Kelias savaites išbandinėjau naujus Eveline kremus, iš serijos Bio Argan Oil
Mano bandytieji buvo dieninis aktyvus ir naktinis "mumijo", abu skirti nuo 35 metų.
Dieninis
Visų pirma, nustebau dėl kremų išfasavimo, pakuotės net po 125 ml Per kokį laiką aš sugebėčiau išnaudoti tokį kiekį, neįsivaizduoju, kai standartinių 50 ml man kartais (priklausomai nuo kremo tirštumo) užtenka ilgiau, nei metams Toks išfasavimas mano akim yra minusas. Tačiau pats pakuotės tipas (tūtelė) man visai patinka.
Toliau - sudėtyje mineral oil, sudedamoji dalis, kurios aš labai vengiu Vis dėlto nusprendžiau kremą išbandyti (kad jau gavau abu dovanų).
Kremo kvapas, konsistencija malonūs, tačiau įsigeria jis sunkiai. Ryte greitai ruošiantis į darbą ir iškart po kremo užtepimo einant prie makiažo jis netinka. Kosmetiniai produktai ant jo gulasi nelygiai, plėmais. Dienos bėgyje net mano sausa oda riebiai blizga.
Taip pat nėra SPF.
Darau išvadą, kad man netiko, perleidžiu mamai.
Naktinis "mumijo"
Jau geresnė sudėtis, be mineral oil (tačiau yra kitų blogiukų, pvz parabenų).
Neturiu priekaištų kremo kvapui, konsistencijai, įsigeria jis ne itin lengvai, tačiau kaip naktiniui - atleistina Šis kremas lyginant su kitais Eveline naktiniais kremais (pvz, iš Orchidėjos serijos, Hyaluron) riebesnis, tirštesnis, sunkiau įsigeria. Vasarai jis man per suknkus.
Išvada - atidedu iki šildymo sezono pradžios
Labai patinka akių makiažo valiklis Margarita su alavijais, jis dvifazis, labai gerai nuima tušą (neatsparų vandeniui), negraužia, nesausina http://www.biok.lt/i...?id=234&pid=404.
QUOTE(asmodeja @ 2013 07 18, 19:24)
Merginos gal kas bandete sias veido ampoles ir galit pasidalinti patirtimi, ar vertos demesio?
Aš bandžiau ir mamai pirkau dovanų, viso išbandėm 3 rūšis šių ampolių
Nei man, nei mamai nepatiko.
Tas skystis ampolėse labai riebus, labai prastai įsigeria. Naudotis rytais visiškai neįmanoma, vakarais po kelių valandų likutį visgi tenka nuvalyti kažkuom. Nei drėkinimo, nei maitinimo, nei kokio nors anti-age poveikio nepatyrėm. Kremo ši priemonė neatstos, bent kai oda sausa.
Pinigai į balą, nerekomenduočiau
QUOTE(dontstop @ 2013 07 19, 09:25)
Aš bandžiau ir mamai pirkau dovanų, viso išbandėm 3 rūšis šių ampolių
Tas skystis ampolėse labai riebus, labai prastai įsigeria. Naudotis rytais visiškai neįmanoma, vakarais po kelių valandų likutį visgi tenka nuvalyti kažkuom. Nei drėkinimo, nei maitinimo, nei kokio nors anti-age poveikio nepatyrėm. Kremo ši priemonė neatstos, bent kai oda sausa.
Aciu kad pasidalinot patirtim. Ieskau kazko tokio ka galeciau naudoti po proceduros su dermaroller voleliu odos padrekinimui. Masciau apie serumus domasnij kosmetolog, bet pasimaise tos ampoles po akim, galvojau gal jos stipresnes bus nei serumas. Gerai kad nepirkau
Gal galit kokį gerą pėdų šveitiklį parekomenduoti? Labiausiai patiktų rūgštiniai, kažkada turėjau Avon rūgštinį, labai neblogas buvo, bet dabar jau nebematau tokio.
