noriu pagirti: gerai minkstina rankas, labai drekina, sausos zaisdeles uzsitrauke per keleta dieneliu, su kitais kremais drekinau nepadejo, kaip sis.
Kaina apie 15lt, maza tubele bet naudojasi labai taupiai. ( raso tubeleje iki 300 naudojimu kartu)
Tubele su raudona spalva
Kaina apie 15lt, maza tubele bet naudojasi labai taupiai. ( raso tubeleje iki 300 naudojimu kartu)
Tubele su raudona spalva
QUOTE(izabelita @ 2013 08 15, 20:45)
Ka gero merginos galite pasisakyti apie veido sveitiklius ? Esu turejusi dvejus is Belle Jardin atsukamomis dezutemis, dabar ipusejau populiaruji Cistaja Linija, kavos tirsciai irgi visai nieko, bet tik retkarciais, o pastoviam naudojimui noreciau grinai kosmetines priemones Ka galetumete rekomenduoti Oda rieboka, linkusi i spuogotuma, todel spuogeliams gijant atsiranda odos atsisluoksniavimai, kuriuos noretusi profilaktiskai atsveisti, megstu kai sveiciamuju daleliu buna daug ir jos buna tikrai nesmulkios
Rekomenduočiau vieną iš paskutinių bandytų:
Belkosmex, serija Domašnij kosmetolog
Rašo, kad tai šveitiklis kaukė, kurį reiktų tepti ant drėgnos odos ir šveisti juo odą 1 - 2 min. 2 min neištvėriau , o aš pratus prie Čistaja linijos abrikosinio Žvėrys, o ne šveitiklis Sudėty yra arbatmedžio aliejaus (kas visai gerai riebiai, į spuogus linkusiai odai), kokosų ir levandų aliejaus, taip pat pantenolio, šlapalo (drėkinimui), šveičiamosios dalelės taip pat abrikosų kauliukai Pirkau Eurokose, kaina 6-7 lt
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 18, 12:10)
klausiu patarimo: kokie geri antakiu ilgalaikiai dazai?
Man sie patinka, perku Eurokose, kaina apie 15lt
QUOTE(LolitCafe @ 2013 08 19, 18:12)
aš irgi šituos naudoju, šiaip patinka, tik man labai greit nusiplauna, kokios 4 dienos ir nebėra...Jeigu į baseina einu arba į pirtį, tai vos pora dienų ar čia man tik vienai taip, ar taip ir turi būti
QUOTE(Levereti @ 2013 08 19, 18:38)
aš irgi šituos naudoju, šiaip patinka, tik man labai greit nusiplauna, kokios 4 dienos ir nebėra...Jeigu į baseina einu arba į pirtį, tai vos pora dienų ar čia man tik vienai taip, ar taip ir turi būti
Man irgi vos savaite laiko, bet ir kirpykloje kai dazo tiek pat laiko buna ryskus, o paskui apsiplauna
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 18, 12:10)
klausiu patarimo: kokie geri antakiu ilgalaikiai dazai?
Trejus metus naudoju Vasara dazai issilaiko 1 menesi, o ziema kai nera saules net pora menesiu.
ar blakstienytes dazote dazais ?"
QUOTE(Neringiux @ 2013 08 19, 17:53)
Vasara dazai issilaiko 1 menesi, o ziema kai nera saules net pora menesiu.
Kai is prekybos dingo Londa antakiu dazai, sitie tapo patys paciausi.
Estel ismeciau i siuksliadeze...
QUOTE(kristynka* @ 2013 08 19, 19:10)
ar blakstienytes dazote dazais ?"
As dazau tik antakius, pati nedristu sau dazytis blakstienu, manau nepavyktu.
QUOTE(Neringiux @ 2013 08 19, 18:53)
Trejus metus naudoju Vasara dazai issilaiko 1 menesi, o ziema kai nera saules net pora menesiu.
kur yra ju pirkti kokia kaina?
kokie atspalviai ju?
ar rudi nenusidazo ryzai? ( aktualu nes esu blondine)
Papildyta:
radau Krinona, kazi kur klp jos prekes.. ir dbr akcija
o cia reikia pirkti dazus + oksidanta atsikrai ar kartu buna?
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 19, 19:59)
kur yra ju pirkti kokia kaina?
kokie atspalviai ju?
Papildyta:
kokie atspalviai ju?
Papildyta:
As perku Vilkpedes bazej,kaina apie 12 Lt. Oksidanta perku kitos firmos. As esu sviesi,dazausi rudai.Iseina tamsiai rudi antakiai,net nenesa i ryza spalva.