QUOTE(emiliuxas @ 2013 08 27, 21:46)
o as is nostalgijos nusipirkau RubyRose seseliu palete. tai apart visu spalvu vienodo blizgejimo daugiau jiems jokiu priekaistu neturiu. laikosi gerai, pigmentuoti taip vidutiniskai, neerzina akyciu. kainavo 24 lt visa palete
Aš praeitą vasarą taip pat iš nostalgijos griebiau 2 nedideles Ruby Rose paletes: 12 ir 20 spalvų. Galvojau, gal bus neblogos kelioninės paletės, aš dažnai ir daug keliauju. Bet Priekaištų jiems turėjau daug ir praėjus metams visgi išmečiau abidvi. Man visų pirma labai nepatiko jų kvapas. Aišku, pasidažius šešėliais dienos bėgyje kvapas nesijaučia, tik atidarius dėžutę. Bet vis tiek, erzindavo Antra, pigmentacija pagal mane tai silpnoka. Jei atspalvis šviesus ir naudojamas po anatakiu tarkim, tai dar dar, bet vidutinio tamsumo ir tamsūs jau labai blankiai žiūrėdavosi ant voko. Trečia, tepant šešėliai byra, retušuojasi šiaip sau, padaryti gražius perėjimus naudojant 5-6 atspalvius vienu ypu itin sudėtinga - viskas susimaišo į purviną košę. Darant kokį elementarų makiažą iš 1 - 2 spalvų galima išgauti tvarkingą rezultatą, bet ką sudėtingiau tai jau nelabai.. Vienoj paletėje buvo dar pudros, skaistalai, pieštukas, blizgėsys, kitoj - 5 lūpdažiukai - nieks nepatiko, kokybė dar prastesnė, nei šešėlių.
Mano išvada būtų, kad už panašią kainą geriau Wet n wild, Flormar - nepalyginamai geresnė kokybė