Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Tada neapsimoka nieko siūlyti, nes visoms skirtingai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, visa tema perskaiciau bet taip ir neradau ar imanoma nusipirkti flormar kosmetikos Klaipedoje?
Atsakyti
ateinu su dziugiom naujienom, kad ir Kaune jau galima nuspipirkt sveitikli čistaja linija sausai odai skirta su avietemis, jo galima rast Pramones pr. Prismoje ir jam dabar kaip tik akcija 5,99Lt
Atsakyti
QUOTE(levanite @ 2013 07 28, 09:32)
ateinu su dziugiom naujienom, kad ir Kaune jau galima nuspipirkt sveitikli čistaja linija sausai odai skirta su avietemis, jo galima rast Pramones pr. Prismoje ir jam dabar kaip tik akcija 5,99Lt

Ar tik šitam nuolaida, ar ir su abrikosų kauliukais taip pat? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri bande Loreal micelini vandeni? Kaip jis? rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 07 29, 16:32)
Merginos, gal kuri bande Loreal micelini vandeni? Kaip jis?  rolleyes.gif

Aš turiu. Makiažui nuimt vartoju. Bet paskui man norisi persipraust vandeniu. Nieko labai įspūdingo, bet ir nieko blogo pasakyt negaliu. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 07 28, 20:42)
Ar tik šitam nuolaida, ar ir su abrikosų kauliukais taip pat? blush2.gif

visai cistaja linija produkcijai buvo akcija
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2013 07 29, 20:42)
Aš turiu. Makiažui nuimt vartoju. Bet paskui man norisi persipraust vandeniu. Nieko labai įspūdingo, bet ir nieko blogo pasakyt negaliu.  mirksiukas.gif  4u.gif

aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(levanite @ 2013 07 29, 20:47)
visai cistaja linija produkcijai buvo akcija

Ačiū, griebsiu, jei dar spėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 07 30, 11:33)
Ačiū, griebsiu, jei dar spėsiu smile.gif

Gaila, kad Vilniuj nera akcijos, teko pirkti be akcijos.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 07 30, 13:22)
Gaila, kad Vilniuj nera akcijos, teko pirkti be akcijos.

Kaune akcija yra, oaėmiau vakar paskutinį iš Dainavos raj Prismos. Ale Eurokose jis keliais centais pigiau kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Esu sunaudojusi n buteliuku biodermos sebium h2o, kai oda nustojo but tokia paaugliskai riebi pakeiciau i sensibio. Atostogoms nusipirkau loreali, nes sensibio puslitriniai buteliai namie, nenorejau temptis tokio kiekio. Ir ka galiu pasakyt.. Nezinau kaip tuos puslitrius reikes sunaudoti biggrin.gif lorealis yra viskas, ko as tikejausi is taip giriamo sensibio. Kazkaip su lorealiu toks vaizdas kad ne tik "nuprausi" veida, bet tuo paciu ir padrekini, tonizuoja. Plius nelieka slykstaus skonio ant lupu smile.gif
Atsakyti