Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dominica @ 2013 03 05, 00:14)
aa as nemaciau to 'didmenine prekyba'- cia man 8 lakus kaip didmena gal uzskaite  biggrin.gif o sevcenkos g. nesu buvus isvis  g.gif

QUOTE(xde @ 2013 03 05, 02:34)
graži,erdvi parduotuvė,bet ir kainos daug kam kitos.

bet savaitgalias nedirba ax.gif

kokybiski Flomar nagu lakai?
anksciau lyg turejau, bet nieko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 06, 11:50)
bet savaitgalias nedirba  ax.gif

kokybiski Flomar nagu lakai?
anksciau lyg turejau, bet nieko gero  g.gif

man visi turimi super kokybiski biggrin.gif flormar sepetelis man idealus- labai lengvai ir graziai nusilakuoju nagus, nereikia to finto kur su kirstu sepeteliu ir acetonu valai aplink odeles, kad lygus krastukas gautusi. vienas sluoksnis duoda labai grazia ir ryskia spalva, antra tepu tik is iprocio biggrin.gif super greit dziusta- pirmas sluoksnis per kelias minutes, antras kiek ilgiau. be to, dziaugiuosi pagaliau atradusi nors viena nude'ini grazios, mano odos tonui tinkamos spalvos, kuris nesilakuoja dryziais, burbulais ir neplaukia ant nago bigsmile.gif man be vargo atlaiko ~6 dienas ant nagu ne kiek neaptrupeje- paprasciausiai nuauga. o dar kaina juokinga biggrin.gif zodziu superiniai thumbup.gif tik galetu but didesnis atspalviu pasirinkimas, man visokie perlamutriniai ir su blizguciais nepatinka, o tokiu pvz raudonos spalvos ne itin daug pasirinkimo yra rolleyes.gif siemet vasarai ieskojau pasteliniu spalvu, tai situ irgi mazas pasirinkimas buvo.

esu nepatenkinta tik vienu turimu flormar laku- viena is nude spalvu, matines serijos berods- net nesimato ant nago tepant g.gif
Atsakyti
Man tai patinka naujamiesčio Koslina, neišeinų be pirkinių iš ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 06, 14:58)
man visi turimi super kokybiski  biggrin.gif

po tavo komentaro reikes isigyti pabandymui bent viena spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 06, 15:55)
Man tai patinka naujamiesčio Koslina, neišeinų be pirkinių iš ten smile.gif

Čia kurioj vietoj tiksliau? Nebesigaudau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2013 03 05, 23:16)
labas,gal galetute patarti kokia nebloga akiu seseliu baze kad laikytu?

Labai gerai laiko Lumene, bet nėra iš pigiųjų - kaina virš 30 lt.
Nebloga bazė Art deco, bet prastesnė, nei Lumene - šešėliai ant jos sunkiai retušuojasi, ilganagei tektų tepti bazę kokiu nors šepetėliu. Kaina kiek žemesnė, bet irgi arti 30 lt
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2013 03 05, 23:51)
O tai kur dabar flormar galima rast Vilniuj pigiausiai? doh.gif

Aš šian Trakų galvėj pirkau po 3.99
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2013 03 06, 17:26)
Čia kurioj vietoj tiksliau? Nebesigaudau  biggrin.gif

Ševčenkos 16 Koslina.
Atsakyti
Gal kas galėtų palyginti Garnier Fructis Mirraculum oil ir L'oreal Extraordinary oil? smile.gif
Atsakyti
turoi Lorealio mėginuką ir Garnier jau daugiau nei pusę metų naudoju, tai kai panaudosiu mėginuką, galėčiau atsiliepimą parašyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 03 11, 12:50)
turoi Lorealio mėginuką ir Garnier jau daugiau nei pusę metų naudoju, tai kai panaudosiu mėginuką, galėčiau atsiliepimą parašyt 4u.gif

Būtų tiesiog super, laukiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
dontstop - noriu Jūsų paklausti, kaip Flormar mylėtojos, nors gal ir kitos kaunietės žinos. Kur galima įsigyti Flormar kosmetikos? Ačiū 4u.gif
Atsakyti