Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Kokios nuomonės apie šį viešbutį rolleyes.gif : http://www.inturotel...esmeralda-park/

Atsakyti
QUOTE(mamyciuxs @ 2013 04 23, 18:21)
Kokios nuomonės apie šį viešbutį  rolleyes.gif : http://www.inturotel...esmeralda-park/

Sveiki zinau si viesbuti nes gyvenu cala dore, pagrinde sis viesbutis ir ferera blanca populiariausi
Atsakyti
Aš gi rašiau, kad labai fainas tas Inturoel Esmeralda park smile.gif Visiškai šalia yra Inturotel Esmeralda GARDEN - jame, kaip supratom, didesnė tikimybė, kad langai įšeis ne į jūrą, bet į ala sodą su priešais esančiais numeriais.
Šiap labai graži aplinka, tvarkinga. Maisto neragavom. Kadangi ne sezonas, tai animacijos dar nebuvo, bet sceną vakariniams pasirodymams matėm smile.gif Yra nedidelė vaikų žaidimų aikštelė. Baruose prie baseino nuo 17.30 iki 16.30 akcija - 2 gėrimai už vieno kainą. Tik viena smulkmenėlė nustebino - už paplūdimio rankšluostį reikia palikti 15 EUR užstatą (jį atgauni), bet už kievieną dieną nuskaičiuoja po 1 eurą už rankšluosčio nuomą. Tai mes dviese už 3 dienas sumokėjom 6 eurus. Jei savaitę su vaikais, tai susidarytų šiek tiek.

Na bet ir oras šią savaitę doh.gif Draugė sakė su striukėm atostogauja.... Kai aš dar prieš savaitę pusplikė vaikščiojau... 3 dienas nė vieno debesėlio nematėm... Loterija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 24 balandžio 2013 - 10:20
Laba diena, keliautojai smile.gif

