Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

klausiu patarimo: kokie geri antakiu ilgalaikiai dazai? 4u.gif
Atsakyti
noriu pagirti: gerai minkstina rankas, labai drekina, sausos zaisdeles uzsitrauke per keleta dieneliu, su kitais kremais drekinau nepadejo, kaip sis.
Kaina apie 15lt, maza tubele bet naudojasi labai taupiai. ( raso tubeleje iki 300 naudojimu kartu)

Tubele su raudona spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu ♥: 18 rugpjūčio 2013 - 11:44
QUOTE(izabelita @ 2013 08 15, 20:45)
Ka gero merginos galite pasisakyti apie veido sveitiklius ? Esu turejusi dvejus is Belle Jardin atsukamomis dezutemis, dabar ipusejau populiaruji Cistaja Linija, kavos tirsciai irgi visai nieko, bet tik retkarciais, o pastoviam naudojimui noreciau grinai kosmetines priemones  biggrin.gif  Ka galetumete rekomenduoti  4u.gif  Oda rieboka, linkusi i spuogotuma, todel spuogeliams gijant atsiranda odos atsisluoksniavimai, kuriuos noretusi profilaktiskai atsveisti, megstu kai sveiciamuju daleliu buna daug ir jos buna tikrai nesmulkios  biggrin.gif

Rekomenduočiau vieną iš paskutinių bandytų:

Belkosmex, serija Domašnij kosmetolog

user posted image

Rašo, kad tai šveitiklis kaukė, kurį reiktų tepti ant drėgnos odos ir šveisti juo odą 1 - 2 min. 2 min neištvėriau schmoll.gif , o aš pratus prie Čistaja linijos abrikosinio ax.gif Žvėrys, o ne šveitiklis biggrin.gif Sudėty yra arbatmedžio aliejaus (kas visai gerai riebiai, į spuogus linkusiai odai), kokosų ir levandų aliejaus, taip pat pantenolio, šlapalo (drėkinimui), šveičiamosios dalelės taip pat abrikosų kauliukai 4u.gif Pirkau Eurokose, kaina 6-7 lt
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 18, 12:10)
klausiu patarimo: kokie geri antakiu ilgalaikiai dazai?  4u.gif

Man sie patinka, perku Eurokose, kaina apie 15lt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 19 rugpjūčio 2013 - 17:14
QUOTE(LolitCafe @ 2013 08 19, 18:12)
Man sie patinka, perku Eurokose, kaina apie 15lt

aš irgi šituos naudoju, šiaip patinka, tik man labai greit nusiplauna, kokios 4 dienos ir nebėra...Jeigu į baseina einu arba į pirtį, tai vos pora dienų g.gif ar čia man tik vienai taip, ar taip ir turi būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 08 19, 18:38)
aš irgi šituos naudoju, šiaip patinka, tik man labai greit nusiplauna, kokios 4 dienos ir nebėra...Jeigu į baseina einu arba į pirtį, tai vos pora dienų g.gif  ar čia man tik vienai taip, ar taip ir turi būti g.gif

Man irgi vos savaite laiko, bet ir kirpykloje kai dazo tiek pat laiko buna ryskus, o paskui apsiplauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 18, 12:10)
klausiu patarimo: kokie geri antakiu ilgalaikiai dazai?  4u.gif

Trejus metus naudoju user posted imageVasara dazai issilaiko 1 menesi, o ziema kai nera saules net pora menesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 19 rugpjūčio 2013 - 17:54
ar blakstienytes dazote dazais ?"
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 08 19, 17:53)
Vasara dazai issilaiko 1 menesi, o ziema kai nera saules net pora menesiu.

drinks_cheers.gif Kai is prekybos dingo Londa antakiu dazai, sitie tapo patys paciausi.
Estel ismeciau i siuksliadeze...
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 08 19, 19:10)
ar blakstienytes dazote dazais ?"

As dazau tik antakius, pati nedristu sau dazytis blakstienu, manau nepavyktu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 08 19, 18:53)
Trejus metus naudoju user posted imageVasara dazai issilaiko 1 menesi, o ziema kai nera saules net pora menesiu.

kur yra ju pirkti kokia kaina?
kokie atspalviai ju?
ar rudi nenusidazo ryzai? ( aktualu nes esu blondine)
Papildyta:
radau Krinona, kazi kur klp jos prekes.. ir dbr akcija 4u.gif

user posted image

o cia reikia pirkti dazus + oksidanta atsikrai ar kartu buna?
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 19, 19:59)
kur yra ju pirkti kokia kaina?
kokie atspalviai ju?
ar rudi nenusidazo ryzai? ( aktualu nes esu blondine)
Papildyta:
radau Krinona, kazi kur klp jos prekes.. ir dbr akcija  4u.gif

user posted image
o cia reikia pirkti dazus + oksidanta atsikrai ar kartu buna?

As perku Vilkpedes bazej,kaina apie 12 Lt. Oksidanta perku kitos firmos. As esu sviesi,dazausi rudai.Iseina tamsiai rudi antakiai,net nenesa i ryza spalva.
Atsakyti