Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(kas cia @ 2013 04 25, 21:58)
o vietoj Maljorkoj nera nuomos punktu, reikia is anksto uzsisakineti? Kretoj ju buvo ant kiekvieno kampo, o kaip Maljorkoj? ar yra kam teke issinuomoti auto mokant grynaisiais, neturiu as tos kreditines... doh.gif

Dėl nuomos už grynus nežinau, bet kreditinę nesunku išsiimti: Visa Classic debetinė puikiai tiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 04 25, 20:58)
o vietoj Maljorkoj nera nuomos punktu, reikia is anksto uzsisakineti? Kretoj ju buvo ant kiekvieno kampo, o kaip Maljorkoj?

Yra ir vietoje. Mes gyvenome Cala D'or miestelyje, tai nuomos punktu buvo sociai. Kainu nzn, nes nuomavomes oro uoste, bet, kad yra, tai faktas.
Atsakyti
ar nemanai kad paprasciau nueiti i banka ir pasimti kreditine kortele? jei jau i keliaujat po graikijas maljorkas matomai uzdirbat ...... Nebent pinigai nelabai svarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wytc @ 2013 04 26, 07:48)
ar nemanai kad paprasciau nueiti i banka ir pasimti kreditine kortele? jei jau i keliaujat po graikijas  maljorkas matomai uzdirbat ...... Nebent pinigai nelabai svarus smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pralinksminot. Aš nenustoju stebėtis,kiek daug sau žmonės kartais leidžia.
Atsakyti
https://www.doyouspa...p...=EN&isop=iz

sveikos keliautojos 4u.gif ruošiamės į Maljorka, ieškome automobilio... o čia įtartinai mažos kainos rolleyes.gif ką manot?
Atsakyti
QUOTE(wytc @ 2013 04 26, 08:48)
ar nemanai kad paprasciau nueiti i banka ir pasimti kreditine kortele? jei jau i keliaujat po graikijas  maljorkas matomai uzdirbat ...... Nebent pinigai nelabai svarus smile.gif

Uztenka paprastu korteliu atlyginimui gauti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Velniux11 @ 2013 04 26, 06:53)
Dėl nuomos už grynus nežinau, bet kreditinę nesunku išsiimti: Visa Classic debetinė puikiai tiks  thumbup.gif

ar tikrai debetine tiks?
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2013 04 25, 17:54)
Na, kiek aš žiūrėjau, tai nelabai be kreditinės. Mes nuomavomės per doyouspain.com, bet mašiną atsiėmėm GOLD CAR atstovybėj, kaip supratau, per tą doyouspain.com išsinuomavus, skirtingose firmose gali tekti mašiną atsiimti. Tai ten labai griežtai su kreditine, jau galvojau išvis be mašinos liksim, nes vyras neturi kreditinės, o aš nevairuoju -  pagrindinis vairuotojas privalo būti tas, kieno kreditinė. Tad viską forminausi ant savęs  (teises turiu, privaloma jas pateikti), o vyras - tik kaip papildomas vairuotojas (gerai, kad akciją pagavau - jei moki už nuomą iš anksto, papildomas vairuotojas nakainuoja). Kai nuvažiavom mašinos atsiimti, apsižiūrėjau, kad pasą viešbutyje palikau, sakau, please, imkit vyro pasą, vyro teises ir forminkit viską ant jo, aš tik su savo kreditine atiskaitau už kurą ir papildomą draudimą (nes už visą nuomą internetu buvau sumokėjusi iš  namų). Nesutiko, sako, čia ponia yra Ispanija... Teko grįžt į viešbutį mano paso. Kai jau reikėjo mokėti, suvokiau, kad nepamenu savo kreditinės passwordo, nes labai retai tenka jį naudoti, širdis sustojo.... Prisiminiau, kad į mobilųjį esu įsivedusi. Mobilusis jau buvo ant nusėdimo ribos, bet viskas baigėsi gerai smile.gif Bet baimės buvo.

labas 4u.gif mes irgi norime is sito saito nuomuotis, sakykit ar nepriskaiciuoja jie papildomu mokesciu ar tokia kaina kokia parasyta ir yra?

Papildyta:
debetine kogero netiks kiek susirinkom informacijos. todel patys daromes kreditine del keliones.ja irgi nesunku issiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2013 04 26, 08:17)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pralinksminot. Aš nenustoju stebėtis,kiek daug sau žmonės kartais leidžia.

tai kad jus stebinat su klausimais, ar bus problemu ar imanoma be kreditines??? tai kam rizikuoti ir galvoti kai kreditine per pora dienu padaro ir nekazka kainuoja
Atsakyti
QUOTE(wytc @ 2013 04 26, 12:15)
tai kad jus stebinat su klausimais,  ar bus problemu ar imanoma  be kreditines??? tai kam rizikuoti ir  galvoti  kai kreditine  per pora dienu padaro ir nekazka kainuoja

klystate, ne aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2013 04 26, 12:46)
https://www.doyouspa...p...=EN&isop=iz

ruošiamės į Maljorka, ieškome automobilio... o čia įtartinai mažos kainos  rolleyes.gif ką manot?

Kainos kaip kainos smile.gif Mes per cia nuomavomes. Jie tik tarpininkai, pagal jusu nurodytus kriterijus suranda ju nuomone pigiausia varianta. Prie tu mazu kainu paprastai prisideda dar siek tiek (beveik dvigubai biggrin.gif ). Mes nuomavomes, pasiskaitem Terms and conditions , mums tiko ir nieko nesigailim. Finale masina pasiemem is Golden car auto nuomos. Paskaitykit ir jus apie nuomos salygas (kura, pilna draudima ir tt), tada matysit mazdaug galutine kaina
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 04 26, 12:35)
Kainos kaip kainos smile.gif Mes per cia nuomavomes. Jie tik tarpininkai, pagal jusu nurodytus kriterijus suranda ju nuomone pigiausia varianta. Prie tu mazu kainu paprastai prisideda dar siek tiek (beveik dvigubai biggrin.gif ). Mes nuomavomes, pasiskaitem Terms and conditions , mums tiko ir nieko nesigailim. Finale masina pasiemem is Golden car auto nuomos. Paskaitykit ir jus apie nuomos salygas (kura, pilna draudima ir tt), tada matysit mazdaug galutine kaina

Gal atkreipėte dėmesį, kurios kompanijos ilgiau dirba? T.y. taiko nedarbo valandų mokestį nuo 24val, o ne nuo 21val?
Atsakyti
Sveiki,
O galima masina issinuomoti per viesbucio registratura? Mes dar nezinom kuria diena(s) konkreciai keliausim aplink.
Atsakyti