Dabar subaigiau Salon SPA (nerandu nuotraukos), bet man nelabai patiko, jis želės konsistencijos, o grūdelių mano nuomone galėtų būti daugiau. Nors patys grūdeliai grūboki.
Dabar subaigiau Salon SPA (nerandu nuotraukos), bet man nelabai patiko, jis želės konsistencijos, o grūdelių mano nuomone galėtų būti daugiau. Nors patys grūdeliai grūboki.
QUOTE(abiga @ 2013 07 01, 19:09)
Tikrai, ir as jau n - taji naudoju Cistaja linija su abrikosais, net ir nelabai norisi po jo kitu bandyt, kaip patinka. Nereikia jo trint taip stipriai, kad butu nemalonu Tiesa, nusiplauna sunkokai.
Pritariu ,as taip pat neseniai pradejau naudot si pilinga veidui,tai labai gerai nusveicia,oda buna tokia svelni,lygi .kiek buvau isbandzius ne vienas taip netiko ir nepatiko
Merginos, gal kartais turejot galimybe palyginti arba girdejot per kokius video youtube ar bloguose, kas is pigesniu bronzantu yra atspalviu panasus is garsuji Benefit Hoola? Jis mat isgirtas kad labai gero daugumai tinkancio universalaus atspalvio, labai tinka veido konturavimui, ir t.t ir pan.
Pati neturiu noro nei siustis, nei pirkt nepabandzius tuo labiau uz nemazus pinigus... Vat kad taip nebrangu analoga radus...
Bandziau googlint tai dauguma palyginimu su brangiais bronzantais arba tokiais kuriu Lietuvoj net ner.
Kad ir sitas pvz. NYC:
Bet kas is to kad LT ner.
Pati neturiu noro nei siustis, nei pirkt nepabandzius tuo labiau uz nemazus pinigus... Vat kad taip nebrangu analoga radus...
Bandziau googlint tai dauguma palyginimu su brangiais bronzantais arba tokiais kuriu Lietuvoj net ner.
Kad ir sitas pvz. NYC:
Bet kas is to kad LT ner.
Pakomentuosiu pora nesenai isigytu prieziuros priemoniu:
Melisa valomasis pienelis su kvieciu gemalu aliejumi ir alaviju ekstraktu
tinka jautrioms akims, 200 ml.
Gamintojas UAB "Vilasta"
Nuotraukos nerandu
Pirkau ji nuvalyti ilgai isliekanti makiaza, nes naudoju ir pudras ir tusus kartais tokios paskirties. Pirkinys patiko, savo paskirti atlieka puikiai, tinka mano odai, patogus naudoti nes su dozatoriumi, malonus kvapas toks kaip ir vanilinis-kokosinis, aisku paskui dar vistiek naudoju arba micelini vandeni arba prausikli, kad visiskai viska nuvalyti iki galo.
Eveline koncentruotas ranku ir nagu kremas su glicerinu. Yra trys rusys, manoji dar + alyvuogiu aliejus ir karite sviestas - drekinantis ir regeneruojantis.
Kremas su dozatoriumi. Specialiai ieskojau ranku kremo su dozatoriumi. Kadangi mano rankoms kremas reikalingas ne tik saltuoju laiku bet daznai ir vasara, pastebejau kad man tokie labai pasiteisina vonioje padeti prie kriaukles. Labai patogu nusiplovus ir nusisluoscius rankas iskart juo pasinaudot, nereikia pasiimt kremo, atsisukt dangteli, isspaust, uzsukt... O cia visada po akiu, spustelejai ir tepiesi iskart.
Patiko kremo kvapas, visai nieko sudetis, taciau yra ir minusas - sunkokai susigeria. Dabar bandau tiesiog naudot mazesni kieki, lyg geriau.
Va cia placiau sis kremas aprasytas ir sudetis isanalizuota: http://kosmetista.ru...zivi/24508.html
Melisa valomasis pienelis su kvieciu gemalu aliejumi ir alaviju ekstraktu
tinka jautrioms akims, 200 ml.
