Na, kiek aš žiūrėjau, tai nelabai be kreditinės. Mes nuomavomės per doyouspain.com, bet mašiną atsiėmėm GOLD CAR atstovybėj, kaip supratau, per tą doyouspain.com išsinuomavus, skirtingose firmose gali tekti mašiną atsiimti. Tai ten labai griežtai su kreditine, jau galvojau išvis be mašinos liksim, nes vyras neturi kreditinės, o aš nevairuoju - pagrindinis vairuotojas privalo būti tas, kieno kreditinė. Tad viską forminausi ant savęs (teises turiu, privaloma jas pateikti), o vyras - tik kaip papildomas vairuotojas (gerai, kad akciją pagavau - jei moki už nuomą iš anksto, papildomas vairuotojas nakainuoja). Kai nuvažiavom mašinos atsiimti, apsižiūrėjau, kad pasą viešbutyje palikau, sakau, please, imkit vyro pasą, vyro teises ir forminkit viską ant jo, aš tik su savo kreditine atiskaitau už kurą ir papildomą draudimą (nes už visą nuomą internetu buvau sumokėjusi iš namų). Nesutiko, sako, čia ponia yra Ispanija... Teko grįžt į viešbutį mano paso. Kai jau reikėjo mokėti, suvokiau, kad nepamenu savo kreditinės passwordo, nes labai retai tenka jį naudoti, širdis sustojo.... Prisiminiau, kad į mobilųjį esu įsivedusi. Mobilusis jau buvo ant nusėdimo ribos, bet viskas baigėsi gerai
Bet baimės buvo.
mes irgi norime is sito saito nuomuotis, sakykit ar nepriskaiciuoja jie papildomu mokesciu ar tokia kaina kokia parasyta ir yra?
debetine kogero netiks kiek susirinkom informacijos. todel patys daromes kreditine del keliones.ja irgi nesunku issiimti