Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(vaidyte @ 2013 04 21, 21:46)
Mes nepergyventume, jei dviese tik, bet su tais pypliais...vajeee. Galvot ką pagamint  doh.gif

Na visą savaitę aš irgi nenorėčiau gaminti, ypač su vaikais, bet 3 dienas normaliai buvo. Minusas tik tas, kad apartamentuose nėra nei druskos, nei cukraus, nei kavos, - viską reikia susipirkti, arba atsivežti. Aš pasigailėjau, kad kavos 3 rytams nepasiėmiau iš namų, nes paduotuvėse nebuvo mažų pakuočių, tik 250 g. Šiaip kainos maisto gana normalios, aišku, brangiau šiek tiek, nei pas mus, pvz., spageti pakelis apie 0,90-1 euras, nusipirkom sūrio, tuno, pomidorų, padažo ir kelias dienas taip vakarieniavom smile.gif Bulvių kg apie 1 euras, radom kiaulienos nugarinės (akcija buvo) už 4,90 euro (tai 17 Lt už kg), šiaip be akcijos 1,5-2 eurais brangiau.
Prancūziškas batonas apie eurą, dešros supjaustytos vaakume irgi galima už eurą ar šiek tiek brangiau rasti.
Alus pats populiariausias San Miguel - nuo 0,72 iki 1,20 EUR už skardinę.
Iš stipresnių gėrimų nustebino tai, kad viskis, brendis tik 0,7 litro arba litras - mažesnės talpos radom tik viešbučio parduotuvėje, bet kaina buvo kaip už didelį.
Reikia turėti grynųjų, nes pvz. viešbučio parduotuvėje jei perki mažiau nei už 6 eurus, negalima atsiskaityti kortele. Turbūt ne visur taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 22 balandžio 2013 - 11:19
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 04 22, 11:51)
Tai viskas gerai, tik kai rasot siltas, tai nepamirskit ir parasyti laipsniu, nes tikrai klaidinat, kas planuoja kelione rolleyes.gif

Na suprantame, kad jeigu oro temperatura apie 22-24 tai vandens tikrai nebus 26 biggrin.gif tik klauseme ar buvo imanoma jau pasimaudyti.
Atsakyti
QUOTE(mamyciuxs @ 2013 04 21, 13:16)

5 suaugusiems ir 1 vaikui, ar uztenka paprasto auto (ar nera baudu ir ar kedute butina?). Kiek tai galetu kainuoti, jei nuo oro uosto?

Važinėdami matėm nemažai policijos keliuose, praktiškai kiekvieną dieną po kartą vis sutikdavom. Važiuojant link oro uosto buvo kažkoks reidas, daug stabdė mašinų, tik kitoje kelio pusėje. Mūsų nestabdė nė karto.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 04 22, 12:03)
Na suprantame, kad jeigu oro temperatura apie 22-24 tai vandens tikrai nebus 26  biggrin.gif  tik klauseme ar buvo imanoma jau pasimaudyti.

Geguzes 8-18 dienomis maudemes Maljorkoje. Vanduo - ne arbata, bet kuno negele. Buvo papludimiu, kur vanduo saltokas (prie Palma del Maljorka). Pietineje dalyje - silciau.
Pradzioje keliones apie 18-19 laipsniu, apie 18 diena gal 20 sakyciau. Kaip musu Baltijos jura vasara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helllen: 22 balandžio 2013 - 14:55
Na ka, ryt keliam sparnus i Maljorka ir laukiu atostogu ir nelaukiu, nes paliksim savo maziukus namuose, niekad taip ilgam nebuvom palike, tai liudna labai ir kazko ne atostogu nuotaikos.
Nu ir aisku tikekimes oras nenuvils ir bus silta, nors prognozes nekokios sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2013 04 22, 15:54)
Geguzes 8-18 dienomis maudemes Maljorkoje. Vanduo - ne arbata, bet kuno negele. Buvo papludimiu, kur vanduo saltokas (prie Palma del Maljorka).  Pietineje dalyje - silciau.
Pradzioje keliones apie 18-19 laipsniu, apie 18 diena gal 20 sakyciau. Kaip musu Baltijos jura vasara.

Svarbiausia, kad gali ilysti i vandeni ir pasimegaut saules voniomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giciuke @ 2013 04 22, 18:30)
Na ka, ryt keliam sparnus i Maljorka ir laukiu atostogu ir nelaukiu, nes paliksim savo maziukus namuose, niekad taip ilgam nebuvom palike, tai liudna labai ir kazko ne atostogu nuotaikos.
Nu ir aisku tikekimes oras nenuvils ir bus silta, nors prognozes nekokios sad.gif

NEnusiminkit, uzprogramuokit save, kad atostogos ir maziukam reikia pailseti nuo tevu mirksiukas.gif
GEro poilsio ir puikaus oro!!!!Lauksim foto thumbup.gif
Atsakyti
Laukiam įspūdžių ir atsiliepimų apie viešbučius.
Atsakyti
Ar rezervuojate viešbučius per hotels4u.com puslapį? Ten pigiausiai randu, bet tas jų angliškas Term and Conditions man nelabai patinka. Kaip suprantu nemokamo atšaukimo iš vis nėra pas juos. Nedrąsu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2013 04 22, 22:12)
Laukiam įspūdžių ir atsiliepimų apie viešbučius.

Butinai parasysiu, kai grysim, o kas del viesbucio, tai mes tik vienam apsistosim, va sitam http://olimarotels.c...n-campdemar/en/
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2013 04 22, 23:29)
Ar rezervuojate viešbučius per hotels4u.com puslapį? Ten pigiausiai randu, bet tas jų angliškas Term and Conditions man nelabai patinka. Kaip suprantu nemokamo atšaukimo iš vis nėra pas juos. Nedrąsu pirkti.

Taip, teko užsakinėti per šį puslapį, atšaukimo nėra, bet šiaip viskas thumbup.gif
Atsakyti
Aš užsisakiau per čia - http://www.clever-hotels.com/. Man jį rekomendavo, kad ypač Maljorkai ir ypač šeimyniniams viešbučiams jie turi labai geras kainas ir aš pati tikrinausi, tai palyginus su booking.com, čia buvo tikrai pigiau.
Beje kainos visur kyla , pastebėjot?

Dabar reikia automobilį dar išsinuomoti smile.gif
Atsakyti