Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dominica @ 2013 07 31, 10:02)
Esu sunaudojusi n buteliuku biodermos sebium h2o, kai oda nustojo but tokia paaugliskai riebi pakeiciau i sensibio. Atostogoms nusipirkau loreali, nes sensibio puslitriniai buteliai namie, nenorejau temptis tokio kiekio. Ir ka galiu pasakyt.. Nezinau kaip tuos puslitrius reikes sunaudoti biggrin.gif lorealis yra viskas, ko as tikejausi is taip giriamo sensibio. Kazkaip su lorealiu toks vaizdas kad ne tik "nuprausi" veida, bet tuo paciu ir padrekini, tonizuoja. Plius nelieka slykstaus skonio ant lupu smile.gif

Lorealio miceliarinio vandenuko yra Droge? Kiek kainuoja? 200ml? 4u.gif
Atsakyti
Yra visur jo smile.gif kainos ivairiai, be nuolaidu berods 22 ar 25 lt, daznai buna nuolaidu jam smile.gif
Atsakyti
Gal kas bande siuos plauku kremus ?
dar maciau Eurokoj akcija, yra kokiu 4rusiu. pakuote didele.
bet kazi kaip veikimas jo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 08 02, 19:35)

Man tai nieko gero schmoll.gif Poveikį jaučiu tik nuo Gajos, bet dėl jos sudėties naudoju ypač retai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 02 rugpjūčio 2013 - 21:49
O kazin kaip Lirene micelinis vanduo, vis Eurocos ji siulo, su akcija dabar g.gif

user posted image

As tai labai apsidziaugiau nusipirkta kauke is Freeman. smile.gif Labai seniai esu turejus avieciu kvapo kuno pilinga, kuri pabaigiau, ir niekur daugiau neradau nieko panasaus, jis buvo su labai smulkiais grudeliais, labai tankios teksturos (grudeliu daug mazu ir jie labai arti vienas kito, kaip pasta), nebuvo odai astrus ir tuo paciu ypatingai gerai pilinguodavo (vos ne kaip su kava tik kava dar plius ir siurksti). O Freeman dingo is LT parduotuviu labai ilgam. Todel dabar kai pamaciau kad vel prekiauja Freeman nusipirkau tokia veido pilingo enzimine kauke su ananasais ir AHA rugstimis.

user posted image

Kauke labai svelni odai ir tuo paciu yra efektas. Grudeliai labai smulkus, kauke ne tokia tirsta ir tanki kaip anksciau turetas kuno sveitiklis, bet as tokios ir nebuciau norejus veidui, man patinka toks svelnus sveitimas. Ja reikia uztepti ant dregnos odos, 10 min palaikyti ir tada masazuojamais judesiais nuplauti. Oda paliko svelni ir nesuerzinta (o mano oda labai jautri, ja tuoj kad kiek traukia grauzia ir pan.) ir kvapas labai malonus, ananasinis.
Kiekis 150 ml, sumokejau apie 12 lt.

Avietinio kuno pylingo neber, bet maciau su granatais, tai kai pabaigsiu Organic Shop pilinga gal reikes isbandyt ta granatini is Freeman. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 02 rugpjūčio 2013 - 23:05
QUOTE(kristynka* @ 2013 08 02, 18:35)
user posted image

turiu, bet violetini indeli,su keratinu, eilinis balzamas, nei labai geras ,nei blogas..Naudoju maisydama su aliejais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 08 02, 19:35)
user posted image

Kitų nebandžiau, bet būtent ši su melsva etikete man labai patinka, jau nežinau kelintą litrą naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 02, 23:02)
O kazin kaip Lirene micelinis vanduo, vis Eurocos ji siulo, su akcija dabar g.gif

Po pirmo naudojimo buvau apsidžiaugusi, kad radau priemonę, kurią galėsiu naudoti vietoj bioderma micelinio vandens. Akių negraužia, gana gerai nuvalo akių makiažą, bet turi minusą - palieka lipnumą aplink akis, apsunkina.
Atsakyti
Gal rekomenduotumete pigesnius kvepalus kokius neblogus , iki 100lt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 07 24, 18:37)
Radau sudeti Bielitos plauku kaukes:

вода, цетеариловый спирт, грязь Мертвого моря, хлорид цетримония, поликватерниум-7, SPA-комплекс (соль Мертвого моря, экстракты морских водорослей: Fucus vesiculosus, Laminaria digitata, Laminaria japonica, Sargassum pallidum), гидроксиэтилцеллюлоза, хлорид бегентриония, Polyplant Stimulant® (экстракты: розмарина (Rosmarinus officinalis), шалфея (Salvia officinalis), можжевельника (Juniperus communis), арники (Arnica montana), крапивы (Urtica dioica), зверобоя (Hypericum perforatum), женьшеня (Panax ginseng)), парфюмерная композиция, метилпарабен, пропилпарабен, бензиловый спирт, метилхлоризотиазолинон, метилизотиазолинон, 2-бром-2-нитропропан-1,3-диол, ЭДТА динатрия, кислота лимонная.

angliskai
Water, Cetearyl Alcohol, Dead Sea mud, Cetrimonium chloride, polyquaternium-7, SPA-complex (Dead Sea salt, extracts of marine algae: Fucus vesiculosus, Laminaria digitata, Laminaria japonica, Sargassum pallidum), hydroxyethyl cellulose, sodium chloride begentrioniya, Polyplant Stimulant ® (extracts: rosemary (Rosmarinus officinalis), sage (Salvia officinalis), juniper (Juniperus communis), arnica (Arnica montana), nettle (Urtica dioica), St. John's wort (Hypericum perforatum), ginseng (Panax ginseng)), perfume, methylparaben, propylparaben, benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, disodium EDTA, citric acid.

QUOTE(Laumė* @ 2013 07 24, 20:29)
o man šita kaukė visiškai netiko...ne tik kad jokio teigiamo poveikio, bet dargi  plaukas toks šiurkštus po jos pasidarydavo  verysad.gif po poros vartojimu išmest teko

O ar gali buti del to kad kaukeje nera silikono? g.gif Nes pastebejau silikonas labai pasvelnina plaukus, padaro juos glotnius, silkinius, o mes jau siaip ar taip esame islepinti balzamu ir kaukiu su silikonais (vis ten dimethicone, ciklopentasiloksane). Siaip vyrauja nuomone kad su silikonu efektas yra iskart, bet ilgainiui plaukai apsinesa nuo jo, o be silikono efekto reikia laukti ilgiau naudojant, bet rezultatas ilgam laikui. Nezinau tiksliai visu smulkmenu, gal kas daugiau nusimanantis pakomentuos. 4u.gif

QUOTE(cindy @ 2013 08 03, 12:33)
Po pirmo naudojimo buvau apsidžiaugusi, kad radau priemonę, kurią galėsiu naudoti vietoj bioderma micelinio vandens. Akių negraužia, gana gerai nuvalo akių makiažą, bet turi minusą - palieka lipnumą aplink akis, apsunkina.

Tai reiskia nepirksiu, aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 08 03, 12:33)

Man tai nieko panasaus,visai fainas vandenukas uz tokia
Kaina ir lipnumo nepastebejau ,gan skalsus buvo siaip lyginant
Su bioderma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 08 02, 20:35)
user posted image

Jokio poveikio nepastebejau, jau labai ilgai stovi vonioj neneaudojamas, reiks gal kaip nors pribaigt blush2.gif Kvapas malonus, kondensuoto pieno.
Atsakyti