroiui reikia issivalyti PC slapukus, kad Ryainar sistema neatpazintu jusu. Arba yra programele, kuri trina slapukus ir rodo, kad kiekviena syki yra prisijungiama is kito PC.
Patikrintas variantas del kainu uzkelimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 04 28, 10:40)
Skaitineju visu postus del auto nuomos ir vel nieko jau nebesuprantu  biggrin.gif  kai pirma karta pats viska nuomojiesi, truputi neaisku. Issirnkome automobili su isankstiniu apmokejimu, 7 d. gavosi virs 500 lt. I nuomos kaina irasyta, kad draudimas vagystes ir avarijos atveju iskaiciuotas su nuline francize. As kaip suprantu, tai yra pilnas draudimas ar vel as cia kazko nesuprantu?  doh.gif  Uz kura isanksto susimoketi reikes, bet kaip supratau, uzstato jau nebereikes ar vistiek reikes? Nuomavomes is rentalcars.com

Sorry, gal čia aš ir supainiojau jus blush2.gif (savo komentare supainiojau išankstinį apmokėjimą su užstatu). Praėjusioje temoje labai aiškiai man išaiškinę buvo dėl draudimo, paskaitykite. Jūsų atveju vis tiek siūlys papildomą draudimą įsigyti jau atsiimant mašiną. Paprastai kalbant, tas papildomas draudimas - tai dėl veidrodėlių, pradurtų padangų ir pan. Jei nenorite to papildomo draudimo, kortelėje rezervuoja tam tikrą sumą, pvz., 600 eurų (mano atveju tiek būtų buvę). Aš net specialiai pasipildžiau savo kreditinę ta suma, bet atsiimdami mašiną vis dėlto nusprendėme mokėti už tą papildomą draudimą ir važinėdami tais serpantinais, nesigailėjom. Kažkaip drąsiau buvo.
Galite pasiskambinti į rentalcars - aš skambinausi, konsultavausi. Lietuviškai kalbėjo (su rusišku akcentu) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 28 balandžio 2013 - 14:50
QUOTE(Daluze 2 @ 2013 04 28, 15:49)
Sorry, gal čia aš ir supainiojau jus  blush2.gif (savo komentare supainiojau išankstinį apmokėjimą su užstatu). Praėjusioje temoje labai aiškiai man išaiškinę buvo dėl draudimo, paskaitykite. Jūsų atveju vis tiek siūlys papildomą draudimą įsigyti jau atsiimant mašiną. Paprastai kalbant,  tas papildomas draudimas - tai dėl veidrodėlių, pradurtų padangų ir pan. Jei nenorite to papildomo draudimo, kortelėje  rezervuoja tam tikrą sumą, pvz., 600 eurų (mano atveju tiek būtų buvę). Aš net specialiai pasipildžiau savo kreditinę ta suma, bet atsiimdami mašiną vis dėlto nusprendėme mokėti už tą papildomą draudimą ir važinėdami tais serpantinais, nesigailėjom. Kažkaip drąsiau buvo.
Galite pasiskambinti į rentalcars - aš skambinausi, konsultavausi. Lietuviškai kalbėjo (su rusišku akcentu)  smile.gif

Supratau, aciu labai uz info. 4u.gif nes ir as pamaniau, kad tada reikia papildomai ideti i kreditine uzstatui, kuris kiek zinau nesugrazinimas is karto sugrazinus auto, tas uztrunka apie 2 sav. doh.gif O kiek mazdaug gal pamenat papildomai vietoje susimokejote uz ta draudima? Gal tikrai geriau susimoketi ir nebijoti sugrazinti auto be veidrodeliu biggrin.gif
Atsakyti
Pati paklausiau,pati atsakysiu. RECORD RENT A CAR taiko vėlyvo pasiėmimo mokestį tik nuo 24val - 31eur., taip pat vaikų auto kėdučių nuoma pas juos pigiausia-4,1 eur per d. ir max 42eur. Bet kai reikia jų dviejų dviem savaitėm, tai pigiau skraidintis g.gif
Rezervavau per doyouspain.com, geresnių sąlygų neradau
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2013 04 28, 10:44)
Laba,

mes ir jau turime bilietus i Maljorka, vaziuosim i Magaluf'o kurorta. Isskrednam geguzes 14 - 21. Keliausim 2 suauge ir 1 vaikas. Bilietus pagavom uz 1350. Mane neramina tos auto nuomos.... Planuojam po sala pasivazineti tik kelias dienas... Todel nemanau, kad mums apsimoka nuomotis masina 7 d.... plius kedute papildomai ir pan
ar teko transfer'i uzsisakineti is sio puslapio?

http://www.a2btransf...b_id=5147992789

cia gaunasi labai nebrangiai. nes i abi puses mums 3-ims, tik 26 eurai...