Mes šeštadienį grįžom iš nuostabių atostogų Maljorkoje wub.gif Buvom 11 dienų, nuo balandžio 9 d. Vykome su nepilnai 6 mėnesių kūdikiu, taigi gyvenome tik vienoje vietoje - Port Alcudijoje, jau Dalužės minėtame viešbutyje Orquidea Playa Aparthotel & Spa. Orai buvo fantastiški, nors ten, kur mes gyvenom, tai vėjai dideli, bet grynai tik viešbutyje prabuvom galima sakyti vieną dieną, tai kai pajudėdavom į salos gilumą visad būdavo apie 22-25 laipsnius. Vanduo man dar šaltas, nesimaudžiau smile.gif Viešbutis patiko, maistas - pusryčiai kaip visur, pietūs neitin, o vakarienės super thumbup.gif Mus su vaikeliu apgyvendino ramiam viešbučio kampe, nusiskundimų neturėjom, nors kiti lietuviai sakė kitam gale vis girdėjo nemenką ūžimą, visi nusprendė, kad matyt ventiliacija kažkokia. Turi jie mini Spa su baseinuku, džiakuzi zona, keliais treniruokliais, parašyta tik kad įleidžia asmenis nuo 16 metų, bet būdavo ten ir vaikų pilna. Na jei ką domins plačiau papasakosiu smile.gif Į priekį tai jau mažai laisvų vietų pas juos. Aj paplūdimys matosi pro langus, didelis, ilgas, faina įlankėlė, kur ežeras įteka į jūrą, ten vaikams rojus maudytis smile.gif
Mašiną ėmėm iš doyouspain.com, konkrečiai gavom iš Record Rent a Car. Mašina pernai metų, Ford Fiesta. Tik mus apgavo su kuru. Pagal kainą paskaičiavom, kad bakas 50 litrų turėtų būti, o kai išvažinėjom baką ir pylėm 25 litrus kuro (atseit pusę) tai buvo gerokai daugiau nei pusė, vienu žodžiu ten tikrai tik 40 litrų bakas buvo. Ir šiaip ispanai nepasirodė sąžiningi. Aikštelėj vienoj irgi pagal laiką reikėjo 2 eurus sumokėt, o paėmė kažkodėl 4. Skridom antradienį su tuo vėlyvu skrydžiu, dar lėktuvas daugiau nei valandą vėlavo, bet mašiną paėmėm be jokių trukdžių.
Iš lankytinų objektų galiu pasidalinti pora vietų, kurios mažai aprašytos temose. Man labai patiko prie Randos miesto esantis vienuolynas. Na ne jis pats, bet nuo ten atsiveriantis vaizdas wub.gif Jis visai kitoks nei tarkim nuo Lluc to kalno vaizdas. Tai patariu aplankyt. Ir dar yra viena vieta tai tokios versmės vandens miškelyje Ses Fonts Ufanes. Tik jos dabar išdžiūvusios, tai mes veltui važiavom, bet jei kas užtaikytų po lietingo laikotarpio tai turėtų būti gražu. Pasisgooglinkit, jei susidomėsit smile.gif Ir jei važiuosit į Sa Calobrą visai nedaug išsukus iš kelio yra du faini ežeriukai, vienas Cuber, kito neatsimenu, bet vaizdai gražūs. O prie miestelio Colonia de Sant Pere (netoli Alkudijos) yra graži pakrantė Cala Los Camps.
Dar vienas svarbus dalykas apie akvariumus. Aš radus kažkur nuorodą į Marineland akvariumą pirkau bilietus ir labai prašoviau. Tik paskui radau pasisakymą, kad Maljorkos yra du akvariumai ir vienas iš jų prastesnis už mūsų jūrų muziejų. Tai tas Marineland yra nevykęs ir ten neikit. Gerai bent, kad spėjom į delfinų pasirodymą, bet be jų tai nėr ką žiūrėt. TAIGI GERASIS AKVARIUMAS Maljorkoje yra PALMOS AKVARIUMAS smile.gif Nesusimaišykit, į Palmos akvariumą tikrai verta eiti.
O daugiau tai be abejo buvome žymiausiose vietose - Palma, Sa Calobra, Lluc, Formentor, Ses Salines, Es Pontas, Capdepera pilis, Cala Rajada (labai gražus miestelis, būtina paeiti gražiu taku palei jūrą, rasit gražų paplūdimį gale), Artos urvai (kaina jau 13 eurų, gražu, bet kažkaip gan greit praveda ekskursiją, neleidžia pasigrožėt), kaktusų sodas (kaktusai gražūs ir įvairūs, bet kita augalija dar nesužydėjus, kaina 9,5 euro).

Na aš čia taip minčių kratinį parašiau, nes skubu, kol sūnelis leidžia smile.gif Jei kam kokių klausimų yra, prašom, atsakysiu. Norėčiau fotoreportažą parašyt, bet nežinau, ar laiko atsiras rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už įspūdžius besidalinantiems...
O man įdomi situacija - gal kas pakomentuos. Randu tinkantį viešbutį hotels4u.com, bet negaliu ten rezervuoti,nes nepriima manosios Visa Electron (pirmą kart nepriima, nes su ja perku internetu užsienyje ir visur), tada susisiekiu su viešbučiu ir jie man pasiūlo tam tikrą kainą, kuri yra aukštesnė nei hotels4u.com, bet mažesnė, nei viešbučio oficialiame tinklapyje ir pasiūlo rezervuoti el.paštu, nes kitaip negalės pritaikyti tos kainos geresnės kainos, nei viešbučio tinklapyje g.gif Tuomet aš parodau jiems printscreeną, kurioje yra mažiausia kaina hotel4u.com ir klausiu ar jie pasiūlys man tokią pat kainą, ar man užsisakinėti per hotel4u.com (nors žinau,kad nepriima kortelės), tada gaunu el.laišką iš viešbučio,jog viskas ok, jie gali man rezervuoti už mažiausią kainą (keliais Eur pigiau nei hotels4u.com) ir aš turiu parašyti jiems kreditinės kortelės VISAS detales - numerį, šeimininką ir kodą , o jie nuskaitys trečdalį visos sumos. blink.gif blink.gif blink.gif
Klausykit, na bet aš negaliu siųsti tokios asmeninės informacijos el.paštu! Kaip čia taip? Gal kam yra tekę panašioje situacijoje būti?
Atsakyti
sveiki smile.gif

