Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 02 10, 23:23)
O gal merginos parekomenduotumete koki krema/geli/seruma nuo celiulito? ar stangrinanti koki ax.gif  naiviai nesitikiu, kad vien kremukas isnaikins ta bjaurybe, bet salia vakuuminiu masazu dar ir kremo norisi tam tikslui 4u.gif

dabar droge natura siberica anticeliulitinis kremukas su nuolaida - 12lt su centais, man jis visai patinka smile.gif
Atsakyti
Labai didelis dekui visoms,ypac dontstop,aisku,uz tokiu issamius aprasymus.smile.gif

Greiciausiai gundysiuos Revivor priemonemis,teko naudoti balzama,kauke,buvo neprasti visai,tikesiuos ir is serumo panasaus rezultato.smile.gif

O Biosilk man isivis,nu jau toks Sh...... Drauge pastoviai naudoja ant savo sviesintu plauku,bet galiukai nusiuro taip baisiai,itariu kad nuo to paties biosilko,kai as naudojau man jis labai sausino plaukus...
Atsakyti
o aš naudoju biosilk, tai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 02 03, 12:45)
Batiste mačiau  Eurokos ax.gif
user posted image

na prisiskaičiau čia apie šios sausus šampunus ir gi prisireike biggrin.gif
nupirkau ta pirma iš kairės eurokose, kaina ~13lt bet dar -20proc, šiandien spec neploviau galvos , galvoju pabandysiu, doh.gif nu joptarai nesikeikiant doh.gif nu niekaip neišsišukuojasi tie miltai ir vsio, nors plaikau sausi purūs ir t.t. bet gal del to kad pas mane juodi, vien žo šukavau ir vienu šepečiu ir šukom, puse plauku nušukavau į vonią biggrin.gif ir vistiek plaukai neitrupučio ne blizgejo kaip įprastai pas mane iš arti atrode lyg pilkai apdulkejus doh.gif išmesti lauk pinigai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 02 11, 12:34)
na prisiskaičiau čia apie šios sausus šampunus ir gi prisireike  biggrin.gif
nupirkau ta pirma iš kairės eurokose, kaina ~13lt bet dar -20proc, šiandien spec neploviau galvos , galvoju pabandysiu,  doh.gif nu joptarai nesikeikiant doh.gif nu niekaip neišsišukuojasi tie miltai ir vsio, nors plaikau sausi purūs ir t.t. bet gal del to kad pas mane juodi, vien žo šukavau ir vienu šepečiu ir šukom, puse plauku nušukavau į vonią  biggrin.gif ir vistiek plaukai neitrupučio ne blizgejo kaip įprastai pas mane iš arti atrode lyg pilkai apdulkejus doh.gif  išmesti lauk pinigai schmoll.gif

blinnnnn, kaip gerai kad parasei. As jau norejau sian imti irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 02 10, 23:23)
O gal merginos parekomenduotumete koki krema/geli/seruma nuo celiulito? ar stangrinanti koki ax.gif  naiviai nesitikiu, kad vien kremukas isnaikins ta bjaurybe, bet salia vakuuminiu masazu dar ir kremo norisi tam tikslui 4u.gif

Man labiausiai padeda:
Eveline - jie daug turi priemonių nuo celiulito, visos veiksmingos 4u.gif
Fitness body - labiau patinka, nei Eveline, bet sunkoka rasti prekyboje
Černyj žemčug - labai patinka tuom, kad nei šildo, nei šaldo, ne lipnus, bet labai veiksmingas 4u.gif

Natura siberica anticeliulitinis sviestas kaip kūno kremas labai geras, bet nuo celiulito ten net sudėty nieko nėra, kas bent teoriškai galėtų padėti. Bet šiaip kaip kūno kremą karštai rekomenduočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 02 11, 12:59)
blinnnnn, kaip gerai kad parasei. As jau norejau sian imti irgi doh.gif

Na nereikai taip vadovautis...
mano plaukai irgi tamsus, purskiu is toil, gerai suplakus, nepadauginu ir jokiu miltu net nelieka mirksiukas.gif jokio riebumo ar nesvarumo jausmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 02 11, 13:34)

Keista, man tai batiste praeitų metų atradimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 02 11, 14:22)
Na nereikai taip vadovautis...
mano plaukai irgi tamsus, purskiu is toil, gerai suplakus, nepadauginu ir jokiu miltu net nelieka  mirksiukas.gif  jokio riebumo ar nesvarumo jausmo  4u.gif

apie riebuma ir nešvaruma nieko nerašiau, kaip tik parašiau kad purus sausi ir t.t. bet spindesio kaip išplautas plaukas nera jokio, pilki plaukai virtoj blizgančiu juodu schmoll.gif

ir kas man tada iš tos švaros jei ner sveiko spindesio g.gif biggrin.gif

vienintelis pliusas butu toms kas ne juodaplaukes tai purumas, o čia tai thumbup.gif aš kaip turinti daaug plauku ir pats plaukas labai plonas, tai po jo atrodžiau vos ne kaip anžela devis lotuliukas.gif
user posted image
atiduosiu brolenei pas ja plaukas plonutis ir nedaug ju, visada kovoja del purumo, ir ne juodaplauke, manau jau bus metu atradimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 11 vasario 2013 - 14:13
Julkanos, aš irgi juodaplaukė, mano bandyti sausi šampūnai (Syoss ir kažkoks iš Drogo, neturiu darbe po ranka, o pavadinimo nepamenu) taip pat palikdavo plaukus be blizgesio, nors konkrečiai miltukų nesimatė. Ir vis dėlto, aš manau, kad po sauso šampūno mano plaukai visumoj atrodo geriau, nei po paprasto šampūno pirmą dieną po plovimo smile.gif Nes joks šampūnas nesuteikia mano ploniems plaukams tiek apimties, kaip sausas, o spindesys, bala nematė, jau antraeilis dalykas man biggrin.gif Čia tuo pačiu atsakymas į klausimą, kam išvis tie sausi šampūnai reikialingi biggrin.gif Bent man - dėl apimties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 02 11, 15:19)
Julkanos, aš irgi juodaplaukė, mano bandyti sausi šampūnai (Syoss ir kažkoks iš Drogo, neturiu darbe po ranka, o pavadinimo nepamenu) taip pat palikdavo plaukus be blizgesio, nors konkrečiai miltukų nesimatė. Ir vis dėlto, aš manau, kad po sauso šampūno mano plaukai visumoj atrodo geriau, nei po paprasto šampūno pirmą dieną po plovimo  smile.gif  Nes joks šampūnas nesuteikia mano ploniems plaukams tiek apimties, kaip sausas, o spindesys, bala nematė, jau antraeilis dalykas man  biggrin.gif Čia tuo pačiu atsakymas į klausimą, kam išvis tie sausi šampūnai reikialingi  biggrin.gif  Bent man - dėl apimties  blush2.gif

o aš kaip tos apimties turiu, tai man yra pagrindinis - blizgesis, nes naudoju purškalus garbanuotems plaukams, nes truputi garbanuojasi, kad neveikščioti kaip одуванчик (piene berods g.gif ) lotuliukas.gif vat del to ir nusivyliau biggrin.gif

tai I.J. manau gal ir pabandyk, nes pas tave tai tiesus plaukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 02 11, 14:29)
tai I.J. manau gal ir pabandyk, nes pas tave tai tiesus plaukas ax.gif

niu sian uzsuksiu i Eurokos- paziuresiu tongue.gif
Atsakyti