Gamintojas UAB "Vilasta"
Nuotraukos nerandu
Pirkau ji nuvalyti ilgai isliekanti makiaza, nes naudoju ir pudras ir tusus kartais tokios paskirties. Pirkinys patiko, savo paskirti atlieka puikiai, tinka mano odai, patogus naudoti nes su dozatoriumi, malonus kvapas toks kaip ir vanilinis-kokosinis, aisku paskui dar vistiek naudoju arba micelini vandeni arba prausikli, kad visiskai viska nuvalyti iki galo.
Eveline koncentruotas ranku ir nagu kremas su glicerinu. Yra trys rusys, manoji dar + alyvuogiu aliejus ir karite sviestas - drekinantis ir regeneruojantis.
Kremas su dozatoriumi. Specialiai ieskojau ranku kremo su dozatoriumi. Kadangi mano rankoms kremas reikalingas ne tik saltuoju laiku bet daznai ir vasara, pastebejau kad man tokie labai pasiteisina vonioje padeti prie kriaukles. Labai patogu nusiplovus ir nusisluoscius rankas iskart juo pasinaudot, nereikia pasiimt kremo, atsisukt dangteli, isspaust, uzsukt... O cia visada po akiu, spustelejai ir tepiesi iskart.
Patiko kremo kvapas, visai nieko sudetis, taciau yra ir minusas - sunkokai susigeria. Dabar bandau tiesiog naudot mazesni kieki, lyg geriau.
Va cia placiau sis kremas aprasytas ir sudetis isanalizuota: http://kosmetista.ru...zivi/24508.html
QUOTE(Hiver @ 2013 07 19, 23:00)
Martinoje pirkot? Turiu paprastą šio kremo tūtelę, reikės pasidairyti su dozatoriumi, nes tikrai šis kremas bus kartojamas, labai labai patiko Aš kažkaip vakare tepuosi dažniausiai, tai problemų su įsigėrimu nepastebėjau Kiek dabar pamenu, tai gana greitai man susigeria
Merginos žinau, kad buvo kalbėta ne kartą, bet kadangi nebuvo aktualu, informacijos nesisaugojau, o dabar per atostogas turėsiu galimybę pabuvote Vilniuje ir Klaipėdoje, todėl prašau pasidalinti kur šiuose miestuose galima įsigyti Flormar produkcijos, konkrečiai - nagų lakų
Kadangi Kaune tik vienoje vietoje yra ir tai labai skurdus pasirinkimas
Kadangi Kaune tik vienoje vietoje yra ir tai labai skurdus pasirinkimas
O as prasau patarimo i kurios firmos sampunus ir balzamus verta atkreipti demesi Martinoje
Ir dar - Jusu rekomendacijomis pasinaudojusi isbandziau pylinga is cistaja linija su abrikosu kauliukais ir man visai patiko, bet pabandziau ir ta buda su citrinu sultimis ir cukrumi, tai pastarasis man patiko labiau, turbut todel kad esu strazdanota ir seip visokiu pigmentiniu demiu turiu ir citrinu sultis pasviesina oda, kas man labai patinka, ir nezinau ar deka tokio pylingo ar del kremo, bet kazkaip veido oda maziau blizga uztepus krema. Ir dabar praejus savaitei po pylingo kazkaip vel tas blizgesiukas islenda nors kremas tas pats, reiks pakartoti procedura ir pasekti odos bukle
Ir dar - Jusu rekomendacijomis pasinaudojusi isbandziau pylinga is cistaja linija su abrikosu kauliukais ir man visai patiko, bet pabandziau ir ta buda su citrinu sultimis ir cukrumi, tai pastarasis man patiko labiau, turbut todel kad esu strazdanota ir seip visokiu pigmentiniu demiu turiu ir citrinu sultis pasviesina oda, kas man labai patinka, ir nezinau ar deka tokio pylingo ar del kremo, bet kazkaip veido oda maziau blizga uztepus krema. Ir dabar praejus savaitei po pylingo kazkaip vel tas blizgesiukas islenda nors kremas tas pats, reiks pakartoti procedura ir pasekti odos bukle