Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(julkanos @ 2013 02 11, 14:08)

vienintelis pliusas butu toms kas ne juodaplaukes tai purumas, o čia tai  thumbup.gif aš kaip turinti daaug plauku ir pats plaukas labai plonas, tai po jo atrodžiau vos ne  kaip anžela devis lotuliukas.gif
user posted image

na va ir ideja, kaip greitai pasidaryti sukuosena thumbup.gif
Atsakyti
Atsiliepimas apie Eveline kreminę pudrą Professional art make up

user posted image

Šiaip aš nenaudoju kreminių pudrų, prisipažinsiu, tai aplamai pirma mano pirkta kreminė pudra. Iki šiol esu bandžiusi tik kažkiek skirtingų mėginukų, iš kurių vienintelė man patikusi pudra buvo Bourjois Healthy mix Serum, taigi ją paimsiu už idealią. Eveline pudrą aš įsigijau tik dėl to, kad rinkinukas tušas+pudra+pieštukas kainavo tiek pat, kiek vien tušas, o jo man kaip tik ir reikėjo smile.gif

Taigi, šią pudrą naudojau tik 3 dienas, kadangi man ji visiškai netiko, neplanuoju toliau naudoti, tad mano nuomonė apie ją galima skaityti galutinė. Išbandžiau ją daugmaž skirtingom sąlygom: vieną dieną ramiai prabuvau didžiąją dalį dienos namie, kitą dieną aktyviai sportavau, trečią dieną visą praleidau darbe.

Taigi, kaip tvirtina gamintojas, šita priemonė yra "3 viename": makiažo pagrindas, kreminė pudra ir korektorius. Nežinau, ką jie turėjo omenyje dėl makiažo pagrindo, bet dieninio veido kremo man šis produktas negalėtų atstoti, nepaisant hialuruono rūgšties sudėtyje. Nors ši pudra turėtų drėkinti, ji priešingai labai sausina odą, netgi nepaisant to, kad aš ją tepiau ant dieninio drėkinančio kremo ( taip pat Eveline). Korektoriaus ji taip pat neatstoja, bent tamsių paakių nemaskuoja visiškai.

Iš pliusų galėčiau paminėti:

atspalvis "natūralus" išties atrodo labai natūraliai ir ant odos pudros visiškai nesimato. Būtent šis atspalvis nėra nei gelsvas, nei oranžinis, nei rožinis, jis smėlinis, su šaltu, pilku atspalviu, tiktų daugeliui

dienos bėgyje pudra niekur "neplaukia", netamsėja, netepa rūbų

yra SPF 10

Ir minusai:

sausina odą, bent jau sausą; galbūt ji tiktų riebiai ar kombinuotai odai

nemaskuoja, net Eveline BB kremas, man rodos, maskuoja bent kažkiek (nors atsiliepime apie jį aš rašiau, kad ir jis nemaskuoja)

kvapas galėtų būti neutralesnis; man kvepia pigiu rankų muilu blush2.gif

pabrėžia sausesnes veido vietas, nušerpetojimus

Visumoj, man žymiai labiau patiko Eveline BB kremai. Skirtumas "prieš" ir "po" būna labiau pastebimas 4u.gif

Atsakyti
Labai aciu, merginos, uz patarimus del anticeliulitinio kremuko thumbup.gif
Atsakyti
Batiste juk buna ir tamsiaplaukems.smile.gif
Reikejo negriebti taip pirmo pasitaikiusio o paieskot juodaplaukems.smile.gif

Man tai visumoj jis patinka,kvepia skaniai,papurina,o jei jau neplaunu galvos tai vistiek bunu susirisus,tai neatrodo riebaluoti plaukai ir man gerai.smile.gif
Atsakyti
Dontstop, rasete, jog dr. Dante silko Martinoj yra, buvau Vitebsko, bet neradau.. Mazdaug kurioj vietoj jis padetas?:-)
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 02 11, 23:20)
Dontstop, rasete, jog dr. Dante silko Martinoj yra, buvau Vitebsko, bet neradau.. Mazdaug kurioj vietoj jis padetas?:-)

Jis buvo padėtas prie plaukų purškiklių, kaukių, šalia Domašnij Dktor aliejų ir pan smile.gif Tiesą, aš savąjį šilką pirkau prieš kelis mėnesius, tai gal jo šiuo metu nėra prekyboje 4u.gif
Atsakyti
aha, batiste yra specialus keli tamsiems plaukams- sake, purskia ne baltus miltukus, tai nesimato tarp plauku. as kazkaip nepastebejau, kad plauko blizgesi nuimtu g.gif

dontstop 4u.gif gal gali parekomenduoti kazka is Eveline nuo celiulito? atsimenu, kazkada rasei, kad veikia tik tol, kol naudoji biggrin.gif o kuri priemone veikia stipriausiai/geriausiai?
Atsakyti
Gal kas galėtų parekomenduoti, kokį veido toniką (sausai-mišriai odai). Būtų geriausia iš Eurokos asortimento 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 02 12, 14:04)
dontstop  4u.gif gal gali parekomenduoti kazka is Eveline nuo celiulito? atsimenu, kazkada rasei, kad veikia tik tol, kol naudoji  biggrin.gif o kuri priemone veikia stipriausiai/geriausiai?

Pagal atsiliepimus stipriausias iš Eveline kremas raudonam įpakavime, bet aš jo nesu bandžiusi, nes jis šildantis ir netinka kuperozinei odai. O likusieji tai man visi maždaug vienodi ax.gif Jie būna supakuoti dvejopai: pakuotėse su dozatorium ir storose tūtelėse, tai geriau pirkti tūtelėse, nes tada priemonė lengvai išsispaudžia iki kol pasibaigia, o kur pakuotė su dozatoriumi, tai kai lieka pora cm ant dugno, nebeišsispaudžia, tenka atskuti visą kakliuką ir pilti per viršų, ir atititnkamai laikyti aukštyn kojom, kas ne visada patogu smile.gif
Aš šiaip labiau už Eveline rekomenduočiau Černyj žemčug, jis mažiau lipnus, tiek pat veiksmingas, nešildo, nešaldo, kaina ta pati, parsiduoda Maximose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 02 12, 14:04)

dontstop  4u.gif gal gali parekomenduoti kazka is Eveline nuo celiulito? atsimenu, kazkada rasei, kad veikia tik tol, kol naudoji  biggrin.gif o kuri priemone veikia stipriausiai/geriausiai?

išbandžiau visus likau prie dveju, raudono šildančio (nors efektas mažesnis bet gi šaltaaaa biggrin.gif ) ir oranžinis nuo "įsisenejusio" dabar bandau 4D naija židram įpakavime, visai nieko bet grišiu prie oranžinio, apskritai jie vieni iš geriausi, tiesiog pagal poreikius vienai reik šaldančio, kitai šildančio o kitai tiesiog kremo biggrin.gif
Atsakyti
vakar martinoj prigriebiau tuos oranzinius- duso zele-scrub'a ir seruma. nu serumas kaip saldo blink.gif sakes, kaip i elduku vonia atsisedus lotuliukas.gif ir kokias geras 30min tas saldantis znaibantis efektas buvo, tai tikiuosi suveiks biggrin.gif
Atsakyti
galite parekomenduoti kokį gerai drėkinantį kremą sausai odai? taip pat prausiklį 4u.gif
Atsakyti