Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(asmodeja @ 2013 07 21, 10:57)
pabandziau ir ta buda su citrinu sultimis ir cukrumi, tai pastarasis man patiko labiau, turbut todel kad esu strazdanota ir seip visokiu pigmentiniu demiu turiu ir citrinu sultis pasviesina oda, kas man labai patinka,  thumbup.gif ir nezinau ar deka tokio pylingo ar del kremo, bet kazkaip veido oda maziau blizga uztepus krema. Ir dabar praejus savaitei po pylingo kazkaip vel tas blizgesiukas islenda nors kremas tas pats, reiks pakartoti procedura ir pasekti odos bukle  smile.gif

Ne apie tai tema, bet man irgi labai patinka citrinu sultys wub.gif Ne viena pikrtine kauke nepadaro to, ka daro grynos citrinu sultys wub.gif Reiketu keltis i "namines veido kaukes" biggrin.gif

O i tema... kokia nebrangia, bet gera, tirsta, kauke plaukams rekomentuotumete? Plaukai sviesus, ploni, banguoti, megstu glotninancias priemones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2013 07 21, 11:19)
Merginos žinau, kad buvo kalbėta ne kartą, bet kadangi nebuvo aktualu, informacijos nesisaugojau, o dabar per atostogas turėsiu galimybę pabuvote Vilniuje ir Klaipėdoje, todėl prašau pasidalinti kur šiuose miestuose galima įsigyti Flormar produkcijos, konkrečiai - nagų lakų  4u.gif
Kadangi Kaune tik vienoje vietoje yra ir tai labai skurdus pasirinkimas  4u.gif

Nagų lakų pasirinkimas tikrai neblogas yra trakų gatvės pradžioje (berods ten Koslina parduotuvė) arba Ševčenkos 16 gatvės Koslinoje. Čia info tik apie Vilnių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2013 07 21, 12:42)
Ne apie tai tema, bet man irgi labai patinka citrinu sultys  wub.gif Ne viena pikrtine kauke nepadaro to, ka daro grynos citrinu sultys  wub.gif Reiketu keltis i "namines veido kaukes"  biggrin.gif

O i tema... kokia nebrangia, bet gera, tirsta, kauke plaukams rekomentuotumete? Plaukai sviesus, ploni, banguoti, megstu glotninancias priemones  smile.gif

Labai giriama Domašnyje recepty rožinė. Planuoju pirkti, Elevitoj 13-14lt už gana nemažą pakuotę. Eurokose truputį brangiau.
nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Keith @ 2013 07 23, 14:09)
Labai giriama Domašnyje recepty rožinė. Planuoju pirkti, Elevitoj 13-14lt už gana nemažą pakuotę. Eurokose truputį brangiau.
nuoroda

Kazkada turejau, labai nepatiko unsure.gif schmoll.gif Plaukai buvo kaip siaudai, labai sausi, sunku buvo issukuoti.
Atsakyti
Man labai patinka ta rožinė DR plaukų kaukė, kartojau nė kartą. Tik kad jos poveikis priešingas, nei Mivida nori biggrin.gif Ji kaip tik purinanti. Bei skatinanti plaukų augimą.
Atsakyti
Mano mėgstamiausia plaukų kaukė

user posted image

Plaukai švelnūs, lengvai šukuojasi, atrodo, kad mažiau slenka ir mažiau šakojasi. Plaukučiai po jos būna tvarkingi, bet tikrai neatrodo kaip prilaižyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurums: 23 liepos 2013 - 18:29
QUOTE(aurums @ 2013 07 23, 19:28)

Jo, šita superinė, bet irgi visai ne glotninanti, man super purindavo plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 07 20, 10:25)
Martinoje pirkot? bigsmile.gif  Turiu paprastą šio kremo tūtelę, reikės pasidairyti su dozatoriumi, nes tikrai šis kremas bus kartojamas, labai labai patiko wub.gif  Aš kažkaip vakare tepuosi dažniausiai, tai problemų su įsigėrimu nepastebėjau g.gif  Kiek dabar pamenu, tai gana greitai man susigeria biggrin.gif

Taip, Martinoje. 4u.gif As irgi dabar nakciai ji tepu. smile.gif

QUOTE(ventus @ 2013 07 21, 10:19)
Flormar produkcijos, konkrečiai - nagų lakų
Kadangi Kaune tik vienoje vietoje yra ir tai labai skurdus pasirinkimas  4u.gif

Cia apie 5 sandeli?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 07 24, 18:42)
Taip, Martinoje. 4u.gif As irgi dabar nakciai ji tepu. smile.gif
Cia apie 5 sandeli?

Taip, apie tą patį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smaggiuke @ 2013 07 21, 21:11)
Nagų lakų pasirinkimas tikrai neblogas yra trakų gatvės pradžioje (berods ten Koslina parduotuvė) arba Ševčenkos 16 gatvės Koslinoje. Čia info tik apie Vilnių  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2013 07 23, 18:28)

sarcosmetika.ru/image/cache/data/Bielita/Dead-Sea-Cosmetics/Mud-Mask-for-hair-loss

Reikes gal sita isbandyt ax.gif
Gal galetumet buteliuka pasukt kitu sonu kad galeciau perskaityti sudeti? blush2.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ventus @ 2013 07 24, 16:53)
Taip, apie tą patį  4u.gif

Siaip, as kaip supratau ten ant to stalo ne viskas ka jos turi, nes prie manes maciau kaip kazkokiai moteriai trauke is deziu ir rode spalvas, sake cia ju tiek daug kad galva gali apsisukt besirenkant. Gal del vietos stygiaus ne viska gali sudet ar kaip...unsure.gif
Atsakyti
Radau sudeti Bielitos plauku kaukes:

вода, цетеариловый спирт, грязь Мертвого моря, хлорид цетримония, поликватерниум-7, SPA-комплекс (соль Мертвого моря, экстракты морских водорослей: Fucus vesiculosus, Laminaria digitata, Laminaria japonica, Sargassum pallidum), гидроксиэтилцеллюлоза, хлорид бегентриония, Polyplant Stimulant® (экстракты: розмарина (Rosmarinus officinalis), шалфея (Salvia officinalis), можжевельника (Juniperus communis), арники (Arnica montana), крапивы (Urtica dioica), зверобоя (Hypericum perforatum), женьшеня (Panax ginseng)), парфюмерная композиция, метилпарабен, пропилпарабен, бензиловый спирт, метилхлоризотиазолинон, метилизотиазолинон, 2-бром-2-нитропропан-1,3-диол, ЭДТА динатрия, кислота лимонная.

Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2013 07 23, 18:28)

o man šita kaukė visiškai netiko...ne tik kad jokio teigiamo poveikio, bet dargi plaukas toks šiurkštus po jos pasidarydavo verysad.gif po poros vartojimu išmest teko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 24 liepos 2013 - 19:31