Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Aš šiandien save lepinau, tai užbėgau į Kosliną ir prigriebiau 3 birius flormar šešėlius blush2.gif Bet kaip už pusę kainos, tai nesigailiu ax.gif Bei 2 nagų lakus, dėl kurių dar ir grįžau lotuliukas.gif Niekad nebandžius, bet labai įdomu pasidarė. Dar lemax šešėlius 3spalvius matinius, bei purškiklį plaukams aviečių kvapo. Išbandžius pasidalinsiu įspūdžiais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginele @ 2013 02 15, 13:13)
galite parekomenduoti kokį gerai drėkinantį kremą sausai odai? taip pat prausiklį  4u.gif

Dėl kremo nieko nepasakysiu, o prausiklį neseniai Martinoje nusipirkau tokį:

user posted image

зелёная аптека, prausiklis jautriai odai. Kainavo 4,99 Lt smile.gif Prausia super thumbup.gif Kosmetiką nuima idealiai, ką retai padaro žymiai brangesni prausikliai. Oda lygi, švelni, nei kiek nedžiovina, nedirgina. Tikrai patiko. Kvapas tiesa šiaip sau toks, bet greit nusiplaunu ir nesijaučia smile.gif
Atsakyti
Karoliniskiu Martinoje Elfos produkcijai nuolaida,ir siaip visokiu nuolaideliu daug.
Isigijau druskos voniai Domasnij doktor uz 2 su kapeikom ir purskikli plaukams - taipogi iki 3 lt.xDD

Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2013 02 17, 21:50)
Dėl kremo nieko nepasakysiu, o prausiklį neseniai Martinoje nusipirkau tokį:

user posted image

зелёная аптека, prausiklis jautriai odai. Kainavo 4,99 Lt smile.gif Prausia super  thumbup.gif  Kosmetiką nuima idealiai, ką retai padaro žymiai brangesni prausikliai. Oda lygi, švelni, nei kiek nedžiovina, nedirgina. Tikrai patiko. Kvapas tiesa šiaip sau toks, bet greit nusiplaunu ir nesijaučia smile.gif

būtinai išbandysiu thumbup.gif
Atsakyti
Turėjau mėginuką AA Ecco serijos kremo ir vakar vakare išbandžiau. Drėkinimas maloniai nustebino. bigsmile.gif Po gero pusvalandžio teko kremo likučius servetėle nuspausti. Nubudau švelnia oda be jokio sausumo jausmo.Tokie pirmieji įspūdžiai smile.gif
user posted image
Sudėtis:
NCI: Aqua, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Parfum, Cetearyl Alcohol,
Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Rosa Canina Fruit Oil, Cucurbita Pepo Seed Extract, Pelvetia Canaliculata Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Glyceryl Caprylate

Daugiau apie kremą čia
Atsakyti
Išbandžiau antakių gelį, juodos spalvos

user posted image

Visai netiko ir nepatiko sad.gif Pigmentacija labai silpna, išgauti būtent juodą spalvą ant šviesių plaukelių neįmanoma, trečias-ketvirtas sluoksnis jau atrodo nebe natūraliai, o spalva dar ne pusę tiek intensyvi, kiek man reikia. Privalumas - fiksuoja plaukelius.

Ši priemonė galbūt tiktų toms, kurių antakiai ir taip natūraliai tamsūs, vešlūs, geros formos ir daug spalvos bei korekcijos nereikia, o reikia daugiau fiksavimo 4u.gif

Užtat pakartotinai šiam pavasariui iš Eveline nusipirkau veido kremą Biohyaluron serijos, biusto kremą ir jau n-tąjį kartą anticeliulitinį serumą (užtaikiau ant nuolaidos, kai po 6 lt kainavo, šiaip tai būčiau mieliau pirkus iš ČŽ smile.gif )
Atsakyti
sakykit, kur sia kauke galeciau rasti, esu uzsisaugojus faworit kaip Donstop aprasyta, kaip labai gera kauke, tik nerandu kur ja pirkti g.gif eurokose maciau tokia pacia, tik svogunais, o sios nera 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kur Vilniuje butu galima nusipirkti Flormar nagu laku be Vilkpedes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2013 02 15, 19:06)
Aš šiandien save lepinau, tai užbėgau į Kosliną ir prigriebiau 3 birius flormar šešėlius  blush2.gif Bet kaip už pusę kainos, tai nesigailiu  ax.gif  Bei 2 nagų lakus, dėl kurių dar ir grįžau  lotuliukas.gif  Niekad nebandžius, bet labai įdomu pasidarė. Dar lemax šešėlius 3spalvius matinius, bei purškiklį plaukams aviečių kvapo. Išbandžius pasidalinsiu įspūdžiais  cool.gif

Kurioje koslinoje? smile.gif As su klausimeliu, nes pries savaite nulekiau i vilkpede, o ten belikes sandelys..parduotuve parasyta jog issikele, o kur jokios info g.gif Nes lyginant kainas su koslina laisves pr. viskas beveik dvigubai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2013 03 04, 21:43)
Kur Vilniuje butu galima nusipirkti Flormar nagu laku be Vilkpedes? blush2.gif

Koslinoje Traku g.
Atsakyti
QUOTE(_elena_ @ 2013 03 04, 22:05)
Kurioje koslinoje? smile.gif  As su klausimeliu, nes pries savaite nulekiau i vilkpede, o ten belikes sandelys..parduotuve parasyta jog issikele, o kur jokios info g.gif  Nes lyginant kainas su koslina laisves pr. viskas beveik dvigubai doh.gif

parduotuve issikele i sandeli 20 korpuse, ant lango parasyta tongue.gif as irgi siandien vaziavau su tikslu flormar laku nusipirkti, o nuejus i sandeli man mergaite papasakojo, kad bazej lieka tik sandelys, o visos flormar produkcijos galima nusipirkti sevcenkos gatveje- aisku, uz brangiau verysad.gif tai man dar paskutini karta nagu laku po 2,5lt pardave is to sandelio- tiesiai is gamykliniu dezuciu, svieziai pagaminto biggrin.gif..
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 04, 22:13)
parduotuve issikele i sandeli 20 korpuse, ant lango parasyta  tongue.gif as irgi siandien vaziavau su tikslu flormar laku nusipirkti, o nuejus i sandeli man mergaite papasakojo, kad bazej lieka tik sandelys, o visos flormar produkcijos galima nusipirkti sevcenkos gatveje- aisku, uz brangiau  verysad.gif tai man dar paskutini karta nagu laku po 2,5lt pardave is to sandelio- tiesiai is gamykliniu dezuciu, svieziai pagaminto biggrin.gif..

Jog sandelys nurodytas maciau, su prierasu didmenine prekyba smile.gif
Tai koslinos produkcijos didziausias pasirinkimas bus sevcenkos gatvej? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _elena_: 04 kovo 2013 - 22:18