Atsiliepimas apie Eveline kreminę pudrą Professional art make up
Šiaip aš nenaudoju kreminių pudrų, prisipažinsiu, tai aplamai pirma mano pirkta kreminė pudra. Iki šiol esu bandžiusi tik kažkiek skirtingų mėginukų, iš kurių vienintelė man patikusi pudra buvo Bourjois Healthy mix Serum, taigi ją paimsiu už idealią. Eveline pudrą aš įsigijau tik dėl to, kad rinkinukas tušas+pudra+pieštukas kainavo tiek pat, kiek vien tušas, o jo man kaip tik ir reikėjo
Taigi, šią pudrą naudojau tik 3 dienas, kadangi man ji visiškai netiko, neplanuoju toliau naudoti, tad mano nuomonė apie ją galima skaityti galutinė. Išbandžiau ją daugmaž skirtingom sąlygom: vieną dieną ramiai prabuvau didžiąją dalį dienos namie, kitą dieną aktyviai sportavau, trečią dieną visą praleidau darbe.
Taigi, kaip tvirtina gamintojas, šita priemonė yra "3 viename": makiažo pagrindas, kreminė pudra ir korektorius. Nežinau, ką jie turėjo omenyje dėl makiažo pagrindo, bet dieninio veido kremo man šis produktas negalėtų atstoti, nepaisant hialuruono rūgšties sudėtyje. Nors ši pudra turėtų drėkinti, ji priešingai labai sausina odą, netgi nepaisant to, kad aš ją tepiau ant dieninio drėkinančio kremo ( taip pat Eveline). Korektoriaus ji taip pat neatstoja, bent tamsių paakių nemaskuoja visiškai.
Iš pliusų galėčiau paminėti:
atspalvis "natūralus" išties atrodo labai natūraliai ir ant odos pudros visiškai nesimato. Būtent šis atspalvis nėra nei gelsvas, nei oranžinis, nei rožinis, jis smėlinis, su šaltu, pilku atspalviu, tiktų daugeliui
dienos bėgyje pudra niekur "neplaukia", netamsėja, netepa rūbų
yra SPF 10
Ir minusai:
sausina odą, bent jau sausą; galbūt ji tiktų riebiai ar kombinuotai odai
nemaskuoja, net Eveline BB kremas, man rodos, maskuoja bent kažkiek (nors atsiliepime apie jį aš rašiau, kad ir jis nemaskuoja)
kvapas galėtų būti neutralesnis; man kvepia pigiu rankų muilu
pabrėžia sausesnes veido vietas, nušerpetojimus
Visumoj, man žymiai labiau patiko Eveline BB kremai. Skirtumas "prieš" ir "po" būna labiau pastebimas