mes su kompanija irgi uzvakar grizom is nuostabaus rojaus thumbup.gif
viskas buvo puiku, sala nepaprastai grazi. kaip ir daugelis, emem masina ir vaziavom, vaziavom, vaziavom..

cia galit paziuret foto:

https://www.facebook...1...8817&type=1

del saziningumo, mum kaip tik priesingai pasirode. du kart statem auto mokamoj aikstelej ir abu kart moekjom zymiai maziau nei reikia, nes pataikem ant kazkokiu nemokamu valandu ar tarpu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 04 24, 21:32)

Labai grazios foto, smagu prisiminti matytus vaizdus thumbup.gif
Atsakyti
Tai ar yra kam tekę rezervuoti viešbutį el.paštu siunčiant visus kortelės duomenis?
Kaip darote su auto kėdučių nuoma? Mums jų reikia dviejų, o kaina dienai 5 Eur. už vieną. Tai fantastiška suma gaunasi dviem savaitėm - 140Eur vien už kėdutes . Galvoju gal kokią pasostę ten rasčiau vietoj pirkti? Ar galimos derybos su nuomos kompanija?
Atsakyti
sveiki, o imanoma Maljorkoje issinuomoti auto mokant grynaisiais, ar butina tureti kreditine kortele? Kretoje susimokejom grynaisiais be jokiu problemu, o kaip Maljorkoje?
Atsakyti
Na, kiek aš žiūrėjau, tai nelabai be kreditinės. Mes nuomavomės per doyouspain.com, bet mašiną atsiėmėm GOLD CAR atstovybėj, kaip supratau, per tą doyouspain.com išsinuomavus, skirtingose firmose gali tekti mašiną atsiimti. Tai ten labai griežtai su kreditine, jau galvojau išvis be mašinos liksim, nes vyras neturi kreditinės, o aš nevairuoju - pagrindinis vairuotojas privalo būti tas, kieno kreditinė. Tad viską forminausi ant savęs (teises turiu, privaloma jas pateikti), o vyras - tik kaip papildomas vairuotojas (gerai, kad akciją pagavau - jei moki už nuomą iš anksto, papildomas vairuotojas nakainuoja). Kai nuvažiavom mašinos atsiimti, apsižiūrėjau, kad pasą viešbutyje palikau, sakau, please, imkit vyro pasą, vyro teises ir forminkit viską ant jo, aš tik su savo kreditine atiskaitau už kurą ir papildomą draudimą (nes už visą nuomą internetu buvau sumokėjusi iš namų). Nesutiko, sako, čia ponia yra Ispanija... Teko grįžt į viešbutį mano paso. Kai jau reikėjo mokėti, suvokiau, kad nepamenu savo kreditinės passwordo, nes labai retai tenka jį naudoti, širdis sustojo.... Prisiminiau, kad į mobilųjį esu įsivedusi. Mobilusis jau buvo ant nusėdimo ribos, bet viskas baigėsi gerai smile.gif Bet baimės buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 25 balandžio 2013 - 16:57
Paskutinę naktį Maljorkoje norime apsistoti prie Palmos. Gal galite pasiūlyti kažkokį viešbutį ar rajoną, kur būtų geriau apsigyventi?
Atsakyti
o vietoj Maljorkoj nera nuomos punktu, reikia is anksto uzsisakineti? Kretoj ju buvo ant kiekvieno kampo, o kaip Maljorkoj? ar yra kam teke issinuomoti auto mokant grynaisiais, neturiu as tos kreditines... doh.gif
Atsakyti