Sveiki,

jungiamės ir mes į maljorkiečių klubą smile.gif Planuojame ten vykti gegužės 18-25d.
Sakykite, ar teko būti šitame viešbutyje? Gal kokių atsiliepimų būtų?
http://www.beachclub-fontdesacala.com/

Ir dar... kaip tame aukščiau nurodytame psl suprasti kainas - mums reik kad nuvežtų į ir paimtų iš viešbučio - tai nurodome abi datas? Ir tada gauname kainą?
O ką reiškie tiek In bound, out bound???

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(mamyciuxs @ 2013 04 28, 13:25)
Ryanair yra gudrus ir jei daznai tomis paciomis dienomis ziurite bilietus tuo marsrutu, atpazysta PC aidi, todel uzkelia kainas. Cia tikra. Tad kiekviena syki ziurint bilietus norimam laikotaroiui reikia issivalyti PC slapukus, kad Ryainar sistema neatpazintu jusu. Arba yra programele, kuri trina slapukus ir rodo, kad kiekviena syki yra prisijungiama is kito PC.
Patikrintas variantas del kainu uzkelimo  4u.gif

Gal galima programėlės pavadinimą į PM? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuxs @ 2013 04 28, 12:25)
Ryanair yra gudrus ir jei daznai tomis paciomis dienomis ziurite bilietus tuo marsrutu, atpazysta PC aidi, todel uzkelia kainas. Cia tikra.

Jus tuo paciu metu jungetes is skirtingu PC ir rode skirtingas kainas?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 04 29, 08:06)
Jus tuo paciu metu jungetes is skirtingu PC ir rode skirtingas kainas?

as tai kazkaip to nepastebejau, jau keleta kartu vienu metu su drauge esam ieskoje bilietu is skirtingu PC tikrai kainos nesiskiria g.gif Man tai kazkaip nelogiskai skamba visa tai.
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2013 04 28, 18:55)
Sveiki,

jungiamės ir mes į maljorkiečių klubą smile.gif Planuojame ten vykti gegužės 18-25d.
Sakykite, ar teko būti šitame viešbutyje? Gal kokių atsiliepimų būtų?
http://www.beachclub-fontdesacala.com/

Ir dar... kaip tame aukščiau nurodytame psl suprasti kainas - mums reik kad nuvežtų į ir paimtų iš viešbučio - tai nurodome abi datas? Ir tada gauname kainą?
O ką reiškie tiek In bound, out bound???

Ačiū

Sveika,

cia del transferio labai viskas aiskiai paaiskinta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 04 28, 09:40)
Skaitineju visu postus del auto nuomos ir vel nieko jau nebesuprantu  biggrin.gif  kai pirma karta pats viska nuomojiesi, truputi neaisku. Issirnkome automobili su isankstiniu apmokejimu, 7 d. gavosi virs 500 lt. I nuomos kaina irasyta, kad draudimas vagystes ir avarijos atveju iskaiciuotas su nuline francize. As kaip suprantu, tai yra pilnas draudimas ar vel as cia kazko nesuprantu?  doh.gif  Uz kura isanksto susimoketi reikes, bet kaip supratau, uzstato jau nebereikes ar vistiek reikes? Nuomavomes is rentalcars.com

Aš kai ieškojau automobilio, tai supratau, kad beveik niekur į kainą nebūna įskaičiuotas pilnas draudimas. Net jei parašyta full insurance, vistiek tas ratų ir langų draudimas neįskaičiuotas (daug kur rašiau laiškus, tikrinausi, ir visada parašydavo, kad už langus, ratus ir pan. vistiek skaičiuojasi atskirai). Na bent jau daug kur. Mūsų situacija buvo tokia. Nuomavamovės iš Record Rent a Car. Sumokėjome Visa Virtuon kortele (internetiniams mokėjimams tik skirta) iš anksto už nuomą, bet nuvykus reikėjo sumokėt už vėlyvą paėmimą (taip, jie jį skaičiuoja tik nuo 24 h) ir už kurą. Kadangi mūsų kreditinė yra tik internetinė, teko atsiskaityt debetine kortele ir jie negalėjo užsirezervuoti užstato, taigi teko imti tą pilną draudimą, kuris 11 dienų kainavo 72 eurus. Tokia politika daugelyje firmų. Jei neimi pilno draudimo, užstatą turi palikti, taigi kreditinėj reikia turėti pinigų. Ekonominės klasės mašinoms dažniausiai būna 400 eurų. Grynų pinigų dažniausiai nepriima. Nežinau, kokia sistema nuomojantis vietoje kokiam nors miestelyje. O 11 dienų su vėlyvų atsiimimu ir beveik dviem bakais kuro kainavo truputį virš tūkstantėlio. Tai kaip matau vidurkis ir yra 100lt dienai.
Atsakyti
Tai tas pilnas draudimas nera jau tokia milziniska suma, ar ne? Tada nereikia sukti galvos del padangu ar veidrodeliu ir uzstato nereikia, rami galva. g.gif
Atsakyti